10
OPINIA LEXIN LX-FT4
1
OPINIA Ruroc Atlas
9
OPINIA KTM 890 Duke
9
OPINIA CFMoto 450 MT
1
OPINIA Romet ZXT 125
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Suzuki GSF 600 Bandit (Model 1996-1999)


8.56 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Suzuki GSF 600 Bandit (Model 1996-1999)

Dodaj zdjęcie
Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
08.17.2012 23:59:30

SPOKO SPRZĘT. NIE DO ZAJECHANIA :D


Gość


Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
08.20.2012 9:17:07

Potwierdzam - sprzęt nie do zajechania. Kupiłem Bandita z 98 roku i przez 4 sezony tylko jeździłem. Zero regulacji zaworów czy gaźników - palił i jeździł pięknie. Bardzo często jazda do czerwonej kreski i nic :) Sprzedałem znajomemu i też ujeżdżał go konkretnie przez następne pare seoznów. Bardzo twarda sztuka - teraz już nie robią takich dobrych i trwałych motocykli. Szczerze polecam.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Cień
09.29.2012 9:04:25

Najlepszy sprzęt dla początkującego motocyklisty. Wszyscy polecają GSy i cebule a ja zaczynałem od Bandita i jak dla mnie to najlepsza maszyna do nauki. Mocy może nie jest za dużo ale nie znudzi się tak szybko jak GS. Bardzo duża wygoda - bez porównania do małych i niewygodnych 500tek na których siedzi się jak na zabawce. Silnik pracuje ładnie i jest bezawaryjny. Jeśli chodzi o wady i słabe strony to światła i hamulce. Niestety po przesiadce na horneta kumpla myślałem że po wciśnięciu hebla wylecę przez kierownice - w bandicie nie da się tego zrobić :) Światła w nocy też nie starczają więc muszę jeździć na długich. Ogólnie polecam Bandita - super motocykl. Daje 8/10.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Astro
10.13.2012 10:33:48

Świetny sprzęt na początek - łagodnie oddaje moc, jest wygodny i praktycznie niezniszczalny. Mocy niestety zaczyna brakować po jednym sezonie i jest troche za ciężki. Daje 8/10.




Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
bandit 600 '99
01.21.2013 15:08:05

Bandit to super maszyna na początek. Bardzo wygodny, niskie spalanie, niezniszczalny silnik i co ważne - wybacza błędy początkującemu. Mocy w sam raz do nauki. Prowadzenie odrobine toporne, ale to nie jest maszyna stworzona na tor - do normalnego użytkowania po ulicy idealnie się nadaje. Co do minusów to na pewno masa - jest ciężki w manewrowaniu przy małych prędkościach, ciężko też go przestawić go w garażu. Po drugie hamulce w nie należą do dobrych - w porównaniu np. do horneta kolegi można powiedzieć, że ich nie ma :) Ogólnie jednak sprzęcik zacny i polecam każdemu.


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Bandit 600 S
05.05.2013 20:49:13

Świetny dla średnio zaawansowanych motocyklistów. Praktycznie nie psuje się,spalanie nie rujnuje, prowadzi sie go pewnie, mocy wystarcza na sprawną turystykę.Bardzo wygodnie sie siedzi.Dużo części. Troszkę jednak za ciężki i miękki przód.


Gość


Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
extra motor
07.14.2015 15:09:05

street, turystyk, jak kto woli
kultowy , wytrzymały, tankujesz i jezdzisz ile chcesz


Profil użytkownika



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Gość
06.18.2017 13:40:35

Sprzętem poruszałem sie 6 lat był to mój pierwszy motocykl i do tego też się świetnie nadaje jest on po prostu mechanicznie niezawodny oraz liniowo oddaje moc. Teraz trochę o wadach bo przez te 6 lat trochę ich odkryłem zresztą jak w każdym motocyklu po czasie coś wychodzi a mianowicie chodzi mi tu o przeciętne hamulce na seryjnych przewodach hamulcowych po wymianie na stalowe jest sporo lepiej wiec polecam każdemu oraz dość miękkie zawieszenie które może być wadą jak chcemy dość ostro polatać po winklach ale też i zaletą bo motocykl jest świetny na trasę i pokonywanie nim dużej ilości km w ciągu dnia nie stanowi najmniejszego problemu (posiadałem wersje z owiewkami). Ogólnie moto polecam i wiem, że dla tego silnika zrobić 200k kilometrów to nie problem


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Suzuki Bandit 600
12.23.2021 19:01:05

Silnik pancerny, pod warunkiem, że nie użytkował go idiota😁 Motocykl generalnie ciężki ale odporny na boczny wiatr. Dla kogoś z długimi łapami lub powyżej 180cm jest za mały. Zawieszenie gówniane z przodu i z tyłu ale da się je poprawić tanim kosztem, hamulce w miarę działają po wsadzeniu pożadnych klocków i oplotu. W zakręty kładzie się na siłę i tak samo się podnosi, ale na dobrym kapciu oponę zamknie. Do średniej turystyki w jedną osobę nawet się nadaje. Spalanie przy przelotach autostradowych na poziomie 6l przy palowaniu zbiornik na 150km. W mieście zbiornik do rezerwy starcza na 220km. Generalnie motocykl bezawaryjny i prosty w obsłudze. 🤣



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA