NOWOŚĆ SYM Husky 125
4
OPINIA Łańcuchy JT
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Yamalube 4-R


9.67 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Yamalube 4-R


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Domin
09.21.2012 8:54:17

Olej zalecany przez Yamahe. Leje go do R1 i mogę polecić..


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Grzegorz
10.01.2012 10:29:36

Mogę polecić - wszystko pracuje ładnie od skrzyni po sprzęgło. Moto to Fazer z 2007 roku.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Arnold
10.08.2012 9:36:40

Super olej - sama Yamaha zaleca go do swoich silników. Polecam.




Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Alex
10.13.2012 11:44:13

Nie mam zastrzeżeń do tego oleju. Wszystko pracuje pięknie łącznie ze sprzęgłem i skrzynią. Motocykl to R6 z 2005 roku. Polecam.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
tylko yamalube
07.21.2013 12:20:19

Zalewam Yamalube już od 2 lat do R1 RN12. Motocykl pracuje na nim idealnie, sprzęgło się nie ślizga, biegi wbijają się ławo. Raz spróbowałem castrola i miałem problem ze sprzęgłem(motoctykl sam jechał na wciśniętym sprzęgle). Powróciłem do yamalube i problem zniknął całkowicie. Osobiście polecam.


Gość


Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
r1
06.05.2015 23:09:52

leje do r1, producent poleca, sygnuje marka yamahy dlaczego go nie słuchac jeśli cena konkurencyjna,
biegi elegancko wchodzą,
sprzegło ładnie pracuje.

Gość
Motul nie ma w ofercie 20w50 półsyntetyku

paavo
Nie każdy wie, że dostawcą olejów dla yamalube jest motul. Ale przynajmniej jest pewność, że nie ma podróbki.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
05.21.2017 14:30:29

Od tamtego sezonu latam na tym oleju i jestem zadowolony. Sprzęgło się nie ślizga biegi wchodzą dobrze wcześniej latałem 7 lat na motul 5100 15 w 50. Motor Yamaha R6.


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Olej
09.24.2021 14:42:39

Bardzo dobry olej z mikrosteroidealnymi atrapowymi syntetycznymi wloknami reagujacych w wysokich temperaturach podczas pracy silnika. Leje ful syntetyk do rometa rc 125 i jeździ już czwarty sezon na tym oleju. Polecam



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA