NOWOŚĆ MT Targo Pro
1
OPINIA Junak 905
10
OPINIA BMW F800 ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Kawasaki ZX-10R Ninja (2006-2007)


9.78 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Kawasaki ZX-10R Ninja (2006-2007)


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE
Dodaj zdjęcie
Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Daro
02.10.2012 23:42:21

zx-10 06-07r. chyba najładniejszy model jaki powstał. Motocykl posiada lekko ponad 180km i rozpędza się do 287 km/h. Bardzo mocna w dolnym zakresie obrotów. W wyposażeniu ma seryjny amortyzator skrętu. Bardzo wygodny dla człowieka mierzącego ok. 174cm. Owiewki bardzo dobrze dopasowane między którymi można się schować. Spalanie w trasie to ok. 6 l

Gość
Motocykl faktycznie godny polecenia ale ani nie ma seryjnie ponad 180KM ani mocnego dołu. Pozdrawiam


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Paszczak
02.02.2013 20:58:07

Motocykl ma prawdziwego agresora :) Moja sztuka bez problemu rozpędza się do 299. Prowadzenie w winklach bajka, hamulce to samo. POLECAM!

Gość
mój na gps 289km/h licznik wtedy mam zamknięty na 299 i jeszcze chwilę czuć że ciągnie i wtedy na gps mam 289 ...

Gość
ale nie 299 po GPS...


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Cud miód i maliny
09.24.2015 10:31:36

Bardzo udany model jeździ sie wyśmienicie, ma mocne odejście wystarczy odkręcic manetke i oggień, nie zamieniłbym na inny. Polecam jeśli ktoś ma taki wybór!


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
11.29.2015 16:48:30

Moto bajka, agresor jak nieszczepiony pitbull, toczy piane z pyska na każdym biegu, rwie jak dziki do przodu, mocy przesadnie za dużo, ale prowadzenie na prosych i w zakrętach płynnie jak chmurką w obłokach, zawieszenie i hamulce to chyba technologi kosmiczna rodem z gwiezdnych wojen, i jak na sporta bardzo wygodny.
Pierwszy sezon z moim KAWASAKI już za mną i nie mogę doczekać sie kolejnego. Nie widzę słabych stron, podnieta na maxa :D




Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Kozak
01.21.2016 20:56:02

Super wygląd duża moc minusów w tym motocyklu nie widzę tańszy od konkurencji kolejne moto też zx10r polecam


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
zx10r
01.22.2016 15:06:43

potwór,
przesiadłem sie z jednego potwora na drugiego, z zx6r 2006 na zx10r 2006, eh zieloni wiedza jak robić motocykle, wszystko idealnie jak pokazują gwiazdki.
Na torze miazga, S1000RR, gixy itp wymiekło :P
Na drogę ciut za mocny i ciut za dziki ;)

Gość
Częste usterki padające panewki w lagach :) Sam latam już drugi sezon trzeba będzie wymienić je


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
ZX10R 2006
05.15.2018 22:57:50

Oprócz wspaniałego wyglądu motocykla, który podoba się do dzisiaj i jeszcze pewnie długo będzie, trzeba zaliczyć na pewno:
-bardzo dobre zawieszenie z możliwością regulacji przez co kawa prowadzi się na prawdę świetnie
- standardowo amortyzator skrętu
- piekielnie mocny silnik w średnim i wysokim zakresie obrotów
- z reguły na prawdę dobrej jakości komponenty z których został wykonany motocykl

Minusy
-pierwszy i największy to standardowe hamulce, są po prostu słabe,może w turystycznej jeździe dają radę ale nie przy czestym i mocnym heblowaniu, sytuację ratuje wymiana zacisków na Nissiny z zzr1400 albo zx6r
- stosunkowo słaby dół motocykla
- odczuwalne wibracje na sterze spowodowane umiejscowienie i praca silnika w niskim zakresie obrotowym


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Stara dobra 10 ka
03.18.2019 19:06:17

Bardzo dobry motocykl ,bezawaryjny, gdy dbasz o podstawowy serwis nigdy Cię nie zawiedzie. Wspaniały na tor ,ulice ale i długie trasy nawet "z plecakiem " . Jak na SuperSport bardzo wygodny i przyjemny w prowadzeniu w podróży. Dobry moment obrotowy pozwala na sporadyczne więc zmiany przełożeń :) . Po zmianie w włoskiej marki SBK czyli V2 wręcz bardzo ekonomiczny i tanie części OEM. POLECam


Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Kawa
06.02.2020 20:29:16

Trzy lata u mnie 15tysiecy razem przejechaliśmy przelot całej maszyny 86 tysięcy , wymiany rzeczy eksploatacyjnych klocki olej linka filtr świece.... miałem cbr 900 cbr 954 r1 rn09 k4 1000 i ten moim zdaniem dużo lepszy sprzęt teraz zamawiam oliwke i tak sobie patrzę na opinie i szczerze polecam bo jest wart

Gość
A jak dół w porównaniu do gixa i rn09? Bo. Mocy z pewnością więcej



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA