NOWOŚĆ Pokrowiec podróżny Oxford Umbratex CV1

NOWOŚĆ IXON BULL Vented

NOWOŚĆ Brubeck Cooler New

NOWOŚĆ Shima Edge WP

NOWOŚĆ Course Roadster

NOWOŚĆ Ixon Orion
10
OPINIA Kawasaki VN 800 Vulcan Classic
9
OPINIA Victory Octane
9
OPINIA Kawasaki Versys 1000
9
OPINIA Benelli TNT 125
3
OPINIA Suzuki GSX 1250 FA
Mamy już 20848 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Kawasaki ZX-10R Ninja (2004-2005)



Zdjęcia przedmiotu

1  

Kawasaki ZX-10R Ninja (2004-2005)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.62 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje



Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Kawasaki ZX10R 2004
09.24.2013 12:36:18

Wspaniały sprzęt. Mam go od dwóch lat i gdybym miał go zmienić to wyłącznnie na nowszego ZX10R. Piękny i ponadczasowy wygląd, świetna jakość wykonania i niesamowita wściekłość przy oddawaniu mocy. Prowadzi się bardzo dobrze, choć nie będe ściemniał że jak 600tka bo to nie prawda - jeździłem 600tką(też Kawą) i jest nieco gorzej, co nie znaczy że jest źle - jak na litra doskonale. Pozycja za kierownicą jest ergonomiczna, nie powoduje zmęczenia. Gdybym miał się do czegoś doczepić to do seryjnego wydechu, który psuje wygląd motocykla i do hamulców, które zdecydowanie wymagają oplotu. Oczywiście jak każdy sport kawe należy zaopatrzyć w dobry amor skrętu, bo moto ma dość dużą tendencje do łapania shimmy przy ostrym przyspieszaniu. Po wrzuceniu ohlinsa jest rewelacja - moto lata idealnie, nic nie trzepie kierownicą. Jeśli chodzi o spalanie tu niestety nie jest kolorowo - sądziłem że spali mniej niż 600tka ale za cholere nie chce. Poniżej 7,5 litrów ciężko zejść, a nawet jak zejdziemy to mamy zero przyjemności z jazdy. Ogólnie motocykl bardzo polecam i daje 9 :) Minusik za ochydny wydech i średnie hamulce. No i pewnym minusem jest mała popularność tego modelu - części na rynku wtórnym jest o wiele mniej niż np. do R1 czy gixxera.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Były użytkownik
02.22.2015 18:05:49

3 Lata użytkowania mogę określić mianem "bardzo ekscytujących"
Brutalność i oddawanie mocy w tym modelu to już legenda.. nie ma drugiego tak narwanego motocykla z silnikiem R4. Prowadzenie również godne pochwały choć jazda bez amortyzatora skrętu to samobójstwo w czystej postaci. Hamluce też zaskoczyły mnie bardzo pozytywnie przesiadając sie z Fireblade-a miałem wrażenie że dycha jeździ tylko na tylnym lub przednim kole. Na tym motocyklu nie można się nudzić jednym taka charakterystyka pasuję innym nie, sprzęt zdecydowanie nie dla amatorów bo można się bardzo szybko przeprowadzić na cmentarz. Było to moje pierwsze Kawasaki Rama nie pękła pomimo częstych power wheelie innej awaryjności też nie uświadczyłem, ot czysta eksploatacja. Jedynym minusem są bardzo delikatne plastiki i mocowanie Airboxu :)


Gość
Weź się ogarnij i nie pierz… głupot mam taka i ramą jest cała nie wierzysz zaprasza !!!!

Wąski
Ja posiadałem pierwszy gen i tylko hamulce mnie męczyły ale oplot i regeneracja zacisków pomogła z ramą nic nigdy się nie działo a nic z ta Piasta . Motocykl doceniony po latach niestety ale polecam

Gość
Ja jestem właścicielem ZX10R 2005. Ten model z tego rocznika jest wolny od usterek co tyczyło się rocznika 2004 (problem z alternatorem oraz pękająca przednia felga). Z żadnym problemem z ramą się osobiście nie spotkałem. Zapraszam Pana "motoznafca" albo inaczej "motonieznafca" do siebie i niech sobie sprawdzi i uwierzy że jednak jest kawa co ma niepękniętą ramę. Chyba jestem szczęśliwcem hhhahhahaha. PS. Ale bujdy opowiadają niektórzy

Głosy: 70   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
kawa zx 10 r
10.18.2015 14:04:46

Latalem kawa z 2006 roku,chodz wyglad mi sie nie podoba to kupil bym ja jeszcze raz!!!prowadzenie zajebiste,mocy strasznie dużo,troszkę duzo pali ale w końcu to litr,na bank bym kupił kawe jeszcze raz!!!

Gość
mam kawe sezon,wczesniej latalem na gsxr1000 k6 ,moto polecam dla ludzi lekko szalonych lubiacych latanie z dreszczykiem emocji,silnik od 6 k.obr strasznie narowisty,ciezko utrzymac je w pionie na pierwszym biegu z racji nierowno oddawanej mocy w poszczegolnych zakresach obrotow,przy dawaniu z pelnej garsci czeste schimmy,przednie kolo czesto strzela do nieba,w winklach czeste gubienie przyczepnosc,jazda bokiem na zyczenie a czesto gdy sobie tego nie zyczysz, reansumujac ten sprzet jest dla ludzi pierdo.nietych,nie lubi jazdy powoli,lubi ostro i na maxa caly czas,jesli jestes szalony i lubisz latac tylko na pelnym ogniu to bierz,bedziesz magazadowolony jesli chodzi o usterkowosc to nie stwierdzilem,poza spalona cewka zaplonowa dorzucilem aftermarktowy tlumik i gipro z wyswietlaczem ,do tego klamki,manetki i kilka pierdol ja jestem mega zadowolony z zakupu,juz nie raz malo sie nie posralem ze strachu w czasie jazdy ale za to kocham moja kawe pozdrawiam

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Szalona
04.16.2016 6:41:57

Motor bardzo szybki dobrze się prowadzi świetny anty hoping precyzyjne prowadzenie i niesamowita moc. Z gazem trzeba uważać bo albo na koło albo uslizg tylnej osi . Wady hamulce a raczej pompa hamulcowa z dużym skokiem dość mocno trzeba wcisnąć klamkę . Padające czujniki położenia przepustnicy. W razie kolizji duże prawdopodobieństwo uszkodzenia ramy.

Gość
Ten model nie miał sprzęgła antyhopingowego;), dopiero od 2gen się pojawiło.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Niesamowity motocykl
12.10.2016 18:19:42

Ta Kawa jest niesamowita. To motocykl, który nie znudzi sie szybko. Trzeba mieć do niej respekt i uważać z gazem. Poza tym piękny wygląd i bardzo ładne wykonanie. Nie bierze ani grama oleju i nie doznałem żadnych awarii. Mój egzemplarz jest z 2005 roku w nienagannym stanie. Pompa hamulcowa brembo fi19, klocki versah i hamowanie jest na bardzo wysokim poziomie. Kultura pracy silnika niesamowita i dająca dużo frajdy. Polecam ten motocykl w stu procentach!! Oczywiście trzeba sie z nim obchodzić bardziej ostrożnie niż chociażby z 1000rr Hondy, ale ma w sobie to coś:)


Gość
CBR 900RR SERIA NA KOLE WSADZAM TRZECI BIEG I JESZCZE KAWAŁEK JEDZIE NA JEDNYM

Gość
212 KM na kole, a to ciekawe ;)

Gość
Witam posiadam zx10r 2005 i moim zdaniem ciezko o lepszy motocykl, jezdzilem wieloma litrami ale do 10-tki sie nie umywaja. Do tej pory calkowicie bezawaryjny z reszta jak 636 z tego roku 3lata bez ani jedenj usterki. W moim egzemplarzu dodane takie rzeczy jak kompletny uklad wydechowy akrapa, wyswietlacz biegow glpro(polecam), stalowy oplot przod i tyl(obowiazkowo) orac oczywiscie power commander 3. 212 koni na kole. Motocykl nie jezdzi szybko on lata. A co do ramy... u mnie byla wzmacniana i jest ok. Goraco polecam.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Petarda nie motocykl
01.20.2018 9:47:51

Opinie jak wyżej nie ma sie do czego przyczepić. Moto rwie jak szalone i też nie raz sie obsrałem rn 12 przy tym to maly chłopiec latalem nim 2 lata i zupelnie bez porównania. Co do ramy to gumuje i nic nie pękło. Z alternatorem też nie było problemu. Jedynym mankamentem była pompa paliwa.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Zielona wścieklizna :)
11.30.2019 12:43:38

Witam wcześniej latałem na zx10r 2007 muszę przyznać że zx10r 2005 to kozak pod każdym względem :) Mam nadzieję że mnie nie powali na asfalt :) :)

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Zx10r
12.27.2021 11:56:13

Mam model z 2004 roku przejechałem dotychczas 15 tys km miałem już sporo motocykli w swoim życiu więc mam pewne porównanie

Zalety przede wszystkim silnik mocny agresywny, do 6 tys obr słaby może nie tak jak r1 rn12 czy 19 ale GSXr od k1 do k5 napenwo lepiej odepchnie się z dołu , środek i góra poezja tam gdzie poprzedniej generacji motocykle np r1 98-02 929 czy 954 nie jadą tam gdzie zx10r rwie jak diabeł az do samego odcięcia biegi bardzo długie skrzynia chodzi precyzyjnie z 1 na 2 przechodzi jak z 2 na 3 właściciele hond czy r1 że starszych roczników wiedzą że bez większego skupienia bywa że 2 wejdzie że zgrzytem lub wogole jak się przeciągnie po obrotach w kawie tego niema skrzynia to zdecydowanie atut. Trwałość samej jednostki jak i skrzyni dałbym 4/5 pierwsze kawy mają swoje bolączki dosyć kiepski układ hamulcowy (miękka klamka) nietrwałe pompy paliwa , kiepskiej jakości plastiki, w niektórych egzemplarzach zdarzały się pęknięcia przedniej felgi . Silniki chodzą w specyficzny chrypkowaty sposób grzechoczą schodząc z obrotów za sprawą generatora który kręcił się dwokrotniej szybciej od obr silnika. Z czasem pojawiały się luzy i silnik chodził jeszcze gorzej w sporadycznych przypadkach rozpadał się i uszkadzał cały silnik . Warto do niego zaglądnąć ewentualnie wymienić na ten z modelu 05 był trochę poprawiony. To by było chyba na tyle może się wydawać sporo ale sam układ Tłokowo korbowy trwały te motocykle nawet po tylu latach i sporych przebiegach jeżdżą dalej grunt to normalny serwis i nie ma padających panewek czy nadmiernego pobierania oleju. Skrzynie też są trwałe oczywiście mówię tu o motocyklach przynajmniej przeciętnie szanowanych. W konkurencji warto poczytać nie chce mi się pisać ale też posiadały wady konstrukcyjne często poważniejsze często doprowadzające do wymiany pieca. Kawa ma może więcej wad ale drobnostek nie drogich w naprawach. Z ładowaniem niema problemów, paliwa pali tyle co konkurencja. Amortyzator skrętu raczej obowiązkowo a zawieszenie twarde albo sztywne. Najgorszy wybór jeżeli chodzi o komfort z tych lat. Prowadzenie dobre ale wiadomo że przy nowszych sportach to już nie ta lekkość przerzucania z zakrętu w zakręt. Podsumowując polecam każdemu miłośnikowi tego modelu , to wdzięczny i przede wszystkim dające masę frajdy z jazdy motocykl. Dla ludzi ceniących sobie większą uniwersalność na codzien polecilbym inny motocykl pozdrawiam

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Kawasaki Z900

Posiadam Z900 2020 Zielony bak, czarna rama. Aktualnie 16000km.

Idealny do miasta - przyspieszenie, wyprzedzanie, jazda w korku ze w...

Kawasaki VN 800 Vulcan Classic

Jeżdżę dwa sezony. Ok. 10 tyś przejechałem. Świetny sprzęt. Zwinny, leki, bardzo fajnie się zbiera (VTX 1300 od świateł do świateł zostawa...

Victory Octane

45k kilometrów na tym motocyklu pozwala mi go ocenić 10/10.
Jest mocnym motocyklem w swojej klasie i do tego wybacza wiele błędów.
...

Kawasaki Versys 1000

Motocykl świetny w prowadzeniu kanapa pasażera a raczej jej tył wygodniejsza od przodu co potwierdza zona po ponad 500 km przebiegu
Skrzyni...

Benelli TNT 125

Przygodę zacząłem od rometa 125 FI PRO, po roku prawko i Benelli TRK 502 i vulcan 800 Classic. Ale czegoś brakowało…
Do miasta,na chwilk...

Suzuki GSX 1250 FA

jest to jeden z najgorszych pseudo turystyków na rynku nawet bym powiedział ze nie ma z nią nic wspólnego, bardzo niedopracowana maszyna a ci co j...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce