NOWOŚĆ Pokrowiec podróżny Oxford Umbratex CV1

NOWOŚĆ IXON BULL Vented

NOWOŚĆ Brubeck Cooler New

NOWOŚĆ Shima Edge WP

NOWOŚĆ Course Roadster

NOWOŚĆ Ixon Orion
10
OPINIA Kawasaki VN 800 Vulcan Classic
9
OPINIA Victory Octane
9
OPINIA Kawasaki Versys 1000
9
OPINIA Benelli TNT 125
3
OPINIA Suzuki GSX 1250 FA
Mamy już 20848 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Filmy
Pytania i dyskusjeTesty i recenzje
Dodaj opinie


Honda X11 Eleven



Zdjęcia przedmiotu

1  

Honda X11 Eleven

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Dane techniczne motocykla


Ocena
użytkowników 
8.52 / 10

(Na podstawie 21 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Honda X11 Eleven
Honda X11 Eleven
Honda X11 Eleven
Honda X11 Eleven
Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 71%
Neutralne: 19%
Negatywne: 10%


Gość


7
Honda X11
05.13.2013 12:06:55

Miałem X11 przez kilka miesięcy i... szczerze się rozczarowałem. Posiadałem również inne, duże motocykle i mogę porównać.
Z zalet - niebagatelna i oryginalna linia.
Reszta: wady.
Nawet jeśli za zaletę uznać moc silnika, to zarówno jego dźwięk (mało motocyklowy) jak i przebieg momentu był taki sobie. Można by zrezygnować jeszcze z kilku koni (to i tak mocno odchudzony silnik z Blackbirda) i wygładzić pracę silnika kosztem osiągów.
Hamulce - mocne, ale trudno wyczuwalne i dozowalne.
Zawieszenie i prowadzenie: Motor wskutek dużej masy i sportowych nastaw zawieszenia jest ciężki i problematyczny na wązskich zakrętach. Mam wrażenie, że konstruktor tworzył tego nakeda z nastawieniem na "autostradowych kierowców", bo tam spisuje się on znacznie lepiej.
Konstruktor poskąpił nastaw zawieszeń - tylko jedna regulacja przód/ tył sprawia, że trudno tutaj znaleźć kompromis czy poprawić niedostatki. Jakość wykonania motocykla - taka sobie.
Daję ocenę 7/10. Nie dziwię się, że X11 nie odniósł większego sukcesu i był na rynku krótko


Gość
Jeśli ktoś się obawia kupić x11 że względu na hałasujące sprzęgło, to wszyscy użytkownicy mówią że jest głośne, i tak ma być takie wyszło z fabryki, jest cichutko po wciśnięciu klamki sprzęgła, i jak się dobrze nagrzeje też ciszej pracuje. Ogólnie w niczym to nie przeszkadza, taki tam szmer z okolic kosza, Made by Japanes 🤪

Gość
Prawda jest taka że to już klasyk wśród nakedow starej daty, a niezawodnością przebija większość nowych maszyn, na elektronice, trybach trakcji, ABS, itd...

SebA
Moment obrotowy Nm to akurat w tym modelu 116Nm i ma ich wiecej niz BMW S1000 RR 113Nm, takze potwór na asfalcie, bardzo ładnie i zwinne ciągnie od samego dolu. Mialem Suzuki GSX 1400, takze dwa Bandit 1200 i wiem co piszę. GSX 1400 choć miał piekielnego kopa to ciężko go bylo okiełznać w zakretach,z X11 nie mam takich problemów. Prowadzi sie stabilnie, przewidywanie, sluper na autostradę i za miasto. Bandit 1200 choc lżejszy to jednak mnoejsza moc i Nm, ale bardzo brzyjemny i przewidywalny w ciasnych zakretach jesli chodzi o prowadzenie.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
fenomenalny motocykl
11.04.2013 12:56:40

Ja jestem przeciwnego zdania. Ujeżdżam X11 od 3 lat i za żadną cholere nie wymieniłbym go na inny motocykl. X11 to prawdziwy dzikus, mimo niepozornego wyglądu mało jest sportów które są w stanie za nim nadążyć na trasie. Prowadzenie w zakrętach jak na tą mase jest niezłe, a zawieszenie wystarczająco twarde. Hamulce moim zdaniem bardzo średnie, w tym sezonie założe mu oplot i zobacze jak to wyjdzie. Prędkość maksymalna xx'a to 260 km/h - jak na nakeda to rewelacyjny wynik. Silnik jest na wtrysku i pochodzi od legendarnej Hondy CBR 11100XX, niestety odziedziczył też jego wadę czyli głośne sprzęgło. Lampa przednia nie pasuje w ogóle do stylistyki motocykla - ja założyłem akcesoryjną i motocykl wygląda teraz jak rasowy streetfighter, nie mówiąc że ma teraz lepsze oświetlenie. Fatalnie poprowadzone są tłumiki, gdyż w cisanych szybkich zakrętach łatwo jest nimi przytrzeć. Moim zdaniem motocykl REWELACYJNY, a to że nie odniósł sukcesu rynkowego - co mnie to, ważne że ja mam z niego frajde :) POLECAM wszystkim miłośnikom muskularnych naked-bików :)

Gość
Co do hamulców proponuję nowe klocki nawet te tanie NISTAL, ale przed założeniem trzeba dać dużo smaru do teloczkow pod gumę aby luźno chodziły tłoki zacisków, konieczne jest też ich odpowietrzenie, jeśli układ CBŚ Dual ma odrobinkę powietrza, nigdy nie działają poprawnie. W każdym razie ja zrobiłem jak powyżej i czy uzywam nożnego czy klamki jest super.

Głosy: 36   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
honda x11
11.16.2013 14:39:03

Na pewno nie jest to motocykl dla każdego. Pozycja za sterami bliższa sportowi niż nakedowi, nogi są podkurczone, dlatego osoby wysokie raczej nie będą zadowolone. Waga ok. 250kg z płynami też robi swoje, więc manewrowanie tym motocyklem zwłaszcza na parkingu jest mało komfortowe i drobnemu motocykliście może sprawić dużo kłopotu. W zakrętach prowadzi się całkiem dobrze jak na taką mase. Silnik został przeszczepiony z CBR 1100XX i osiągi są naprawde kosmiczne, zwłaszcza że ma on 5 biegów. Prędkośc maksymalna tego potwora to 270km/h :) Hamulce łączone - stoppie nie zrobicie, ale swoje zadanie spełniają doskonale. Wszystkie modele wychodziły na wtrysku, więc jest to spora zaleta tego motocykla. Wygląd rzecz gustu, duże tłumiki w ogóle mi nie pasują - ja zastosowałem jeden zamiast dwóch leo vince i brzmi przepięknie. Tylne światło też rodem z poprzedniej epoki, zamiana na led wskazana :) Motocykl jest bezawaryjny, jedyne co w nim pada to regulator napięcia. Jeśli chodzi o inne wady - przednie zawieszenie tragedia, bardzo miękkie. Zamierzam zmienić sprężyny na twardsze albo przeszczepić całe lagi. X11 polecam każdemu fanowi muskularnych nakedów :) Nie będziecie zawiedzeni, to naprawde fajny i mało spotykany sprzęt.

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
dobra baza na streetfightera
12.07.2013 12:03:31

Latałem nim jeden sezon. Dobry sprzęt pod względem osiągów, świetna baza na streetfightera, nieco za ciężki w zakrętach. Ogólnie fajny i niespotykany sprzęt.

Plusy:
- Wygląd
- Moc
- Kultura pracy silnika
- Spory bak
- Wtrysk paliwa
- Niezłe hamulce
- Niespotykany na ulicach

Minusy:
- Kiepsko wyprofilowany bak
- Niewygodny
- Spalanie od 8L w góre
- 5 biegów
- Waga ok 250kg na mokro
- Palące się regulatory napięcia
- Tragiczne zawieszenie(zwłaszcza super miękki przód)


Gość
W trasie mój zszedł do 5.7litra, przy max 120km)h

Gość x11
Witam! Nie rozumie , rozumowania o spalaniu, jak ktos decyduje sie na litra i wysokoobrotowy silnik to jak ma to malo palic, ludzie, co wy wypisujecie, kupcie skuter 50 i problem znika ze spalaniem.

Maciej B.
Akurat 5 biegów to jego zaleta, wbijasz 5 i jedziesz jak automatem albo 50 albo 250 :) spalanie fakt jest nie małe, ale zawiera się od 5,2-9,5 średnio przy czym 9,5 l/100 wyszło mi na trasie Sieradz - Kilarney (IRL) 3500 km w 51h (w tym prom) z prędkościami na autostradzie 210-220 km/h, na otwartum wydechu.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
fajny naked, ale z wadami...
10.18.2014 9:50:46

Fajne moto było by jakby popracowali nad ergonomią i pozycją. Podnóżki są zbyt mocno cofnięte do tyłu, a bak jest źle wyprofilowany przez co nogi nie mają się gdzie schować. Mocy w brud, ale zawieszenie z przodu miękkie więc na zakrętach jest tak sobie. Do tego ogromna masa którą czuć szczególnie w wolnych zakrętach i przy manewrowaniu po parkingu. Osobiście bardziej polecam XXa. Technicznie bez zarzutu, jedyna rzecz która pada to regulator napięcia.


Gość
Lagi można zalać olejem o większej gęstości, są takie na rynku, zawsze to coś pomoże

Gość
Lagi można zalać olejem o większej gęstości, są takie na rynku, zawsze to coś pomoże

Gość
Ergonomię da sę poprawić, a zawieszenie musiałeś mieć popsute... Standardowo jest tak sztywne, że ręce odpadają. Waże 130 kg i musiałem zmniejszyć ilość oleju aby je zmiękczyć.

Głosy: 76   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
X11
07.21.2015 12:07:51

Minusy:
-dość słabe hamulce
-nie wygodna oryginalna kanapa
-spalanie jak się odkręca ok 9l na spokojnie 5,5l
-za lekki przód podczas jazdy w 2 osoby
-tylko 5 biegów

Cała reszta na plus motocykla, mam i na razie nie sprzedam.


Gość
O hamulcach już pisałem powyżej i na prawdę jeśli przesmarujesz tłoczki pasta w tubce np. ATE tłoczki pracują luźniej, klocki Nistal z allegro są tanie i na prawdę dają radę, gdybym nie testował nie pisałbym, ważne aby użyć w miarę miękkich, ponieważ klocki twarde HH, lub inne utwardzane mieszanki zanim dotrą się do powierzchni starej tarczy trochę mija, czasem i 1000km, Kanepe każdy dobry tapicer przerobi za parę stówek, Spalanie adekwatne do parametrów motocykla, W dwie osoby nie śmigałem więc się nie wypowiadam Bandit 1200 też ma 5 biegów i nigdy nie narzekałem, przy tej mocy jaka ma X11 nie ma to znaczenia, na tych przełożeniach jest bardzo elastyczny, dzięki czemu można jechać z małą prędkością na 5-tce, CBR 600 która ma 6 biegów tak nie pośmiga, non stop trzeba redukować, na tor takie rozwiązanie jest wskazane, na ulicę czy trasę nie koniecznie

Gość jurek
kiepskie hamulce a to bzdury piszesz

Maciej B.
Generalnie przód w tym moto jest zawsze lekki jak odkręcasz, z pasażerem i kuframi, przednie koło przeważnie jest w powietrzu...

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
warto
11.23.2015 12:49:20

genialny motocykl. Takich już się nie robi. Bo za drogo, bo jest bezawaryjny, idioto odporny, niezawodny, na długie lata, nawet na zawsze. Masz Honde x11 to masz moto do jazdy , a nie marketingowo wypicowany produkt, oczywiście wyprodukowany w ścisłej współpracy z księgowością.
Każdy kto naprawdę ten moto posiadał lub ma go nadal, nie powie na niego złego słowa.
Oczywiście waga i moc są ponad przeciętne to i podejście musi być godne. Ale warto, warto choćby raz się przejechać. Nie ważne czy w mieście, czy w trasie .Fun jest zajefajny

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Prawdziwa Katapulta/pocisk
03.10.2017 11:26:40

X11 posiadam już 2 sezon. Jest to już 3 moto jakie miałem. Oceniam moto na 5+. Dlaczego się nie przyjął, może za drogi na golasa, może nie trafił w gusta, a może za mocny jak na tamte czasy 99'-03'. Moto to prawdziwy pocisk z samego dołu, daje tyle frajdy z jady, każda zwykła przejażdżka to mega-fan. Odnośnie V-maxa to zdarza się że licznika brakuje(280 na blacie). Prowadzenie dostojne i spokojne bez nerwowych ruchów, niesamowicie stabilnie. Osiągi jak na golasa nienaturalnie zaskakujące. Wygoda jak na cbr1100xx trochę zbyt szeroka kanapa, ale dość wygodna na dłuższe trasy. Zawieszenie seryjne dość dobre bliższe sportom niż turystykom. Hamulce: wszyscy psioczą na hamulce w x11 że to dual, ale po jednym sezonie już nie potrafiłem na innym moto hamować są mega skuteczne.

andryu
dodam jeszcze że o dziwo spalenie jest na poziomie 600 u mnie waha się między 6-7,5l na 100km.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
06.22.2017 6:54:58

Duży mocny naked, super wrażenie podczas jazdy, szkoda że Honda nie kontynuowała produkcji,po zmianie lampy i zegarów i podniesieniu tyłu zyskuje na wygladzie

Gość
Pełna zgoda i skróceniu tłumioków...

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Honda x11
11.12.2017 20:13:53

Na x11 przesiadlem sie po dwuch sezonas i 30tys km na tak wychwalanej Hayabusie. Powiem szczerze ze x11 bije hayabuse w kazdym względzie poza lansem. Dużo lepiej składa się w zakrętach i dużo lepiej hamuje. O wiele lżej sie prowadzi. Odnośnie mocy to ani w x11 ani w hayabusie nie ma możliwości jej pełnego wykożystania w warunkach drogowych wiec napewno nikomu jej nie braknie. X11 jest zapomnianym ale genialnym motocyklem za grosze. Jego najwiekszym konkurentem moze byc bandit1200 ktory jest brzydszy i słabszy a w dodatku na gaznikach ktore ciagle trzeba regulowac. Bandit również gorzej sprawuje sie w zakretach.


Gość
Jego największym konkurentem może być Bandit 1200, bo... też był średni :)

Gość
Nigdy nic w moim X11 nie popsuło sie bez mojego udziału lub zaniedbania. Nie mam żadnych problemów z elektryką.

Gość
Czy Bandit 1200 jest brzydszy? Kwestia sporna - moim subiektywnym zdaniem NIE. No i X-11 mają problemy z elektryką - kumpel miał to ciągle coś grzebał przy kabelkach. Jak nie regulator napięcia, to wymiana spalonego alternatora. Pod względem awaryjności mogłoby być lepiej.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Fantastyczny sprzęt
01.18.2018 15:09:49

Posiadam swój X11 od 2004 roku, kupiłem używany 2001 rok ze Szwajcarii (1 rej. 2002) z przebiegiem 4000 km. Faktycznie co do ergonommi w oryginale. nie jest fajna, w szczególności na nogi, mam 2m i 130 kg. Przez cały czas eksploatacji przebudowałem go kilkukrotnie, podniosłem zawieszenie o 5 cm, (przednie lagi od CB1300) Obnżyłem podnóżki o 3,5cm, dodałem przedni stelarz z wysoką szybą. Mam stelaż do 3 kufrów. Zjeździłem nim EUROPĘ, MONACO, Irlandia zachodnia, północna Francja, przebieg obecnie 80 tyś km. Nie mam zamiaru go sprzedawać. Nigdy nie zawiódł. A osiągi są bajeczne. Bardzo elastyczny, jeździ sie jak automatem, wbijasz 5 przy 50ciu i jedziesz, biegi zmieniać? po co?


Gość
Bandit 1200 który kupiłem z przebiegiem 10.000miles od pierwszego wlasciciela w North ireland miał oryginalny łańcuch RK zloty wzmocniony, przejechałem nim 42.000km przeliczając te mile już na km, i zostało jeszcze połowa do naciągnięcia, ale czyscilem go co 500km, jeśli deszcz mnie złapał to zawsze po takiej wycieczcze mycie i smarowanie, na długie trasy zawsze zabierałem jakieś smarowidło, aby nie pracował na sucho, did wzmocniony złoty też jest wytrzymały, ale jeden warunek mycie go i odpowiednie smarowanie

Gość
Bandit 1200 który kupiłem z przebiegiem 10.000miles od pierwszego wlasciciela w North ireland miał oryginalny łańcuch RK zloty wzmocniony, przejechałem nim 42.000km przeliczając te mile już na km, i zostało jeszcze połowa do naciągnięcia, ale czyscilem go co 500km, jeśli deszcz mnie złapał to zawsze po takiej wycieczcze mycie i smarowanie, na długie trasy zawsze zabierałem jakieś smarowidło, aby nie pracował na sucho, did wzmocniony złoty też jest wytrzymały, ale jeden warunek mycie go i odpowiednie smarowanie

Gość
Mój zrobił 39tys na oryginalnym napędzie, oczywiście brakowało już tujejek w dwu miejscach, Niemiec płakał jak sprzedawał mi go, ale na łańcuch szkoda mu było wydać 200€ Ostatnio wymienilem przy 42 tys km napinacz łańcucha rozrządu, zaczął dzwonić, nowy oryginalny prawie 500zl.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
J.W. zdjęcia.
01.18.2018 15:30:07

Postanowiłem dodać zdjęcia. Tak wyglądała w skrócie jego ewolucja od 2004 roku: podwójna lampa i stelarz pod kufry, mini owiewka, skrócone tłumiki i podniesione tylne zawieszenie, wysoka szyba i szeroka kierownica centralny kufer obniżone podnóżki wydech iXil, stelarz przedniej lampy, owiewki do stelarza. I tak właśnie wygląda.


Gość
Wszystko jest kwestią gustu, lepiej jeździć takim niż skuterem. Facet w micra lub mini rover też dziwnie wyglafa🤪

Gość
Ale paskuda....

Luj
Jak można tak spierdolić moto. Obrzydliwe.


Dołączone zdjęcia
Honda X11 Eleven
Honda X11 Eleven
Honda X11 Eleven
Honda X11 Eleven
Honda X11 Eleven
Honda X11 Eleven
Honda X11 Eleven
Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
X11
04.25.2018 20:23:13

Kultura pracy skrzyni po przesiadce z Yamahy, fajnie się prowadzi i mile zbiera zakręty. Wady: mała dostępność części na rynku wtórnym.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
5
Ciekawy naked, średnie wspomnienia.
09.27.2018 11:55:36

Jak dla mnie mało harmonijny, hamulce mocne ale słabo wyczuwalne, zawieszenie jak w XX - lubi bardziej proste niż zakręty. Mocy naprawdę pod dostatkiem, ale mało ciekawy dźwięk silnika. Ciekawy wizualnie motocykl dlatego go kupiłem, lecz całokształtem nie dorównuje nowszym majstersztykom jak CB1300 czy Suzuki GSX1400 którymi miałem okazję pojeździć.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
x11 - bajka
10.28.2018 4:28:26

Pierwszy na rynku big naked latam nim już 7 sezonów, osiągi bajka, hamulce bardzo skuteczne, prowadzenie bez zarzutu, wady: regulator napięcia {wadliwy fabrycznie}po wymianie bez problemowy,zamontowałem z XX, cena x11 570 zł a do XX 270 zł, wystarczy tylko zamienić okablowanie ze starego do nowego, kierownica męczy nadgarstki. spalanie od 5,5 L w górę, wszystko zależy od stylu jazdy.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
10/10
04.14.2019 18:46:59

Kupując ta maszynę musiałem się naprawdę zastanowić lecz teraz wiem że był to strzał w dziesiątkę. Motocykle sporo spadły z ceny więc można je stosunkowo tanio kupić. 90% jeżdżę weekendowo i ta maszyna daje masę frajdy, potężna moc, jadąc na 5tym biegu moto zbiera się świetnie nawet od 50/60km/h do...spalanie jak na 1100 daje radę kręci się w okolicach 6.5-8.5l więc uważam że jest ok jak na tą masę i moc. Palił by 12 i tak bym tankował bo frajda z jazdy pokrywa wszystko.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
Gość
05.09.2019 11:30:03

Motor całkiem całkiem, ale bez rewelacji.
Piec mocny, aż za mocny, w winklach drewno. Podobno model był na rynku krótko, bo miał kiepską prasę wśród użytkowników. Dla mnie jakoś średnio wygodny, kolana gdzieś o bak zawadzają, spalanie jest OK, koło 7-8

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Honda X11
02.10.2020 10:28:58

Moto nie dla cherlaka.
Motocykl bez przedniej szyby wygląda troszkę śmiesznie, mega duża chłodnica i mała lampa. Za to z boku i z tyłu, wygląd mega.
Nie jest najlżejszy,spory zbiornik, dość kiepsko wyprofilowany, mam 185 cm wzrostu i przy jeździe po mieście kolana nie mieszczą mi się w profilach, trzeba tyłek przesunąć na kanapie.
W brew pozorom, manewrowość w korkach nie jest uciążliwa, przesiadłem się na niego z Bandita 600 i jest ok.
Jeżdżąc po mieście, widać zaciekawienie innych ( w autach ).
Szkoda że nie ma ABS'u ale, raczej zostanie.


Dołączone zdjęcia
Honda X11 Eleven
Honda X11 Eleven
Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
04.28.2020 11:47:50

Miałem już parę motocykli ale x11 jest tym z którym ciężko się rozstać,lubię zmieniać maszyny więc idzie na sprzedaż,miałbym na drugi to na pewno bym nie oddawał hondy. Ma parę upierdliwych wad takich jak zbiornik paliwa gdzie moje kolana nie mieszczą się w profilu,kierownica tak daleko,że potrzeba lornetki aby ją dojrzeć czy szybkie zjadanie opon i napędu ale można z tym żyć. Kierownice założyłem akcesoryjną z dodatkowym podwyższeniem i jest super. Poza tym nie ma na co marudzić. Jak ktoś pisze ,że nie nadaje się na zakręty bo za ciężka to niech weźmie motocykl na którym mu jest dobrze na winklach i pojeździmy razem,sztywna rama pozwala na sporo zabawy przy zamykaniu opon a i zawieszenie nie sprawia problemów jak ma wymieniany olej. Nie jest to maszyna dla kogoś co czerpie frajdę z jazdy na wysokich obrotach,chociaż można,ale ja jakoś pokochałem ten mocny dół,gdzie bez zbędnego warkotu honda odpycha się do przodu nawet na 5 i niestety ostatnim biegu. Plusem jest układ zasilania paliwem gdzie po zimie wystarczy tylko krótki dotyk i silnik ożywa jak również hamulce do których nie byłem na początku przekonany a bez których teraz jakoś dziwnie się jeździ na sprzętach znajomych,mowa oczywiście o systemie dual. Brak szarpania łańcuchem przy przyspieszaniu z każdego biegu spodobał się nawet mojej żonie która jakoś częściej ma ochotę na przejażdżki gdzie nie stuka przy zmianie biegów swoim kaskiem o mój tak jak to bywało w pewnym turystyku nie lubiącym zmiany obciążenia. Spalanie nie jest małe ,ale nawet we dwie osoby przy krajoznawczej jeździe można zejść na jakieś 5,5 litra ale kto by to tak rozliczał,lepiej sobie odkręcić i nie martwić się,że wypije 8 ale to raczej przy bezsensownym kręceniu po czerwonym polu. Prędkość przelotowa wiadomo,że ze względu na brak owiewek nie jest zadowalająca ale jak ktoś ma mocny kark to można bardzo szybko dojechać do celu. Maksymalnie wyciągnąłem z niej 260,oczywiście legalnie,ale za bardzo bolą ręce od trzymanie się kierownicy więc lepiej jechać trochę wolniej. Dźwięk tego silnika na oryginalnych tłumikach nie powoduje dreszczy na plecach ale dla mnie to plus bo już chyba wyrosłem z robienia hałasu. Co do hałasu to denerwuje mnie trochę kosz sprzęgłowy ale ponoć tak mają. Polecam tą maszynę ludziom którzy wyszaleli się już trochę na przecinakach i chcą skorzystać z mocy dostępnej przy mniejszej i ilości obrotów oraz wyglądowi robiącemu mniej zamieszania wśród przechodniów. Pozdrawiam wszystkich motocyklistów.


Gość
Witam Do Kornela piszesz że wymieniłeś kierownicę ( Kierownice założyłem akcesoryjną z dodatkowym podwyższeniem) , ile mierzysz? bo ja 174 cm i boję się że kierownica będzie dla mnie za daleko . Jestem w trakcie kupna.

Gość

Proxim@ar
Bardzo rzeczowa opinia, dzięki temu wiem, że mogę śmiało brać X-a Dziękuję dobry człowieku ;)

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
dobry naked, ale są lepsze
03.09.2022 12:40:51

Wygląda odlotowo, ale jeździ w sumie gorzej od konkurencji. Silnik mocny i co z tego, jak w zakrętach dobra 600tka go wprrzedza, hamulce mocne a co z tego jak średnio ten dual w wyczuciu jest.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Honda x11
05.01.2022 1:00:58

Moto duże mocne i ciężkie. Jak ktoś narzeka to niech jeździ 600. Jeździłem 600 i 750 i x11 bije wszystko. Mam zdemontowany dual i założony stalowych oplot, moto hamuje w miejscu. Jak komuś za ciężko to proszę wybrać inne moto. Honda x11 to maszyna dla kogoś kto wie o co chodzi, przyspieszenia bajeczne, mocy nigdy mu nie brakuje. Spalanie Jak na 1100 śmieszne mi wychodzi od 6.5 do 9 l. X11 to motocykl budowany ponad 20 lat temu bez żadnych systemów oprócz dual. Więc jak ktoś oczekuje wheelie control czy innch ochraniaczy tyłka to niestety brak. Jak ktoś ma lub chce mieć x11 to wie o co chodzi. Polecam każdemu motocykliście co nie będzie płakać ze mu za ciężko przepchnąć kilka metrów moto na parkingu.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna





Dane techniczne motocykla



MarkaHonda
ModelX11
Typ motocykla-

Silnik

Cylindry-
Pojemność1137 cm3
Ilość taktów4
Moc136 AG
Maksymalna moc przy9000 obr/min
Moment obrotowy113 Nm
Maks. moment przy6000 obr/min
Układ zasilaniaWtrysk paliwa
Typ silnika-
ChłodzenieCieczą
Współczynnik kompresji11.0:1
Kompresja-

Skrzynia biegów

Ilość biegów5
Przeniesienie napęduŁańcuch

Podwozie

Hamulec przedniPodwójna tarcza
Hamulec tylnyPojedyncza tarcza
Średnica hamulca przedniego310 mm
Średnica hamulca tylnego256 mm
Skok zawieszenia przedniego-
Skok zawieszenia tylnego-

Wymiary i masa

120/70ZR17
Waga na sucho222 kg
Waga z płynami253 kg
Długość2145 mm
Width750 mm
Szerokość1115 mm
Wysokość siedzenia795 mm
Opona przednia-
Opona tylna180/55ZR17
Pojemność baku22 litry
Rezerwa3 litry

Przyspieszenie i osiągi

Prędkość maksymalna240 km/h
Przyspieszenie do 100km/h2,8s
Średnie zużycie paliwa


OSTATNIO DODANE OPINIE


Kawasaki Z900

Posiadam Z900 2020 Zielony bak, czarna rama. Aktualnie 16000km.

Idealny do miasta - przyspieszenie, wyprzedzanie, jazda w korku ze w...

Kawasaki VN 800 Vulcan Classic

Jeżdżę dwa sezony. Ok. 10 tyś przejechałem. Świetny sprzęt. Zwinny, leki, bardzo fajnie się zbiera (VTX 1300 od świateł do świateł zostawa...

Victory Octane

45k kilometrów na tym motocyklu pozwala mi go ocenić 10/10.
Jest mocnym motocyklem w swojej klasie i do tego wybacza wiele błędów.
...

Kawasaki Versys 1000

Motocykl świetny w prowadzeniu kanapa pasażera a raczej jej tył wygodniejsza od przodu co potwierdza zona po ponad 500 km przebiegu
Skrzyni...

Benelli TNT 125

Przygodę zacząłem od rometa 125 FI PRO, po roku prawko i Benelli TRK 502 i vulcan 800 Classic. Ale czegoś brakowało…
Do miasta,na chwilk...

Suzuki GSX 1250 FA

jest to jeden z najgorszych pseudo turystyków na rynku nawet bym powiedział ze nie ma z nią nic wspólnego, bardzo niedopracowana maszyna a ci co j...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce