NOWOŚĆ MT Targo Pro
1
OPINIA Junak 905
10
OPINIA BMW F800 ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Adrenaline CRX


8.17 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Adrenaline CRX


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 92%
Neutralne: 8%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Luk
06.05.2012 0:28:26

Buty dość przyzwoite. Na początku miałem spore problemy z wbijaniem biegów, ale przywykłem i teraz jest o wiele lepiej. Za tą kase dają rade.


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
Gość
12.14.2012 11:01:11

Buty nie zachwycają. Są tanie i to chyba ich największa zaleta - są dość sztywne, ciężko się w nich chodzi, a wentylacji też brak. Do 25 stopni jeszcze w miare fajnie się jeździ.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Dobre i tanie buty na motocykl
12.14.2012 16:22:45

A ja polecam te buty. Jeżdże w nich dwa sezony i wyglądają prawie jak nowe. W upały nogi mi się nie pocą, w deszczu przez dłuższy czas są suchutkie, jakość wykonania przyzwoita. Za tą cene zdecydowanie warto je kupić.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Adrenaline CRX
12.30.2012 16:52:35

Mimo, że to budżetowe buty to dają rade. Wygodne w czasie jazdy, troszeczke mniej podczas chodzenia jednak bez tragedii. Przy jeździe w deszczu przepuszczają wode przez suwak i w okolicach palców. Brak wentylacji odczujemy w upały, ale przez większość sezonu jest ok. Za tą kase mogę je śmiało polecić.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
nico12
03.10.2013 21:24:54

Buty ok zresztą wszystko co powiedzieli przedmówcy za te pieniążki nic lepszego nie znajdziecie nowego polecam.




Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
remont
03.17.2013 14:15:50

Butki jak najbardziej polecam. Przelatałem w nich dwa sezony bez żadnych problemów - bardzo trwałe i solidne, co przy tej cenie jest mało spotykane. Co do wygody - mogłoby być lepiej. Do moich obecnych supertechów nie ma co równać, ale też cena parokrotnie mniejsza. Jak dla mnie spoko but na początek - stosunek cena/jakość bezkonkurencyjna.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
poprawne
05.03.2013 13:42:32

Osobiście polecam. Wyrwałem w bardzo fajnej cenie - 300 PLN i muszę powiedzieć, że nie rozczarowałem się. Buty solidne, całkiem wygodne, w lekkim deszczu nie przemokły, w zimne dni cieplutko. Niestety nieco gorzej w upały, bo podczas chodzenia już konkretnie się w nich poce. Druga wada to nieprzyjemny zapach ze środka ;) Moja ocena 8/10.


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
jest ok.
05.25.2013 19:40:46

Po sezonie buty w bardzo dobrym stanie (jak nowe) nie przemokły ani razu w naprawdę ostrym deszczu. małe problemy przy biegach ale to kwestia przywyczajenia. na początku lekko uwierały w przednią część stopy ale rozchodzone są wygodne.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
na +
09.27.2013 14:22:40

Świetne buty - ciepłe, wygodne i trwałe. Po 12 tys. km nie są zbytnio zmęczone - czyszcze normalną pastą kiwi do butów i mam spokój. Trzeba jedynie co jakiś czas sprawdzać śrubki od sliderów, bo się potrafią odkręcać. Ogólnie na duży +


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Konkret
04.29.2015 14:05:56

Polecam jak najbardziej te buty za tą cenę są bardzo dobre. Jeżdżę w nich już 4 sezon mają ślady zużycia ze względu na różne akcje. Ale spisały się znakomicie. Bardzo dobrze się w nich chodzi nawet da się biegać :) Dobrze się dopasowują i wygodnie się w nich jeździ :)


Gość


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Stosune cena jakość na bdb poziomie
09.26.2016 21:12:44

Buty użytkuje 3 sezon, nie są najwygodniejsze w porównaniu do bardziej renomowanych marek, ale nie ma się też czego przyczepić, jedynie wentylacja mogła by być lepsza. Po 3 sezonach brak oznak zużycia.
Polecam


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
7,5
05.08.2017 12:25:55

Użytkuje od początku przygody z motocyklem (5 sezon) i póki co jeszcze jeden lub dwa przeżyją, jakość wykonania w stosunku do ceny bardzo dobra.Przez ten czas niestety trochę wytarła mi się podeszwa i czas będzie niedługo odwiedzić szewca żeby coś dokleił od spodu. Wentylacji jako takiej brak a przy dużym deszczu potrafiły mi przemoknąć. Co do wygody dają radę ale nie miałem nic innego na nogach więc nie mam niestety porównania. Znaczek Adrenaline (biały) z czasem pożółkł od słońca i warunków pogodowych ale czystym sumieniem mogę dać 7,5 za stosunek cena-jakość i polecić wszystkim którzy zaczynają swoją motocyklową przygodę.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA