NOWOŚĆ MT Targo Pro
1
OPINIA Junak 905
10
OPINIA BMW F800 ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Filtry powietrza Hiflo filtro


8.09 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Filtry powietrza Hiflo filtro


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 73%
Neutralne: 9%
Negatywne: 18%



Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
11.28.2012 0:20:12

POLECAM hiflo! Od zawsze używam zamienników z tej firmy i nie mogę złego słowa powiedzieć. Działają tak samo jak oryginalne, a kosztują dużo mniej.


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Polecam Hiflo!
11.28.2012 14:08:58

Potwierdzam. W tym roku pierwszy raz założyłem hiflo do bandita 650. Wcześniej tylko oryginały i widze, że nie ma senu przepłacać. Filtr to i tak tylko kawał papieru. Różnicy w pracy silnika nie ma żadnej!


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
01.02.2013 20:38:42

Jak wyżej. Od zawsze stosuje filtry hiflo i nie mam problemów z motongiem. Tanie i dobre.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
01.02.2013 22:43:18

Ja też latam na hiflo. Najpierw kupowałem oryginalne do yamahy r6 - płaciłem za nie 200 PL. Od tego roku latam na hiflo za 70 PLN i nie widze żadnej różnicy. Mocy nie straciła, wszystko super. Polecam.

Gość
Ja założyłem hiflo do XJ6 i od początku wydawało mi sie ze na poprzednim oryginalnym było inaczej, ale moje pierwsze moto wiec jezdziłem. Dopiero mechanik powiedział mi ze jak mysle zeby zostawic sobie motocykl na dłużej to zeby wymienić na org. poniewaz hiflo puszczają syf do silnika. Posłuchałem i wymieniłem. Nie spodziewałem się ze po wymianie silnik tak ożyje. Już nigdy więcej nie kupie żadnego zamiennika. a org do XJ6, R6 i podobnych to 170zł




Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
6
Gość
06.17.2013 15:35:03

Do GSXR600k7 na zmienionej mapie oraz wydechu nie sprawdza się. Słychać czasami jak się dławi (szczególnie w okolicach airboxów). Gixx dostaje za mało powietrza i potrafi odciąć przy 15tyś obrotów.


Gość


Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
polecam
11.18.2013 18:43:07

A ja w każdym moto do tej pory używałem hiflo i nie było problemów. W bandicie, potem w hornecie i teraz w CBR 1000RR - żadnych problemów z powietrzem czy dławieniem się moto. Mogę polecić.


Gość


Głosy: 48   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
hiflo
12.18.2014 18:57:28

na jakims tandetnym zamienniku za 50 zł moto dławiło się. nie kupujcie zamienników firmy 'krzak'! problem zniknął na filtrze tejże właśnie firmy. polecam


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
3
Varadero sd02
04.02.2016 13:30:48

Filtr nie jest dopasowany.Kszałt ok, ale ma "skrzydła" które trzeba albo dociąć,albo nie wsadzać fiiltra:)


Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Nareszczie!
11.28.2016 3:04:38

Kupiem OEM i mi hornet zaczal sie dlawic powyzej 6k obrotow.
Wpierdzielilem w niego gruba kase suzkajac problemu...
Chybil, trafil, kupilem kolejny (nowy filtr) hiflo.
Fajne jest uczucie zakochac sie raz jeszcze w swijej maszynie.
Filtr dziala ☺. Kiedys nabiore kn lub bmc, gdy bede mial wydech.


Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Nie polecam
03.01.2017 14:13:51

Kupiłem filtr Hiflo do SV 650N K4. Okazało się, że plastik jest krzywy i nie dało się domknąć airboxa. Po 6 próbach różnego przestawiania i różnego sposobu dokręcania śrub dałem sobie spokój. Położyłem go na stół i było widać jak na dłoni, że jest koślawy. Reklamacja - wymiana na drugi. To samo. Znowu do sklepu i zwrot pieniędzy. Nie wiem, czy to jakaś lipna partia, ale jak części nie da się nawet założyć to ocena może być tylko jedna. Nie polecam. Za to polecam ori suzuki - pasuje jak ulał.

Dymek
Potwierdzam! Miałem to samo w SV650S K3, jakiekolwiek próby wciskania go na siłę odpadają. Rowki w których powinien spoczywać filtr wystają poza rowki airboxa. Najtańszy chińczyk pasował idealnie, wiec pod tym względem z hiflo słabo...


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Honda varadero SD02
02.15.2018 15:51:58

Filtr powietrza pasował idealnie, zero problemów. Po dwóch latach wyjety i cały, oczywiście brudny, ale to znaczy, że filtruje.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA