NOWOŚĆ SYM Husky 125
4
OPINIA Łańcuchy JT
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Honda CB500X


9.20 / 10

(Na podstawie 10 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 38   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
polecam
11.27.2015 21:35:33

Honda CB500x była moim pierwszym moto, na którym zrobiłem 26 ooo w dwa sezony. Motocykl bardzo przyjazny, choć dwa cylindry uczą szacunku do manetki. Hamulce... yhy yhy "nie za ostre" ale nawet w korkach w Łodzi dały radę i nikomu w tył nie wjechałem ;) Zawieszenie dość miękkie: chcąc poczuć się pewniej w zakrętach utrwardziłem (zmiana oleju na 15) i dokupiłem regulowane sprężyny). Niestety brak wyświetlacza załączonego biegu, ale przy małym doinwestowaniu można go zamontować. Niecałe 50 KM i tak robiło wrażenie na kolegach jeżdżących na "litrach" - musiałem dowód rej. pokazywać po nie wierzyli, że takie 48 KM tak daje czadu :-D. Ogólnie - na pierwsze moto -super!

teest
turbo coś tam - a ja chciałbym widzieć cię poza zakrętem !

Gość
Turbo coś tam ,nie obsraj się

Feliipesku
Ale kogo obchodzi ten Vmax tysiączek... jak kupujesz CB500x to nie po to by nia 300 jechać, ale po to żeby wygodnie i tanio jechać i czasem do lasu wjechać. Zrób to tą swoją tysiączką Hahahah


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 38   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
mały, ale wariat :)
11.28.2015 22:45:30

Opinia w Polsce na temat motocykli klasy 500 wiadomo jaka jest. Podobno one nie jeżdżą, a pewnie i mają dodatkowe dwa kółka po bokach i trzeba się odpychać. Proponuje przejechać się tym motocyklem, a zmienicie zdanie. Ciężko uwierzyć że ma to tylko 48KM. Silnik jest chyba najlepszym elementem tego motocykla- równa jak stół krzywa momentu, ciągnie od dołu praktycznie nieprzerwanie do góry a reakcja na manetkę jest natychmiastowa i miękka jak ciepłe masło osełkowe ;) Piecyk ten nie ma w sobie niczego ze starych 500 - to jest po prostu inny poziom technologiczny.

Silnik:

- Prędkość przelotowa w 2 osoby na autostradzie obładowany bagażami jak kazachstański wół - 140 km/h bezproblemowo przez ponad 1000 km jednego dnia :)
- zużycie paliwa w mieście - 3.7 l - zasięg na baku ponad 400 km!
- ogromna jak na 500 elastyczność i fun z jazdy.
- z akcesoryjnym IXILem pomruk jak się patrzy :)

Zawieszenie:

- miękkie, przeciętnie wybiera nierówności, i jest to jedyna wada tego motocykla.
- jeżeli wybieracie się w teren konieczny upgrade - w serii jest to motocykl szosowy o stylistyce adventure :)
- regulacja tylnego amora ma ogromny wpływ na całość zawieszenia, wiec nalezy eksperymentować :)

Hamulce:
- Zaskakująco dobre, ABS Hondy działa świetnie.

Koszty użytkowania, jakość, wrażenia i komfort:
- spalanie małe, dodatkowo długie okresy między przeglądami sprawiają że motocykl jest bardzo ekonomiczny.
- patrząc na to moto ciężko uwierzyć że kosztuje nieco poniżej 23k PLN, ładne detale np. śruby na silniku, fajny lakier, ładne felgi,wykończony jak to Honda, a jak dodamy do tego to co ten motocykl potrafi to jest już to okazja :)
- w miejskiej dżungli niezastąpiony, wysoka, wyprostowana pozycja, wszystko widać a jeździ się niewyobrażalnie łatwo, jak 48 konnym rowerem- FUN FUN FUN :)
- komfortowe siodło, ergonomia motocykla wzorowa ale nie dla osób wysokich. Koszykarze przed zakupem przymierzyć się.

długo by pisać... kupiłem to moto jako drugie do stajni, jeżdżę też sportową 600tką i zgadnijcie który daje więcej frajdy w mieście.. wiem, mi też ciężko było w to uwierzyć :)
widzę że poprzedni kolega recenzent też z Łodzi, aż dziwne bo nigdy nie spotkałem innego Xa na ulicach a jeżdżę dosyć sporo :)
Bardzo niedoceniany u nas motocykl, a wystarczy poczytać jakiekolwiek zagraniczne fora lub recenzje a okaże się że ludzie piszą tam wręcz pieśni pochwalne :) Polecam nie tylko początkującym!

Gość
No chyba wiem za ile kupiłem😃 sztukę z zeszłego rocznika ale z przebiegiem 1KM 😎

Gość
re Gość - wystarczy poszukać i dociskać dealerów; bez problemu ubiegłoroczny egzemplarz w tej cenie można kupić

Gość
Gdzie i kiedy ten motocykl kosztował jako nowy poniżej 23tys.PLN? Chyba się komuś cyfry pomyliły.


Gość


Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
super motocykl
07.03.2016 14:55:15

Jężdze dopiero od miesiąca ale jestem mega zadowolony,motocykl bardzo przewidywalny,fajny,oszczędny w spalaniu.Ja mam akurat wersję juz po liftingu więc mam regulację klamek,reg,napięcia spręzyny,,full led z przodu ,tylna lampa takze led.Ogólnie bardzo polecam.


Gość


Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Fajne moto
07.21.2016 8:37:35

Polecam bardzo. Jeżdżę drugi sezon i mam frajdę. Na plus: wyprostowana sylwetka, lekkość prowadzenia, małe spalanie. W terenie daje radę, choć opony trzeba zmienić na kostkę. No i wydech jest nisko, więc uwaga na wodę. Poza tym ok. Jeżdżę na nim za męża GS 800 i nie odstaje.
Na trasie wiadomo, nie jest to ścigacz, ale daje radę i do turystyki też się nadaje. Zamontowałam wyższą szybę.
Kanapa twarda, po kilku setkach, duuuuuupa boli. Ale trochę żelu do środka i jest ok.
Dla kobiet też polecam.

Gość
żelu :D Wpisz sobie siedzenie motocyklowe żel wstawia się takie żelowe maty które zwiększaj komfort podróżowania.

Gość
Do środka czego?




Gość


Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Moj test Hondy CB 500 X
08.15.2016 15:37:03

Bardzo pozytywnie mnie ta wcale nie taka mala Honda zaskoczyla. Polecam moj test.
http://www.motocyklicznie.pl/testy/honda-cb-500-x-maksimum-za-minimum/#more-747

Gość
Wyglada na to ze szablon blokuje link. Zapraszam wiec do testu przez skopiowanie linka w przegladarke. Testowalwm ten motocykl tydzien, bylem pod wrazeniem, choc na codzien dosiadam wiekszych motocykli turystycznych. Warto go kupic.

GośćKaman


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
prawie idealne
08.30.2016 18:23:13

Motocykl kupiłem tuż po tym jak model pojawił się w naszych salonach. Szukałem lekkiego, łatwo prowadzącego się motocykla który sprawdzi się w mieście, ale też będzie nadawał się do tras po Polsce.

Wybór okazał się bardzo trafiony. Mam za sobą 3 sezony i wciąż sprawia mi sporo frajdy. Silnik potrafi dać sporo frajdy, choć to nie jest sportowa 600 i różnicę czuć.
Ale do normalnej dynamicznej jazdy jak najbardziej wystarcza i nie mam specjalnie kompleksów przy "większych" motocyklach.

Minusy:
- kanapa po dziennym dystansie 300 km przestaje być wygodna, po 700 bardzo mocno ją czuć.
- zawieszenie przednie mogłoby być lepsze (tylni można regulować, aj mocno usztywniłem i zmiana w prowadzeniu była spora).

Plusy:
+ rozsądne spalenie 3,8-4,5 zależnie od stylu jazdy
+ osiągi - vmax do 194
+ pozycja (nawet po całym dniu na motocyklu kręgosłup ma się dobrze).
+ prowadzenie, pewne lekkie, sporo wybacza

Czy kupiłbym 2 raz?
Czas na mocniejszy motocykl, bo sporo jeżdżę we 2, a i trasy dłuższe i bardziej górskie. Ale absolutnie polecam na pierwszy motocykl.


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Polecam
01.19.2017 7:42:17

Witam,

Dolacze sie do tematu.
Jezdze w Singapurze takim motorkiem tylko z 400cc.
Wszystko jak w 500 oprocz pojemnosci silnika ze wzgledu na lokalne prawo jazdy ktore jest do 400cc.
Motorek da sie lubic od pierwszego kilometra.
Latwy do prowadzenia, przewidywalny, swietny na dojazdy do pracy i na krotkie wycieczki.
Plusy:
- dobre wykonanie detali
- czytelny wyswietlacz
- dobry silnik
- male spalanie
- tanie przeglady co 4000km
- duzy przeswit
- bezproblemowy komfort we 2 osoby
- dobry ABS i przednie zaciski (uratowalo mi skore pare razy w mocnym deszczu)
- tylne zaciski tez nienajgorsze

Minusy: (tu zaznacze ze sie czepiam, ale trudno)
- nienajlepsza skrzynia biegow i sprzeglo
- slabe tylnie zawieszenie na nierownej nawierzchni przy wiekszej predkosci
- siedzenie lepiej zmienic na akcesoryjne bo partnerka sie zeslizguje podczas hamowania :-)
- Szyba nawet akcesoryjna turystyczna ciagle jest niska a mam 176cm. Tutaj tylko moze pomoc akcesoryjny stelaz szyby zeby zmienic jej kat
- komfortowa predkosc max. w dwie osoby do 160 km/h (moze 500 bylaby troche szybsza)

Jakby sie ktos zastanawial i chcial wiecej info to niech pisze: zaku007@gmail.com


Dołączone zdjęcia
Honda CB500X
Honda CB500X

Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
CB500X
06.18.2017 22:07:58

Świetne moto - osiągi (z 500) świetne, spalanie mega, jazda totalny fun bez względu na to czy miasto czy trasa. Polecam każdemu kto kocha jazdę.


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Fajny mały turystyk
12.18.2017 19:43:13

Jestem posiadaczem tego motocykla od roku. Zakup nie był przypadkowy a mocno przemyślany - jako drugie moto. Z racji moich 170 cm i krótkich nóg, wybór na rynku nie jest oszałamiający..a rozwiązanie w stylu.."wsadźcie mnie to pojadę" nie wchodzi w grę. Nie chciałem też motocykla, którego sam nie podniosę jak się położy w środku lasu. Tak..w środku lasu gdzie nie ma nikogo kto pomoże. Potwór w stylu GS-a odpadł w przedbiegach. Do tego miał być ekonomiczny, niezawodny, w miarę wygodny i..w miarę nowy. No ..gdybym jeszcze nie był zawalidrogą...Ostatecznie po przeanalizowaniu wszystkiego wybór padł na CB500X. Prowadzenie; łatwe i przyjemne. Jeździłeś skuterem to wsiadasz i jedziesz. Moto jest przyjazne i wiele wybacza. Jest zwrotny, wąski - bez kufrów oczywiście, świetny na miejskie korki, świetnie się składa w zakręt. Jest nieco podatny na boczny wiatr i trza na to uważać. Mój został wyposażony w kpl. kufrów GIVI i zasadniczo nie widzę różnicy w prowadzeniu z kuframi i bez. Osiągi; 500 cm nie powala, ale jest wystarczające. Przyspiesza bardziej niż przyzwoicie, jak nie 500-tka. Moto prowadzi się najlepiej między 4a6 tys.obr/min - czyli między 90-130 km/h. Potem jazda zaczyna być męcząca a moto chybotliwe.Vmax ze mną 182 km/h. Nie polecam. Silnik lubi obroty a biegi są krótkie, poniżej 3,5 tys można się tylko toczyć. Chcąc jeździć dynamicznie trza często heblować. Jeśli się z tym pogodzisz, będziesz zadowolony, jeśli nie, odpuść ten sprzęt. Spalanie; Moto zadowala się niemal symboliczną ilością paliwa; trasa do 120-130 - 3,3l/100km a nawet mniej. Katując manetkę nie spaliłem nigdy więcej niż 4,5 litra. Nigdy. Wygoda; jest wygodnie.Ale..kanapa mogłaby być inaczej wyprofilowana, uwiera nieco w d..i siedzi się trochę za daleko. Do tego kiera wymusza pozycję jednak pochyloną, wiec wrzuciłem podwyżki i zmieniłem ustawienia - jest ok. Szyba fabryczna jest tylko ładna. Akcesoryjna załatwiła sprawę i nie wieje w ryj. Poza tym jest ok. Zawiecha; W zasadzie nie ma się czego czepić, ale szału też nie ma. Na szosę najlepiej ustawić twardo. Najlepiej się wtedy prowadzi ale trzepie. Rozważam wymianę sprężyn na progresywne z przodu, może uda się podnieść komfort nie tracąc na bezpieczeństwie i prowadzeniu. Hamulce; Lepiej niż dobre. Nawet z dużych prędkości moto zatrzymuje się bez problemu. Na ciepłych i zimnych. Niby jedna tarcza a w zupełności wystarcza. ABS dodatkowo robi robotę na śliskim. Dodatkowo; 1.fabryczne opony Trialmax D609 są śliskie. Suchy asfalt ok, na mokrym jest ślisko..jak chcesz zamykać, wymień od razu na inne. 2. Jeśli myślisz o tankbagu, nawet mały może być ciężko wrzucić żeby nie ocierał o kiere. 3.jeśli myślisz o wielkich metalowych kufrach, wybierz inne moto. Podsumowanie; Moto nie zachwyca w sposób spektakularny w zasadzie niczym. Ale zachwycać nie miał z założenia. Robi natomiast kawał dobrej roboty do tego stopnia, że wybieram się nim na objazdówkę Skandynawii. To chyba najlepsza rekomendacja.

tooomala
Kolego jaką kupiłeś szybkę akcesoryjną ? Ja mam 179 cm i mam problem z zawirowaniami powietrza powodującymi trzęsienie kaskiem aż w oczach się dwoi. To mój mail jakbyś mógł dać znać to będę wdzięczny: tomasz-tkaczynski@wp.pl

Ponton
!70 cm i krótkie nogi. Napisałem w opinii wcześniej.

Ponton
Kordian1000 - ile masz wzrostu?


Dołączone zdjęcia
Honda CB500X
Honda CB500X

Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Opinia
08.07.2023 21:15:46

Witam wszystkich.
Posiadam ten motocykl już od ponad 2 miesięcy i przejechałem na razie tylko aż już 2 tys km.
Mam bardzo dobre odczucie na jego temat.
Sam mam wagę 80 kg i wzrost 175 cm.
Odnośnie odczuć z jazdy to jest bardzo zwawym motocyklem. Bardzo przy tym ekonomicznym z dużym zbiornikiem paliwa bo 17,5 ltr który wystarcza na przejechanie ponad 500 km bez tankowania.
Spalanie według danych producenta 3,6ltr/100 km. A mi wychodzi koło 3-3,2 - 3,3 ltr.srednio.
Tylko mam odczucie że jest trochę ciężki. Na postoju ciężko się nim manewruje i można łatwo go wywrucic przy manewrowaniu w waskich przestrzeniach.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA