NOWOŚĆ Honda MSX 125 Grom 2021-

NOWOŚĆ Interkom BT G6

NOWOŚĆ Harley-Davidson® FXBB - Softail® Street Bob®
9
OPINIA HJC RPHA 90

NOWOŚĆ Adrenaline Draco Sport PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Hercules

NOWOŚĆ Adrenaline Orion PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Spirit Lady PPE
8
OPINIA LEXIN LX-B4FM 4 Way BT Interphone
9
OPINIA Honda NC750X DCT

NOWOŚĆ Ducati Supersport
Mamy już 18173 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


HYOSUNG GT650P



Zdjęcia przedmiotu

1  

HYOSUNG GT650P

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
8.75 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


9
początkujący
08.21.2015 13:24:26

Jest to mój pierwszy poważny jednoślad i swoje zadanie spełnił w 100%, cena - jakość jak najbardziej na+. Wyprzedaż rocznika,,, jeździ, hamuje, zachowanie na drodze bardzo pewne, przewidywalny, spalanie w okolicy 4l do 5,5l. Awarie jak na razie brak, przejechane 3000 km.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
HYOSUNG GT 650 P
09.06.2015 21:13:16

Jestem posiadaczem Hyosunga GT650P od miesiąca. Przed zakupem czytałem wiele opinii, artykułów... , z wieloma się nie mogę zgodzić ponieważ mam wrażenie, piszą je właściciele popularnych w Polsce i na świecie marek. Ogólnie mówiąc Hjusek jest wart swoich pieniędzy. Za niewielką kasę kupujesz nowy pojazd który , przynajmniej mnie, nie zawodzi. Prowadzi się rewelacyjnie, wygląda zawadjacko i nie jest "przereklamowany". Jedynym mankamentem jest mały promień skrętu, ale do każdego pojazdu trzeba się przyzwyczaić, począwszy od manetki gazu , kończąc na promieniu skrętu. Mój H-g spala średnio 5,4l, zaznaczę , że głównie po mieście. Prowadzi się bardzo dobrze, wyposażony jest w to co kążdy motocykl mieć powinien, nic więcej, dzięki temu nie ma co się zepsuć...
Gorąco polecam

mauro
Mam model GT650 z 2008rr od dwóch lat i polecam stosunek jakości do ceny rewelacyjny

Gość
Osobiscie bardzo zadowolony...przejechalem 5000km poki co..wygodny

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
polecam
06.16.2016 11:15:10

Mój pierwszy "duży" moto(wcześniej 125ka); Kupiłem nówkę wyprzedaż rocznika za 50% ceny japonii. Przejechałem 2000km. Po I przeglądzie spaliła się żarówka kierunku. Pali 5 l/100. Najdłuższy dystans 120km - wygodnie. Na codzień dojazd do pracy 2x35km (połowa ekspresówką)


Gość
Jedź do serwisu gdzie dobrze robili lub robią hyosungi np. Husator w Opolu, wgrają inną mapę do ECU i wyregulują czujnik przepustnicy.

kleofas
Po kolejnym roku: 10000 przebiegu, bez istotnych awarii, udało się zrobić w wakacje traskę 2x400km z plecaczkiem. Pomimo narowistego charakteru w tej cenie nic lepszego nie znajdziecie.

kleofas
po kolejnym roku: 6500km przejechane, zastrzeżeń brak. Niezdecydowanym polecam ale maszyna narowista.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Hyosung GT650P
09.27.2016 22:24:36

Firma Hyosung jest mało popularna w Polsce, ale to nic nie znaczy. Posiadam od roku model GT650P, kupiony jako nowy 3-latek z magazynu (rocznik 2012r.), zrobiłem w rok do tej pory już niecałe 20000km, motorem objechałem pół Europy, jestem bardzo zadowolony. Średnie spalanie z całego dotychczasowego przebiegu mam 4,60/100 km i jeżdżąc w trasę bez jakiegoś szaleństwa (do 120-130 km/h), zawsze mieści się w 4,50/100 co jak na tą moc jest super wynikiem. V-max do tej pory 212 km/h licznikowe, czego chcieć więcej. Nowy motocykl za połowę ceny najtańszej, japońskiej konkurencji, która w tej samej pojemności i mocy - ani szybciej nie pojedzie, ani mniej nie spali, więc po co przepłacać? Jeśli ktoś szuka właśnie nakeda o tej pojemności, to obecnie nie ma konkurencji w kategorii cena/jakość.
Szczerze polecam!

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
GT650
04.20.2017 12:36:56

Mam model GT650 z 2008rr od dwóch lat przejechałem już parę tysięcy km i polecam stosunek jakości do ceny rewelacyjny.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Gość
09.11.2018 23:17:24

Kupiłem używany kilka miesięcy, zrobiłem 2500 km. Jedyne co przeszkadza, to czerpanie poniżej 3000 obrotów. Bardzo przyzwoita maszyna

Gość
wgraj nowa mape a szarpanie dużo się zredukuje

Marek
Szarpanie oczywiscie

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Hyosung GT650P 2012r.
10.21.2019 16:13:52

Po prawie 3 sezonach i ponad 8k na liczniku mogę dokonać w miarę rzetelnej oceny. Brak jakichkolwiek usterek, spalanie na poziomie 4,4l/100km oraz jak dla mnie bardzo dobre osiągi uświadczają mnie w przekonaniu, że zakup HYO GT650P to był bardzo dobry pomysł. Jedynie przeszkadza mi trochę pozycja za kierownicą, ponieważ przy dłuższej jeździe dość mocno bolą mnie ręce.
W moim przypadku nie miałem awarii prędkościomierza, chłodnicy czy cewki zapłonowej (informacje zebrane przed zakupem z sieci Internet) - musiałem wymienić akumulator (po 2 sezonie) oraz obszyć kanapę, ponieważ nie posiadam tytułu "Iron Ass".
Jeśli chodzi o narowistość to trzeba się do tego przyzwyczaić (moim zdaniem zmiana map nic tu nie da).
Podsumowując ja jestem bardzo zadowolony:)

Adrian
Można podnieść kierownicę, ja tak zrobiłem, może nie dużo ale jest różnica, jest taki zestaw o różnych wysokościach (płytkach w zestawie) i w tym samym kolorze. Więcej na hyosung.info.


Dołączone zdjęcia
HYOSUNG GT650P
Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Hyosung gt 650p po 35000
02.15.2020 11:44:51

Witam

Kupiłem moto jako wyprzedaż rocznika, nówka za 12k. Mam go 3 sezony, w tym czasie zużyłem 3 komplety opon, najechałem nim jakieś 35000.

Zacznę od plusów
+ kapitalny silnik,
+ Fajna pozycja za kierownicą ( przy moich 190 cm wzrostu )
+ podatność na poważne usterki
+ prostota serwisowania
+ hamulce
+ przyjemność z jazdy xd
+ stosunek cena jakość

Minusy

- zawieszenie ( na równej drodze bajka, na nierównościach bardzo nerwowy, amor z tyłu, oraz zakres jego regulacji to jakiś ponury żart
- obrotomierz - w zasadzie działa jak chce zawiesza się itd
- wygląd zegarów
- bardzo niewygodne siedzenie!



Jest to po prostu zwykły motocykl, bez kontroli trakcji, abs i innych fajerwerków.
Moto raczej dla jednej osoby, jazda z plecaczkiem to raczej udręka, jak chodzi o dalsze trasy. Jak najbardziej nadaje się do turystyki bliższej i dalszej ALE solo. Silnik pięknie mruczy zwłaszcza z akcesoryjnym wydechem strzela ogniem itd.
Powiem wprost dominator budzi w nim bestię. V max licznikowy na poziomie 210 ale na akcesoryjnym wydechu na stocku jakieś 190. Prędkość do której hyo czuje się dobrze do jakieś licznikowe 170 km/h.
Podsumowując bardzo fajne, proste moto, odpowiednio serwisowane potrafi się odwdzięczyć. Problemem jest polski dystrybutor, jego aso oraz jego podejście. Gdy moto miałem na gwarancji jeździłem do serwisu co 500 km z tymi samymi problemami, byłem tam olewany i spławiany na szczęście zrezygnowałem z gwarancji i nauczyłem się robić serwis sam :)

Adrian
Dla tych co zastanawiają się na kupnem i boją się awarii obrotomierza to fakt, dostawca komponentu czyli silniczka się nie popisał, więc zamiast szukać nowego/używanego licznika można go tanio naprawić, więcej tutaj: https://hyosung.info/viewtopic.php?f=19&t=1872

Głosy: 38   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


HJC RPHA 90

Witam grupę,
w zeszłym roku czyli w połowie czerwca 2019 r. zakupiłem swój wymarzony kask HJC RPHA 90 piękny czarno zielony. Problem si...

LEXIN LX-B4FM 4 Way BT Interphone

Rozpakowałem, wszystko ładne, solidne podzespoły głośniczki ciężkie, porządne.
Podłączyłem całość do kasku w jakieś 10min banaln...

Honda NC750X DCT

Kupiłem nowy (2020) na początku sezonu.
Jeździ mi się nim tak cudownie że zrobiłem od maja do września 8700 km.
Wspaniała, cudow...

Suzuki DR 650 (1996-2012)

Nie do zajechania, szybko się rozpędza jak na swoją pojemność oraz moc, siodełko jest bardzo miękkie, zawieszenie się sprawdza w każdych waru...

Shima Apex RS

Kombiak w sklepie leżał najlepiej, nawet lepiej niż alpna czy dainese. Wygodny, nie krępuje ruchów, wygląda porządnie. Do tej pory 2 wyjazdy na...

MotoSafe ALPINE

Daje 10 - najlepsza rzecz jaką MUSICIE KUPIĆ NA MOTO. Nie wiem czy akurat Alpine to najlepsze zatyczki na rynku i czy tańsze spisują się równie ...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce