6
OPINIA MT Atom SV

NOWOŚĆ Junak RSL 125

NOWOŚĆ HJC F71

NOWOŚĆ Horn H929
9
OPINIA TCX Hero WP
Wypożyczenie zakuwarki do łańcucha motocyklowego
R E K L A M A

moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Rebelhorn Street


8.65 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Rebelhorn Street


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 25%
Neutralne: 25%
Negatywne: 50%



Gość


Głosy: -2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
4
Gość
09.02.2012 10:30:05

Nie polecam. Szybko się niszczą, noga w nich nie oddycha. Daje 4/10.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
dobre i tanie buty motocyklowe
04.08.2013 17:55:35

Jeszcze nie wiem czy się szybko niszczą, bo mam je od zeszłego sezonu - póki co nie mam powodów do narzekań. Buty wygodne, jak na razie wszystko się trzyma, mają wymienne slidery(radzę pilnować śrubki, bo czasem się same odkręcają). Wentylacja faktycznie nie poraża, ale mimo to podczas jazdy jeszcze nie miałem nigdy spoconej stopy, jedynie jak gdzieś dalej idę, ale to raczej normalne w każdych butach. Jak za tą kase dobry wybór. Polecam i daje 7.


Gość


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
4
Przemakaja
05.26.2013 9:43:00

Słabo oddychaja i niestety przemokły mi ostatnio po godzinnej jezdzie w deszczu i to nie jakims mocno obfitym. Fajnie wygladaja, nie niszcza sie tak szybko i sa wygodne, ale najwazniejsze cechy czyli oddychalnosc i wodooszczelnosc do bani, daje 4/10

Gość
Gore-Tex łączy je w parę.

bolo
no właśnie dlatego buty te powinny mieć chociaż jedną z tych dwóch cech, nie mają żadnej. O czym to świadczy?

Gość
Oddychalność i wodoszczelność raczej trudno połączyć w parę. Pozdrawiam.




Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
za tą kasę ok.
09.09.2013 18:11:24

Kupiłem buty w tym sezonie.Przed pierwszym użciem dobrze je zaimpregnowałem ,także po jeżdzie w deszczu i po kałużach nic mi nie przemokło.Stopa poci się tak jak w każdych butach.Wygląd ok ,wygoda też.Moja ocena
to 7/10


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
super buty
09.11.2013 10:35:54

Posiadam wersje czarno-białą. Ogólnie jestem bardzo z nich zadowolony - fajnie wyglądają, łatwe w zakładaniu, wygodne jak normalne buty cywilne. Co do przemakania - lekki i średni deszcz bez problemu, w takim naprawde wielkim nie jechałem więc nie powiem. Ogólnie super but za rozsądną kase.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
4
buty pseudo motocyklowe
03.22.2014 7:23:41

W butach jeżdżę już drugi sezon. Spodobały mi się wizualnie i to wszystko w zasadzie. Kompletny brak wentylacji (podróż nad Balaton na Węgrzech w zeszłym roku to była mordęga - po 500 km noga pływała). Kompletny brak ochraniaczy z prawdziwego zdarzenia i to zarówno kostki, pięty czy ochraniacza przed skręceniem..
Buty szybko się niszczą w zasadzie od samej jazdy. Po dwóch latach moje wyglądają tragicznie.
Jedyne plusy to:
-wymienne slidery (ale kto by w nich jechał na tor, w końcu to buty miejskie)
-w miare fajny wygląd (szczególnie w wersji biało czarnej)
-wygoda podczas chodzenia
Jeśli miałbym je podsumować, to uważam, że nadają się dla kogoś kto jeździ głównie po mieście i często schodzi z moto, żeby coś np. załatwić (chodzi się w nich jak w normalnych butach trekingowych w zasadzie).
Nie dają jednak poczucia bezpieczeństwa, nie nadają się do turystyki (brak wentylacji i łatwa przemakalność).
Ogólnie uważam, że za ta cenę (dałem 330,- pln) mogłem dołożyć do 400,- i kupić używane, ale MARKOWE buty.

Gość
Panie Uczulony: Piotrek kupił buty i wykazał ich wady i zalety butów, za które wydał kilka stówek. Tyś bogaty to możesz sobie pozwolić na buty z NASA czy nie mycie stóp po czym proponować swoje śmierdzące obuwie innym.

Uczulony
Powodzenia w zakupie używanych butów, moje Ci oddam za darmo, troche smierdzą ale co tam, jak ktoś lubi... Te streety są butami miejskimi, co jest logiczne, przy butach krótkich, tak samo z ochraniaczami. Jesli chcesz ochraniacze z prawdziwego zdarzenia? kup Buty sportowe wysokie, ale tu z kolei będzie marudzenie, że nie wygodne, że noga się poci. Wtedy producent stosuje perforacje w skórze - to znowu źle bo nie są wodoszczelne. I takie kółko macieja. Pan to do NASA się powinien zgłosić żeby Panu coś zaproponowali.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
5
Sam nie wiem
03.16.2015 17:02:23

Buty raczej z dolnej półki, wiadomo jaka kasa taka jakość, buty szybko sie niszczą i wcale nie trzeba ich katować, wystarczy normalnie spokojnie śmigać. Wentylacji brak ale znoszę to dzielnie, gorzej inni ;) Ochraniacze chyba zabawkowe, ale przynajmniej jakieś są, nie czuje sie w nich zbyt pewnie. Przemakają szybko. Chodzić można w nich w miarę wygodnie. Buty raczej do bardzo spokojnej jazdy. Za to są ładne i tanie, ale raczej nie tego powinno sie oczekiwać od środka ochrony indywidualnej jakim są buty motocyklowe.
Polecam komuś na początek i na spokojne miejskie przeloty.
Daję 5/10 bo miałem gorsze :P


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
very gut buty
04.10.2015 14:37:55

Buty posiadam od tygodnia i jeszcze nie pękły.


Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA