10
OPINIA LEXIN LX-FT4
1
OPINIA Ruroc Atlas
9
OPINIA KTM 890 Duke
9
OPINIA CFMoto 450 MT
1
OPINIA Romet ZXT 125

NOWOŚĆ Shima STX 2.0

NOWOŚĆ Voge SR1 125
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Metzeler Racetec K3 Interact


9.38 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Metzeler Racetec K3 Interact


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
08.29.2012 10:23:49

Rewelacyjny kapeć, trzyma się drogi jak głupi. :D


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Łukasz
09.03.2012 9:34:14

Oponka rewelacyjnie klei się na suchym. Na mokrym odrobine gorzej ale bez dramatu. Zużycie raczej normalne - ok. 6 tys. w RN19. Przód jakieś 2x tyle. Ogólnie jestem zadowolony. Polecam.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
09.27.2012 23:20:06

Wyczynowa guma. Naprawde super trzyma. Polecam!!!!!




Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
polecam
09.02.2013 21:50:07

Świetna guma dla winklujących :) Bardzo stabilna w złożeniach. Fenomenalnie lepi się na suchym, ale na mokrym prawie wcale :) Przebieg maks to 3,5-4 tys. POLECAM.


Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 31   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
06.02.2014 11:40:44

Na suche i ciepłe dni rewelacyjna opona, przyczepność poręczność itp. Jak najbardziej ok, lecz niestety trwałość na poziomie 3-4tys na tyle w gsxr1000


Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Metzeler K3
05.13.2015 14:26:55

Bardzo dobra opona - na suchym fenomenalna. Dosyc szybko łapie temperaturę pracy, nie przegrzewa się. Zużycie... w R6 komplet wymieniam po 6-7tys. - oczywiście tył znika szybciej. Co do użytkowania na mokrym - to można jej używac - jednak opony dosyc gwałtowanie tracą przyczepnośc bez jakiegokolwiek sygnału (uślizg, niestabilnośc) - ja przy niezbyt dużym złożeniu przy stałej prędkości złapałem szlifa (tył puścił bardzo gwałtownie). W tej chwili mam drugi założony drugi komplet. Moim zdaniem bdb opona - godna polecenia.


Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
warta zakupu
01.18.2017 19:02:16

Mam ją na przodzie w SC57 i jest rewelacyjna, na suchym oczywiście ;) Byla już w moim moto jak ją kupiłem, więc nie wiem na ile km w sumie wystarczyła. Ja przejechałem na niej 3kkm. Szybko łapie temperaturę, świetnie się klei w suche dni. Hamowanie z nią wywala z siodła :) Teraz szykuje się do zakupu nowej i na pewno będzie to Racetec K3 !


Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
06.20.2019 17:00:38

Super opona. Szybko się rozgrzewa i trzyma rewelacyjnie. Poprzednio używałem Pirelli diablo supercorsa w Ducati streetfighter 1098, sa bardzo podobne.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA


Ostatnio dodane opinie