NOWOŚĆ SHIMA VRX-3
Wypożyczenie zakuwarki do łańcucha motocyklowego
R E K L A M A

moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Akumulatory MotoBatt


9.18 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Akumulatory MotoBatt


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 91%
Neutralne: 0%
Negatywne: 9%



Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
07.14.2012 12:32:30

Jak na razie chodzi drugi rok bez problemów. Zobaczymy ile wytrzyma :)


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Adam
08.23.2012 17:29:19

Założyłem na wiosne tego roku do VFRki. Jak na razie sprawuje się dobrze.


Gość


Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
03.25.2013 10:30:06

Również polecam. Mam MotoBatt MBTX9U w GSXR 750 - do tej pory bez problemów 2 rok :) Po zimie moto odpaliło od strzała, a nawet go nie podładowałem tylko wyciągłem do domu żeby nie zmarzł. W tej cenie śmiało można kupować.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
dobre i tanie
05.08.2013 10:10:35

Polecam. Dobre i tanie akumulatory - sto razy lepsze od badziewiarskiego LP, które padło mi po 5 miesiącach.




Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Tragedia
05.29.2013 11:55:43

to już trzeci akumlator tragedia po tygodniu nie trzyma na zime wyciagłem stał w ciepłym i sie rozładowł w motorze cała elektryka sprawdzona

kurier
jak stal cala zime nie podladowywany, mial prawo rozladowac sie, akumulator traci pojemnosci 1% dziennie...

Gość
Więc po co oceniasz na 9 skoro twierdzisz ze tragedia? Wprowadzasz tym ludzi w błąd którzy patrzą tylko na ocenę bez czytania komentarzy.


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Dobre aku
09.21.2016 8:31:51

Miałem motobatt w 2 moto. Były OK. Obecny podłączyłem do ładowania po ponad 2 latach nieruszania. Miał jeszcze 10V ale raczej już umarł. Ogólnie polecam!


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
polecam żółte aku
03.06.2017 7:42:15

Zamontowałem w kwietniu 2013 do mojego R1150Z ABS mamy marzec 2017 motocykl odpala zamawiam właśnie kolejny dla kolegi. ale wiadomo Aku regularnie doładowywane.


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
4
3 sezony i kaput!
06.04.2017 12:20:41

Mam MBT14B4 w Yamasze Bulldog wytrzymał bezproblemowo dwa sezony (zimą wymontowany i doładowywany impulsowo w cieple)w trzecim sezonie już słabo trzymał (po 2 tygodniach postoju była loteria z rozruchem moto). Dla mnie przeciętny bez fajerwerków.


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
02.20.2018 11:11:40

mam ten akumulator w gixie od 4 lat gdy kupowalem moto juz w nim byl i od tamtego czasu nic przy nim nie robilem nie sprawial żadnych problemow mysle ze mozna smialo go polecic


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Polecam!
04.26.2018 10:22:32

Polecam bardzo, mam juz ponad 2 lata, w drugim motocyklu mam od roku, nigdy nie zawiódł, a miałem dużo razy Exide i Yuase i mocno się zniechęciłem.
Mam też ładowarkę motobatt która również sprawuje się idelanie.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Motobatt MBT12B4
04.26.2018 10:25:57

Kupiłem do fzs1000. Zamiennik pasuje wymiarami idealnie jak oryginał. Wszystko pasuje bez najmniejszych problemów. Plus za zestaw montaży - nie trzeba kombinować śrubek i nakrętek. Aku gotowe do użycia. Widać że bardzo ładnie kręci i moim zdaniem sprzęt łatwiej zapala.
Ogólnie użytkuję cały sezon i nie widzę żadnych problemów ;)
Polecam!


Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA