NOWOŚĆ OXFORD Warrior 2.0

NOWOŚĆ INNOVV K5 - wideorejestrator motocyklowy z 2 kamerami przód + tył

NOWOŚĆ Nolan N-COM B902 X

NOWOŚĆ Zontes Z2 125

NOWOŚĆ NOLAN N-COM B902L R

NOWOŚĆ Torba na siedzenie motocykla Qbag ST07

NOWOŚĆ Forma Swift DRY

NOWOŚĆ Gogle LEATT VELOCITY 6.5

NOWOŚĆ Cross X-MOTOS XB-38 140 cc
6
OPINIA Uchwyt AA99931 typu Ram-Mount
9
OPINIA Dunlop RoadSmart 3
Mamy już 20982 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Benelli TRK 502



Zdjęcia przedmiotu

1  

Benelli TRK 502

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
8.42 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje



Wasze zdjęcia


Benelli TRK 502
Benelli TRK 502
Benelli TRK 502
Benelli TRK 502
Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 83%
Neutralne: 8%
Negatywne: 8%


Gość


1
Trk 502
05.23.2018 14:19:55

Chciałem kupić.... i tylko tyle niestety ponieważ u dealera nie miałem możliwości odbycia jazdy próbnej (brak demo), ba nawet sprzedawca zdziwiony był że chce usiąść...
Wygląd nawet fajny,duzy motocykl, plastiki strasznie miękkie, ale za 22k jak to mówią nie ma co narzekać.
Zajrzalem do bmw, przekonał mnie jednocylindrowiec G 310 GS cena ta sama (można ugrać) jazda próbną bez problemu i myślę że z odsprzedać będzie łatwiej jak benelli. Benelli musi zmienić podejście do klienta bo inaczej nie wróżę mu sukcesów na rynku z trk 502. A szkoda bo to fajne moto z wyglądu.


Gość
Na trk przesiadłem się z bmw g310r, jakość wykonania na podobnym poziomie. Spalanie niewiele większe a jednak motocykl jest odczuwalnie szybszy. Co do łatwości sprzedaży to z bmw ( ten model jest indyjski!!) tez był spory problem. Jeżeli chodzi o jakość obsługi, przy zakupie bmw było super, przeglądy gwarancyjne również. Po gwarancji, próbowałem 1,5 roku umówić się na skasowanie serwisowi( uważam, ze olej i filtry to mogę sam wymienić)

Kuchar
A wg mnie taka opinia daje już jakiś pogląd na dystrybutora marki w Polsce skoro już na etapie sprzedaży robi problem

Gość
Opinia pełna masakra. Mam od miesiąca i uważam że super motor. Chłop głupoty piszę 🤠🤠🤠

Głosy: -58   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
trk
10.10.2018 12:48:52

No to tak. Piszę jako świeżak po przejechaniu na tym motocyklu 500 km. Motocykl zakupiony jako nowy z przebiegiem 2km. Mój wzrost to 184cm i siedzi mi się na nim wyjątkowo wygodnie. Porównanie mam tylko do xj6, mt07 i gladiusa z kursu na A.
Z tych trzech wygoda na takim poziomie jak na trk była dla mnie tylko na mt (chociaż kierka w mt wydaje mi się szersza i trochę niżej położona co powodowało u mnie lekki ból pleców).
Widoczność w lusterkach jest poprawna, są wysoko i nie zasłaniam sobie ramionami tego co dzieje się za mną.
Kanapa jest dwupoziomowa, i tylna część pozwala na oparcie zadku na czymś w rodzaju oparcia. Jest to fajne rozwiązanie, w xj6 jeździł mi tyłek od przodu do tyłu, a tutaj mam wrażenie, jakbym siedział "w" a nie "na" motocyklu. Kanapa nie jest skórzana, tylko materiałowa, ale wydaje się być wytrzymała na warunki pogodowe (coś jak cordura).
Nogi mam w komfortowej pozycji, nie zgięte przesadnie w kolanach i stopy nie są cofnięte do tyłu. Na stopkach zamontowane są gumowe podesty (demontowalne) a pod nimi klasyczne ząbkowe stopki (chyba opcja w lekki teren).
Trochę teraz o mechanizmach. Klamka sprzęgła nie ma regulacji, chodzi w porządku, łatwo znaleźć punkt spinania napędu. Klamka hamulca zasadniczego ma czterostopniową regulację. Fabrycznie ustawiona dla mnie jest ok. Heble nie są gąbczaste, ABS jeszcze nie był potrzebny, mam nadzieję że w razie potrzeby będzie działać. Pedał hamulca pomocniczego fabrycznie jest położony dosyć nisko, przed zimowaniem zamierzam go trochę podnieść (jest możliwość regulacji). Wybierak biegów działa poprawnie, przy przejściu z N na pierwszy bieg jest słyszalne "klang" (w xj6 i gladiusie było to samo). Potem biegi wchodzą cicho. Brakuje mi tylko stopki centralnej, jest dostępna w 502x. Trudno.
Jazda na trk: pół tysiąca przebiegu nie pozwala mi kręcić silnika powyżej 5400 obrotów, staram się więc nie katować manetki gazu. Do tych obrotów jest jakaś dynamika, ale korci żeby odkręcić.
Dotychczas max speed był tylko 110 km na 6 biegu, motocykl nie wibrował i zachowywał się stabilnie. Osłona przed wiatrem jest bardzo fajna, nie muszę się chować i kłaść na baku. W zakręty składa się chętnie i tak też wraca do pionu. Przy wolnych manewrach czuję masę, tego też się spodziewałem kupując go. Mieszczuchem trk jest może w 30%, jego naturalne środowisko to według mnie kręte drogi, autostrad raczej będę unikać bo jeżdżę autem na co dzień po naszych i widzę sporą ilość kierowców bezmyślnie walących na łeb na szyję, na zderzaku, zasypiających tirowców, przedstawicielki handlowe w fabiach z telefonami w rękach, busiarzy w rozpadających się dukatach etc. Szkoda słów. Zresztą nie o tym miałem pisać.
Zawieszenie jest optymalne pod jednego jeźdźca. Z pasażerem trudno mi powiedzieć.
Spalanie ma 4 z hakiem, nie prowadzę statystyki, ale rezerwa zaczęła migać przy około 450 km przebiegu od pierwszego tankowania. Silnik pracuje równo na luzie, jak wyciągam z garażu i odpalam go przed jazdą na zimnym bloku, pierwsze 2-3 sekundy obroty skaczą nieznacznie jakby szukały optymalnych do temperatury. Potem chodzi i cyka równiutko. Chłodnica przy zagrzaniu jest słyszalna, na wyświetlaczu jest trzystopniowy wskaźnik temperatury. Wyświetlacz posiada też wskaźnik zapiętego biegu, co jest bardzo fajne.
Kilka słów podsumowania. TRK dla mnie jest przyjemną maszyną. Nie odczuwam jakoś tej chińszczyzny. Ergonomia jest więcej niż poprawna. Argumentem za takim osądem jest to, że na kursie na A, po dwóch godzinach jazd na wcześniej wymienionych motocyklach potrafiłem być zmęczony jazdą. Na Benelli potrafię siedzieć trzy godziny i odstawiając go do garażu czuję żal, że muszę go zostawić. Wydaję mi się, że mógłbym w na nim jeździć cały dzień i nie byłbym wypompowany.
Jak natrzaskam więcej kilometrów, postaram się napisać coś więcej o wytrzymałości i awaryjności. Na tę chwilę nie dzieje się z motocyklem zupełnie nic.
Co do design'u, dla mnie wygląda świetnie, cena jest w porównaniu do wielkiej piątki bardzo dużym atutem. Cieszy mnie to, że trk nie próbuje być czymś więcej niż jest, po prostu ładnie wygląda, jeździ poprawnie, jest bardzo wygodny i wyjątkowo tani.
Przed zakupem miałem bardzo dużą rozterkę co wybrać, maszyny od Hondy czy Suzi mają opinię niezawodnych, Kawa ma jakieś tam wpadki od czasu do czasu ale też jest bardzo popularna. Koniec końców uznałem, że dam szansę Benelli, mój portfel miał swoje ograniczenia i dzisiaj gdybym miał znowu wybierać, to kupiłbym go znowu.


Gość

paweł
bart - Wymiana sprzęgła po 18kkm ? To normalne ? Ciepły klimat nie jest straszny ani nawet ciężki dla normalnie zrobionego moto. Chyba że to piaski pustyni i zatkałeś filtry i chłodnice. Żeby nie było... Odwidzieliśmy w tym sezonie Macedonię, Albanię we 3. Kolega jechał na 502 TRK. Sympatyczne moto. Jechaliśmy na transalpach 650. Szosowo - właściwie bez różnicy. Kilka razy 502 powiedział "dość" ale poza asfaltem, na nieco większych kamieniach, bardziej sypkiej nawierzchni (TETH - Albania) - ale to nie motocykl do tego typu podróży. Spalanie na +, światła, wygląd - przy starych (17 letnich) trampkach na + dla Benelli. Jak ktoś ponad 100 kkm przejedzie i będzie żyło ..jestem za!!!! Ale sprzęgło po 18 kkm ??? Mam nadzieję że to od fatalnego/nieumiejętnego użytkowania. Bo jeśli taka jakość - to dziękuję bardzo ...

Gość
Opinia pierwsza od góry ewidentnie od sprzedawcy. Odpowiedź 2 i 3 też. Śmiech

Głosy: 45   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Benek
12.05.2018 22:33:19

Mając na uwadze miłość do motocykli uwzględniłem Benka jako pojazd umożliwiający dojazd do pracy... i ileż było moje zdumienie po osiągnięciu satysfakcji z jazdy iż uczyniłem tego potwora moim nadwornym pojazdem dającym satysfakcję z pokonywanych kilometrów.
Jest jak nasz stary dobry przyjaciel wybaczający błędy i kaprysy pociągnięcia za manetkę widoczną przy dystrybutorze do tankowania i w samym serwisie dbając o naszą kieszeń, jest jak wygodna stara kanapa której znamy każdy kraniec dokonując pełnych entuzjazmu rozmów z nowo poznaną koleżanką i czującą to samo .... z miłości do motocykli...

Jeśli szukasz przygody w normalnym tempie i potrzebujesz moto kochającego Ciebie jak własną kobitkę która jest i daje wiele za tak niewiele to jest dla Ciebie ....

Jeśli lubisz sponiewieranie na autostradzie i okazjonalne odwiedziny w szpitalu to nie jest to moto dla Ciebie ...

Pozdro

Zawsze myślcie gdyż myślenie jest w cenie a nie przecukierkowany marketing wielkich aby mieć jeszcze więcej...


Gość
To już nie handlaże :D po forach mamy gościa z 118k km przebiegu.

PZ
Z cyklu aktualizacji: moto zaliczyło już 48000 tyś. i w związku z tym iż posiadam pierwszą jednostkę to jedyne co się zepsuło to silniczek krokowy ( mankament pierwszych wersji ). Ogólnie wymiana standaryzacji zębatki przód tył przy 45000 tyś, klocki ham. przy 35000, płyny olej na bieżąco co 5000 tyś. Spalenie na poziomie 4,2 l ( do 130km/h ). Przy ostrym hamowaniu faktyczne przysiada ale da się temat ogarnąć poprzez modyfikację jak komuś nie leżą przednie zawiasy, nie ma problemu na drogach w Gruzji czy Rumunii ( ci co byli to wiedzą o czym mówię ) . Moto załadowane dwa kuferki plus wałek i plecaczek około 60 kg. Stwierdzam żę przy pomocy młotka i przecinaka można te moto ogarnąć co uważam na plus zwłaszcza w odległych krajach. Moto znosi bez problemu oleje no name aby tylko API było w właściwe. W użytkowaniu przypomina pierwszego trampka i to jest droga do sukcesu.

MIKE
Widzę, że handlarze wiodą prym w komentach o Benelli... Pięknie napisane... Czekam na rzetelne opinie od uzytkowników za 2-3 lata....

Głosy: 36   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Benelli TRK 502
06.09.2019 19:52:16


Hej! Posiadam Benelli TRK 502 z 2017 już od ponad roku i zrobiłem nim prawie 18000KM. Przejechałem nim bezawaryjnie za jednym rzutem 8500km. Trasa przebiegała między innymi przez takie kraje jak podziurawiona Albania, Czarnogóra a potem Grecja i Sycyliaa gdzie w 2 osoby z kuframi pełnymi rzeczy i namiotu TRK dawało całkowicie radę. Teraz mnie czeka wymiana sprzęgła, klocków, regulacja zaworów i muszę rowniez wymienić napęd. Są to wszystkie rzeczy, który się zużywają. Maszyna spisała się w bardzo ciężkim jak mi się wydawało dla niej klimacie. Od pustynnej środkowej sycylii po Albanie i ogromne wzniesienia w 2 osoby bez problemów. Polecam


Gość
Sorry źle to opisałem ( nie sprzęgło tylko tarcze cierne dla własnego kaprysu).Nie jest to żadne gówno. Motor nie jeździ dla lansu bansu od kominka do komina tylko tyram go po każdym możliwym terenie po różnych krajach czasami w 2 osoby. Teraz mam 36000 KM i poza oponami, klockami i olejem nic w nim więcej nie wymieniałem. Nie zawiódł ani razu. Polecam i pozdrawiam

japon y nada mas
I to właśnie pokazuje, że to straszne gówno. Przejechać można i 20tyś i co z tego jak moto bedzie w połowie do wymiany. Nigdy nie kupiłbym takiego wynalazku. YBR 125 zrobiłem 45tyś km i tylko olej i napęd do wymiany..

Gość

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Gość
09.05.2019 14:03:00

Kupiłem tydzień temu, za takie pieniądze nie oczekuje osiągów gs1200 czy tigera800, wygodny, z sensowną dynamiką nawet w dwie osoby i kuframi. Małym minusem jest masa motocykla, dla osób w okolicach 170cm za wysoki.

Gość
Nie ma problemu, wystarczy siedzisko sobie wymienić

Gość
Zapomniałem dodać, kupiłem wersję X, tam siedzisko jest 40mm wyżej od modelu bez X

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
przednie zawieszenie
09.14.2019 17:11:53

Witam.Kupiłem BENELLI TRK 502 w sierpniu 2018 roku i przejechałem nim do tej pory ponad 7000 km. Mam uwagi do przedniego zawieszenia. Czy nie wydaje wam się za twarde ? Jazda po nierównym asfalcie to tragedia. Czy macie takie same doświadczenia ? Brak regulacji nie w każdym motocyklu jest wadą, ale w tym przypadku chyba jest. Miałem różne moto, ale tak słabo wybierające nierówności to chyba tylko miał FAZER 600, ale to inny typ, XJR 1300 na Olinsach dawała radę, ale trzeba doświadczenia żeby je poprawnie ustawić. Chciałem pojeździć turystykiem i ze względu na ograniczony obecnie budżet wybór padł na TRK. Poza słabym silnikiem i przednim zawieszeniem nie można mu wiele zarzucić(masa). Jeździ bezawaryjnie i mało pali. Benzynę ściąga do końca(sprawdzałem), po tej operacji zatankowałem po korek prawie 21l. Bez problemu można przejechać nim 500 km na pełnym zbiorniku.


Gość
Hej ! Wymień sobie sprężyny na progresywne i będziesz miał problem przedniego zawieszenia z głowy

Gość
To są moje indywidualne przemyślenia. Trudno oczekiwać po motocyklu komfortu jak w samochodzie. Jednak uważam , że można byłoby wprowadzić trochę cywilizacji w przednie zawieszenie chociażby przez jakiś zestaw akcesoryjny. Ja jeżdżę sam, a więc mógłbym dostroić tłumienie i twardość zawieszenia do swoich indywidualnych preferencji,(dodam, że teraz jeżdżę spokojnie, a więc wolno. Sorry może gderam, ale dla mnie przód powinien być bardziej miękki. Na równym asfalcie nie można nic złego powiedzieć. Czyli zawiasy na dobrą drogę .

Gość
Napisałem "też" a lepiej brzmiało by "jednocześnie" zaletą, wolne parkingowe manewry a szczególnie przetaczanie na kamieniach do tyłu to dla mnie spore wyzwanie :D


Dołączone zdjęcia
Benelli TRK 502
Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Benelli trk 502
09.15.2020 15:08:34

Jeździłem na testach tym modele, mega pozytywne wrażenie, jedynie hamulce są trochę ciapowate zwłaszcza tylni, silnik pracuje równo i spokojnie bez szarpania. Prędkość przelotowa 120-140, wibracje nie denerwują . Bardzo duża wygoda w porównaniu do versysa 650 lub Tracera 07. Ciężar w trakcie jazdy nie przeszkadza, składanie w ciasne zakręty na bardzo dobrym poziomie ciut gorzej niż Versys.
Skrzynia biegów mega fajna, chodzi delikatnie ale precyzyjnie.
Bardzo poręczny sprzęt i nawet żwawy jak na 48hp, udało mi się wycisnąć 176 km/h a Moto nadal było stabilne tylko silnik już trochę wył, no ale to normalne przy czerwonym polu obrotomierza.
Generalnie polecam wszystkim szukającym dobre motocykla w bardzo dobrej cenie. Brawo Benelli.

MIKE
Nie wiem jakiej wy wygodny oczekujecie skoro Tracer/ Versys/ Tiger 1050 są niewygodne - kupcie kanapę pt. GoldWing ze zmywarką w zabudowie, może tam będzie wygodnie :D Jeździłem na różnych sprzętach i niewygodnie było mi po 500 km na trasie na GSXR 600 k2... Moto to nie samochód, żeby oczekiwać niebywałego komfortu. Wygoda to rzecz subiektywna ale naprawdę rzadko się zdarza, żeby turystyki były niewygodne... raczej czepialstwo... Jeździłem 3 wymienionymi motocyklami i o żadnym nie napiszę niewygodny (wzrost 190 cm)

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Bardzo poprawny motocykl.
03.08.2021 19:37:52

Jeżdżę TRK 502 od dwóch lat. Przejechane niewiele bo 6.500 km, ale motocykl się nieźle sprawdza. Przebieg 200 km za jednym zamachem to nie problem, pod warunkiem, że trzymacie się do 110 km/h. Powyżej tej prędkości silnik robi się głośny i ja przynajmniej odnosiłem wrażenie, jakby prosił by nie gnać szybciej. W mieście poprawny, problemem jest wysoko położony środek ciężkości, bo przy ciasnych i wolnych manewrach, można zaliczyć przyłożenie - moto wymaga nieco wprawy. Po wymianie płynu w chłodnicy (profilaktycznie gdy miały przyjść spore mrozy) zaczęła się pocić uszczelka pompy wody - serwis już umówiony, zobaczymy jaki koszt.

W tym roku planuję dłuższy wypad wokół Polski w dwie osoby, a więc obładowany do ostatniego wolnego dopuszczalnego kilograma.

Moto polecam każdemu, kto jest w stanie się pogodzić z tym, że nie jeździ GS-em i zaakceptuje kilka innych mniej ważnych kompromisów.

Minusem tego moto jest to, że wygląda lepiej niż jeździ - tu producent musi jeszcze trochę popracować.

Gość
W sierpniu 2020 spędziłem cały miesiąc na Benelli TRK 502 z 2017r. Postanowiłem zrobić sobie samotnego tripa dookoła Polski z drobnymi przystankami. Praktycznie non stop na motorze przy rożnej pogodzie. Zrobiłem chyba coś około 7600km. Jedyne co po drodze wymieniłem to linkę sprzęgła ponieważ miałem już starą i wyciągniętą. Nie wiem czy to już kwestia przyzwyczajenia do maszyny ale mega ją polubiłem. Do takiego stylu podróżowania jaki ja preferuję to jest to dla mnie strzał w 10. Ogólnie jak ktoś się zastanawia nad zakupem to szczerze polecam. Benelli TRK jest rzeczywiście ciężki ale za to cholernie stabilny i to jest plus. W terenie trzeba uważać a szczególnie na piasku i błocie. Polecam świetne opony do tego modelu (Heidenau Super Rain) albo (Pirelli MT60) Zamontowałem jeszcze sobie takie przedłużenia do kierownicy aby zbliżyć ją trochę bardziej do siebie ( tak aby być bardziej wyprostowanym ) i na długich dystansach nie czuję już praktycznie większego zmęczenia a potrafiłem robić nawet i po 500 - 600 km dziennie boczarami . Ogólny przebieg to 36000km do tej pory i kolejny sezon przed nami. Pozdrawiam

Guest Gosc
Ciekaw jestem właśnie jak z serwisem. Ludzie dużo wypisują nt. Benelli, ale tak naprawdę nikt nie jeździł tylko wiesza psy no bo chińsko-włoski mieszaniec. Prośba o wpis po podrozy i serwisie. Lwg

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Jeśli szaleństwa masz już za sobą i wiesz czego szukasz. TRK 502X
07.26.2021 8:37:58

Na owy motocykl przesiadłem się po dwóch latach przerwy od motocykli. Wcześniej miałem Ducati SS800 i R1 RN09. Wcześniejsza moja kariera na moto opierała się na ciągłej jeździe po torach wyścigowych (Poznań, Jastrząb, Łódź, Radom)+ szybka zabawa na ulicy.
Po przekroczeniu 30 lat i pojawieniu się potomka stwierdziłem, że koniec z jazdą po 300 km/h. Chciałem taniego w serwisie motura z ABS, który jest uniwersalny- w teren, w miasto, w trasę. TRK nie grzeszy mocą. Jeśli komuś zależy na osiągach- są dużo lepsze motocykle. Ale jeśli ma być tanio w zakupie i moto ma być do wszystkiego to TRK jest jedną z lepszych ofert na rynku. Motocyklem zrobiłem od zakupu w miesiąc 2500 km także jakieś rozeznanie mam w tym jak to jeździ. Jeśli kupujemy go tylko dlatego, że mamy kategorię A2 albo ze względu na niską cenę- odpuśćmy bo po przejechaniu 500 km będzie brakowało mocy. Trzeba skrupulatnie odbyć porządną jazdę testową w salonie w różnych warunkach, Wiele jest historii na forum, ze ktoś zrobił kilkaset kilometrów i chce zmieniać moto bo tym nie pojeździ 200 km/h po autostradzie. TO NIE JEST MOTO NA AUTOSTRADĘ. To moto jest królem zwykłych krajówek, gdzie przelotowa jest w granicach 80-120. Na autostradzie jedziemy sobie powoli z nurtem aut, nie ma tu mowy o szybkiej turystyce.

Pozycja: Motocykl wysoki w wersji X, jeśli mamy

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Opinia po 6000km
09.02.2021 11:15:02

Witam,na TRK przejechalem poki co 6000km we wszystkich mozliwych do jazdy dla tego motocykla warunkach.Swietnie nadaje sie w dluzsze trasy jak i na odrobine zabawy na szutrach i w lekkim terenie.Nie polecam,na fabrycznych oponach,na piasek i bloto.Mam 186cm wzrostu i ergonomia motocykla jest kapitalna.Przeloty do 300km,kilka dni z rzedu nie stanowia zadnych problemow jesli chodzi o wygode i komfort.Jedynie doposazylem szybe w deflektor i mysle,ze jest to obowiazkowa modyfikacja.Silnik w miare elastyczny,z wystarczajacym zapasem mocy do spokojnego podrozowania,spalanie do 5l/100km.Hamulce,nawet z zapakowanymi kuframi,ok,w zupelnosci skuteczne.Do jazdy w terenie trzeba naprac wprawy z uwagi na gabaryty motocykla,jest to spore,wysokie i ciezkie moto.Jezeli chodzi o jakosc wykonania,w tej cenie jest bardzo przystepnie i nie nalezy oczekiwac fajerwerkow,choc i tak myslalem,ze bedzie nieco gorzej.Jest to motocykl uzytkowy,turystyczny i jezeli tego sie spodziewamy przy zakupie to sto procent satysfakcji gwarantowane.Nie zaluje decyzji o zakupie i z czystym sumieniem polecam,gdyz w tej klasie i w tej,w mojej opinii,nie ma konkurencji.Lewa!


Dołączone zdjęcia
Benelli TRK 502
Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
W sam raz jako kompan w podróży... Polecam
01.09.2022 12:42:09

Szukałem budżetowego turystyka, który będzie nadawał się na podróże tu i tam, oraz nie zrujnuje mnie finansowo.

Pierwotnie myślałem o Varadero, Transalp, VStrom czy Tenere. Choć Benek mi się podobał bardzo to myślałem, może jednak klasykę japońską wziąć.

Przypadkowo trafiłem na salon, gdzie były te maszyli na żywo. Przejazd testowy i myk szarpnąłem się na pierwszą nówkę moto w życiu.

W zasadzie wszystko jest w nim idealnie skrojone do jazdy turystycznej (ale bez wtrysków jeśli chodzi o jakiś mega komputer pokładowy).

Słucha się, jeździ się mega wygodnie, hamulce hamują jak trzeba. Duży jest skurczybyk i to też bardzo lubię (jak już go opanowałem).

Jeden minus obiektywny, silnik daje rade, ale jednak jego moc ok 48KM to takie minimum. Mógłby mieć więcej, z drugiej strony widziały gały co brały, mi wystarcza.

Konkludując, polecam bardzo. W tej cenie lepszego turystyka nowego trudno upolować.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
06.14.2022 19:33:26

Jeżdżę 3 sezon. Olej i filtr i żadnych problemów. Moto na starcie wyposażone w bardzo dobre oponki Pirelli. Kupiłem i nie żałuję. Przy zakupie wiedziałem co biorę i służy mi jak wierny giermek. Stosunek jakości do ceny nie ma porównania na rynku w tej pojemności. Firma Benelli jest firmą włoską a kapitał tej firmy czyli udziały wykupili chińczycy. Czy powiecie że Volvo też jest chińskie? Przecież też wykupione przez chińczyków. Pomyślcie gdzie jest produkowane bmw GS? Każdy ma swoje zdanie.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


SHIMA X-Breeze

Po 3 miesiącach tj. 3000km rękawice nie nadają się do użytku. Bardzo mocno się rozbiły na zewnątrz i w środku, zrobiły się luzne. Pod konie...

Kawasaki Versys-X 300

Jazda do pracy plus weekendowe jednodniówki.

Bardzo polecam. Moto na asfalcie jest rewelacyjne. Silnik ten sam co w Ninja 300, lecz z...

Yamaha Fazer 8 GT

Motocykl rewelacyjny pod każdym względem. Dodatkowe owiewki dodają mu sportowego charakteru. Spalanie na poziomie 5,5 litra przy normalnej jeździe...

Givi X16 Voyager

Kask użytkuje dłuższy czas i jestem daleki od zadowolenia. Został przeze mnie kupiony na szybko ze względu na rozmiar (mam duży łeb i potrzebuj...

MICHELIN Road 5

Opony bajka. Najlepsza inwestycja w moto. Klei się .zakręty to przyjemność , Moto sam wchodzi i wychodzi, bardzo stabilne ...

Metzeler Roadtec 01

Miałem je zamontowane fabrycznie. 3 sezon, 9700km, tył zaczął się ślizgać. Czeka mnie wymiana w ciągu najbliższych kilku tygodni. Jesienią...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce