NOWOŚĆ HJC C91

NOWOŚĆ HJC V30 Carbon

NOWOŚĆ HJC CL-XY II

NOWOŚĆ MV AGUSTA Brutale 989R (2008-2012)

NOWOŚĆ HJC i30
3
OPINIA Romet K125
5
OPINIA BMW F800GS (2008-2012)
6
OPINIA Suzuki SV650 N/S (1999-2002)
9
OPINIA Yamaha FZ6 Fazer 2004-2006
1
OPINIA BMW R1200RS

NOWOŚĆ Richa Savage II
Mamy już 18286 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha YZF-R6 (2003-2004)



Zdjęcia przedmiotu

1  

Yamaha YZF-R6 (2003-2004)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.45 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
Gość
11.06.2012 23:18:58

Witam, orientuje się może ktoś czy w tym modelu była już poprawiona skrzynia biegów?

Gość
Bardzo dobrze zestrojona skrzynia biegów

Gość
zdecydowanie yamaha dobrze poprawiła skrzynie jest OK osobiście chwale.Pozdrawiam

Głosy: -7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Radek
11.10.2012 0:01:58

w tym modelu nie było juz problemów ze skzynią

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
erni
11.10.2012 10:07:57

Mam ten model i potwierdzam - zero problemów ze skrzynią. Jest to pierwszy model R6 oparty na wtryskach, więc odpadają wszelkie zabawy z gaźnikami i regulacjami. Motocykl prowadzi się cudnie - przesiadłem się z Bandita i różnica jest jak niebo a ziemia. Motocykl dosłownie sam skręca po lekkim dotknięciu kierownicy. Do pozycji za sterami trzeba się przyzwyczaić, bo nie jest taka wygodna. Ogólnie motocykl bardzo polecam - pierwszy sensowny model R6 z dobrze zrobioną skrzynią i wtryskiem paliwa, a to się ceni. Co ciekawe spalanie mniejsze niż w bandycie :) Naprawde super motocykl.

Gość
polecam model z 2004 extra zabawka bez problemowa skrzynia i wtryski super

Gość
witam, zamierzam kupić r6 z 2003 ale ma małą wade - mianowicie ze skrzynią, szarpie na 2 biegu. w serwisie powiedzieli ze za naprawe wyjdzie ok 2000zł i to mnie troche od niej odstrasza. co jeszcze się w nich psuje?

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
r6 2003r
08.08.2013 12:54:52

Ja nie dawno nabylem r6 z 2003r i jestem z niej naprawde zadowolony. Po przesiadce z f1 87r to kolosalna różnica. Co prawda kupiłem 10 letni motocykl od pierwszego wlasciciela z przebiegiem 12tys km czyli prawie nowy to i powodów do narzekan nie mam, ale polecam serdecznie ten motocykl;) 278 bez problemu ostatnio z niej wycisnąłem


Gadziorek
Daj dwa razy w prawo i raz w lewo. A tak serio to kup sobie litra, taniej wyjdzie.

Gość
a temperatura jak /> ?

Gość
140 kg? mam 2003 na wtrysku , no i tez bym chcial podkrecic, tylko nie wiem czy jest sens?

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
12.02.2013 0:19:30

Ten model jest bardzo przyjazny nawet dziewczyna średniego wzrostu powinna być zadowolona.Lekki zwrotny najmniej awaryjna generacja r6.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
r6
11.28.2014 23:36:55

Fajne sportowe moto, miałem go 2010-2013r. zrobiłem ok.15000km.
W tym czasie nie sprawiał żadnych nawet najmniejszych problemów.nigdy mnie nie zawiódł.
Dla każdego zaczynającego przygodę,polecam raczej bardziej turystyczny motocykl lub z troche inna pozycją za kierownicą jak cbr600 f3, sv650, no chyba ze od początku płynie w nas zacięcie typowo sportowe.zawieszenie twarde,moto jest tak lekki ze jedzie sie jak na rowerze.
Jeśli chodzi o moc to,6000rpm< niżej nic się nie dzieje jak w każdej 600 z własnych doświadczeń 636,f3 wciąga ale jest to różnica bardzo delikatna, myśle że chodzi o to że yamaha poprostu wyżej kręci na obrotach(jednak jest to zapewne kwestia sporna dla fanów innych marek i doświadzczeń).
Co do wygody siedzenia, to jak każdy sportowy moto, na początku sezonu zawsze już po 100-200 km wymiekam, ból pleców 2dni heheheh. ale warto.





Głosy: 81   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
r6
01.13.2015 20:28:13

Od 5 lat jestem posiadaczem modelu z 2004r.Silnik bezawaryjny,skrzynia biegów działa bez zarzutów.Bardzo udany model.Fani przecinaków się nie zawiodą.Nie polecam początkującym motocyklistą.Duza moc i zawrotne osiągi szybko mogą zgubić niedoświadczonego jeźdźca. Ktoś napisał ze dobry nawet dla niewysokiej dziewczyny. Żart! I nie przemawia tu szowinizm,lecz zdrowy rozsądek. Maszyny waży ponad 180 kg także jest co trzymać. Poza tym chodzi o wzrost, mam 185 cm i stabilnie opieram nogi na podłożu a to podstawa.Kto miał jakieś "przygody" ten wie o co biega.Pozdro dla wszystkich ziomali i ziomalek:-)


Michał
Mam pytanie, mianowicie latałem trochę na 125-kach i zastanawiam się nad kupieniem YZF R6 04. Myślicie z to dobry pomysł, od kiedy pamiętam podoba mi się ale o ile się orietuje nie posiada ABS-u wiec prosił bym o jakies wskazówki ;) z góry dzięki.

Gość
Ja go kupilem po YZF R125 :D Myslalem ze bedzie zbyt mocny na pierwsze 600. Polecam

SEBA
ile wlejesz tyle spali może spalić 6l a i 14l zależy od jazdy pozdrawiam r6 2003

Głosy: 32   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
12.25.2018 23:42:14

Jedna z lepszych maszyn na jakich latałem, zazwyczaj latam Moto o większej pojemności, ale R6 jest tak poręczne, wygodne , zwrotne i daje tyle frajdy z jazdy że po każdej jeździe zastanawiam się po co komu mocniejsze Moto. Gorąco polecam

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
11.26.2019 20:02:31

Miałem tą i poprzednią.Bardzo dobre sprzęty.Pięć lat latania r6 i może znów kupię.
Mnie strasznie po jakimś czasie denerwował słaby dół dla tego się pozbyłem.Każda 600 w sporcie tak ma.
Za szybko nie sprzedajcie bo będziecie żałowali.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
02.17.2020 8:33:11

Posiadam R6 RJ09 2004.
Żadnych problemów że skrzynią.
Hamulce są rewelacyjne.
Jeśli chodzi o moc, to jest jej wystarczająco, dostępna powyżej 10.000 obrotów. Poniżej tej wartości zbud wiele się nie dzieje. Co do pozycji, mi nie przeszkadza, aczkolwiek niektórzy narzekają 😉 Na tą chwilę zero awarii.
Prowadzenie bajka. Można powiedzieć, że sama wchodzi w zakręty. Co do spalania, to bywa różnie. Przy turystycznej jeździe 6L przy katowaniu 10L. Motocykl godny polecenia. Na tą chwilę najmniej awaryjna jednostka ze stajni Yamaha.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
bardzo dobry sprzęt
08.02.2020 12:25:23

witam byłem posiadaczem yamahy r6 2003r przez 4 lata gdy go kupiłem miał przejechane zaledwie 35 tys km powiem tak motocykl bardzo dobry silnik nie do zajechania jezdziłem nią każdego dnia skrzynia bardzo dobra biegi gładko wchodzą nie wyskakują silnik równo pracuje zawory wyczymałe wtryski bardzo ładnie pracują po odkrenceniu manetki odrazu czuć moc w końcu 130 koni jak na taki motocykl to ma dobrego zrywa dobrze się prowadzi jeden minus ma chamulce słabe są powidny być mocniejsze ja osobiście polecam ja nią od kupna zrobiłem 50 tys km zero awari jakiejś większej pozdro

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Romet K125

Motocykl bardzo kiepsko wykonany.
Plastiki niskiej jakości.
Opony to tragedia na mokrym asfalcie trzeba być ultra ostrożnym
U...

BMW F800GS (2008-2012)

NIE MIAŁEM OKAZJI JEŹDZIĆ TYM MOTOCYKLEM.
Ale kilka lat temu wybrałem się na rajd terenowy startowały 3sztuki 800cm3
W 2 !!!!!!! p...

Suzuki SV650 N/S (1999-2002)

Wersją S zrobiłem około 1 tys km.
A więc mogę się wypowiedzieć na temat motocykla. Ten motocykl niczym mnie już nie zaskoczy.
Je...

Yamaha FZ6 Fazer 2004-2006

Mam172 cm wzrostu i72kg wagi więc nie jestem kawał chłopa no wiek 60l. Polecam moto dla osób o mniejszych gabarytach lub dziewczyn bo inaczej kawa...

BMW R1200RS

Jedna z ciekawszych propozycji motocykla sportowo-turystycznego. Poręczność rewelacja, pozycja dla wyższych wymaga raczej adapterów, dynamiczne m...

BMW F650 (1993-2001)

Bardzo fajny motocykl turystyczny dla średnio-wymagających .
Można zrobić naprawdę duże przebiegi dbając tylko o podstawy serwisowe (ole...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce