NOWOŚĆ Spidi Y117 Poison Touring

NOWOŚĆ Spidi G-Warrior

NOWOŚĆ Ejeas Q7
9
OPINIA Suzuki M1800 / VZR1800 Intruder
8
OPINIA Husqvarna TR650 Strada
6
OPINIA Nolan N-Com B5

NOWOŚĆ Kamizelka motocyklowa Ozone Staff

NOWOŚĆ Ozone Heavy

NOWOŚĆ Garmin Zumo 396 LMT-S

NOWOŚĆ Barton Fighter ECO

NOWOŚĆ Barton Pit Bike DB27
Mamy już 18307 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Seca Razor



Zdjęcia przedmiotu

1  

Seca Razor

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
6.21 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 50%
Neutralne: 0%
Negatywne: 50%


Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
dobre buty
07.27.2013 11:24:45

Polecam te buciki - bardzo dobra cena, przyzwoite wykonanie, wentylacji co prawda nie ma ale jest też plus tego rozwiązania - po jeździe w deszczu w środku suchutkie :) W tej cenie to jedna z lepszych opcji.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Warte kupienia
03.26.2015 13:51:54

Buty u mnie sprawują się bardzo dobrze, jestem z nich zadowolony. Nie ma problemu z urywającymi się zamkami. Super jakość w stosunku do ceny. Polecam

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
4
dupy nie urywa ale mogą być
01.08.2016 17:03:23

Jak w temacie.
Buty wygodne, tanie i.... na tym koniec ;)
Wygodne do chwili jak sie spokojnie jedzie, jak już trzeba więcej wajha po biegach machać to odzierają o noge i meczy to strasznie, guma na palcach wytarła sie od tego i brzydko teraz wygląda.
Wentylacja - chyba nie brali tego pod uwage projektując ten bucik - BRAK!
Jakość wykoniania? na początku wporzo, po jednym sezonie, rzep do wymiany, szwy do przeszycia, liczne spękania i skrzypi jak drzwi od starej szafy.
Ogólnie nie wiem czy polecić chyba nie, ja dojadę je juz do reszty ale kolejny raz ich nie kupie ;)

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
4
jak wyżej
01.20.2016 20:05:41

Cześć
Buty ładne i tanie, w miarę dobre ale jest dużo minusów.
Największy to jakość wykonania a co za tym idzie bezpieczeństwo, buty nie wytrzymały dwóch sezonów, padły zamki, rzepy, pękły szwy, nawet pękła podeszwa i ogólnie popękały po całości, aha i jeszcze ochraniacz kostki sie poluzował i to samo na piszczelu. A nie były jakoś ekstremalnie żyłowane, normalna jazda drogowa i kilka wypadów na tor, żadnych szlifów.
Są nawet wygodne, ale jakość tragiczna, lepiej sie w nich nie wyalić, wiem że kosztowały grosze ale i tak powinny wytrzymać więcej niż dwa sezony, choć w sumie i tak o rok dłużej niż wcześniejsze rebelhorny :P

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
8
Dobre buty w dobrej cenie
02.01.2016 11:53:31

Buty kupiłem dwa sezony temu kiedy kompletowałem swój pierwszy strój na motocykl. Do teraz zrobiłem w nich ok. 12 tysięcy kilometrów i szczerze mówiąc wyglądają jak nowe (może dlatego, że dbam o nie jak należy, ściągam i zakładam delikatnie żeby czegoś nie pourywać, regularnie czyszczę itp.). Do tej pory nic się z nimi nie stało oprócz tego, że wykręciła się jedna śrubka trzymająca przedni prawy slider (przez co się poluzował) ale w porę to zauważyłem, wkręciłem inną i jest ok.

Wentylacja na pewno mogłaby być lepsza jeżeli w ogóle jest jakaś, komfort jak dla mnie ok (nic nie uciska itp.).

Jeżeli kompletujesz strój motocyklowy i nie dysponujesz górą pieniędzy to jak najbardziej polecam.


Gość
A ja po roku używania pojechałem w nich w traskę raptem 30km w deszczu i przemokły tak, że aż chlupało. Stanowczo nie polecam tych butów.

Gość
kim trzeba być, żeby jechać bajkiem 4 godziny w deszczu ?

Gość
ja w swoich zrobiłem 8 tyś km. Sporo na krótkich dystansach szkoła/dom. Śladów użytkowania nie ma żadnych. Biegi często zmieniam bo mam 125. Dla mnie jedyny minus to brak wentylacji w mieścię powyżej 23-25 stopni jest gorąco. Jednak but szybko odparowuje pot. Po 200km w deszczu 4 godzinach jazdy nic nie przemokło.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
5
Polecam pomimo wszystko
05.02.2016 19:39:56

Buty używane 3 sezony, tanie i solidne (wytrzymały 3 sezony)
komfort jazdy żaden (spacerów to już w ogóle) i wentylacji też prawie wcale ale są bezpieczne, trwałe i przy tym tanie.
jak kogos nie stac np na SIDI to brać je w ciemno, na pewno ochronią szłapę jak będzie trzeba.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
nie polecam
05.31.2016 18:15:49

Witajcie

Buty rozleciały mi się po jednym dniu! Odpadł ślizg ponieważ jakość wykonania jego mocowania to porażka! Aluminiowe blaszki na dodatek w moim przypadku krzywo zamocowane. Oddałem do reklamacji. Po 3 tygodniach odebrałem buty które wyglądały jak by je domorosły szewc naprawiał. Slider przyklejony na żywca klejem który aż wypłynął na but, śrubki również wkręcone na topornie na tym samym kleju! Dodam że slider to element wymienny ale po reklamacji już nie! Ślizg porysowany od montażu, dodam że buty oddałem w stanie salonowym. Oddałem kolejny raz do reklamacji i kolejne dwa tygodnie czekania! Ani butów ani zwrotu pieniędzy. Kupiłem kurtkę, rękawice i buty tej firmy ale na tym koniec. Nie kupię nic żeby za darmo rozdawali. Buty bez wentylacji, noga strasznie się poci. Żałuję zakupu niemiłosiernie!

Gość
haha tacy to mnie rozpi3rdalaja kupi buty bez wentylacji i pozniej zdziwiony ze syra zapocona hahah

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
Polecam, dobrze wykonane
06.11.2016 19:37:41

W butach jeździłem przez dwa sezony. Nie mam żadnych zastrzeżeń do ich wykonania. Niestety zostały przetestowane nawet w wypadkach. Pomimo braku wentylacji za tę cenę kupiłbym je jeszcze raz.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
02.26.2017 8:07:42

Buty godne polecenia dobra cena świetna jakość uratowały mi stope przy predkości 160 km/h zaliczylem boczna przycierke gdy wyprzedzalem 3 fury nagle jedna zaczela skrecac w lewo bez kierunkowskazu jedyne co moglem zrobic to maksymaknie zjechac do lewej strony dobrze ze szeroka jezdnia byla.blok silnika w moto pekl wyrwalem zderzak przedni w aucie a stope tak mi do seta wklejlo ze az nadpekl fakt mialem cala spuchnieta i fioletowa ale w jednym kawalku.But troche ucierpial odpadl slizgacz i suwak sie rozerwal ale to naprawilem i sluzy mi nadal. Nawet nie pytajcie jak to przezylem nie zaliczajac gleby bo sam nie wiem jak to mozliwe

Gość
Czuwał nad Tobą duch Motórzysty. Dobrze że nic więcej się nie stało. Pozdrawiam.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
2
kiepsko
05.17.2017 15:32:40

Niska cena nie usprawiedliwia takich niedoróbek jak podłej jakości suwaki. Mój wytrzymał kilkanaście zapięć butów i rozszedł się od dołu. Po reklamacji (wszyli nowy-nawet ładnie) urwał się suwak. Nadmienię, że nie szarpałem się z nim. Po ponownej reklamacji (założyli inny suwak kleszczami-były ślady od ostrego narzędzia) urwał się przy pierwszej próbie zapięcia. Slider-y to inna słaba strona - przykręcone na śruby stalowe do alu tulejek nie mogą trzymać pewnie. Mój odkręcił się pierwszego dnia. Strata czasu na latanie z reklamacjami. A jak ktoś kupił w sieci to już wogóle.

Gość
mam to samo z srubami odpada i sobie mozesz przykrecac co 5 minut

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
8
Dobry stosunek jakości do ceny
09.13.2017 11:32:15

Witam.

W tych butach śmigam na moto już 3 sezon. Kupiłem Je za 400zł.
Wygodnie mi się w nich jeździ na moto czy to w deszcz czy w upał. Mi zamki wszystkie cały czas dobrze działają bez problemu. Dużo zdarza mi się w nich chodzić przykład:
- z dziewczyną zwiedziłem cały zamek w Malborku stopa się nie przepociła i mnie nie bolała (zwiedzanie 3 godziny),
- biegałem w nich po laser arenie z kumplami przez ponad godzinę ale tu po meczu musiałem ściągnąć je bo aż parowały xD

Podeszwa do tej pory mi się nie zdarła, są ryski na plastikowych elementach i trochę obtarte mam część tekstylną przy rzepach a tak innych defektów nie zauważyłem.

Reasumując. Za tą cenę raczej nie ma lepszych butów. Chodziło mi po głowie aby kupić sobie nowe Sidi ale jak czytam opinie że w nich podeszwa szybciej się kończy niż opona motocyklowa to chyba zostanę jeszcze przy Seca aż się posypią a tak na nie patrząc co najmniej jeszcze ze 2 sezony powinny dać radę jak nie więcej :)

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
3
Gość
09.15.2017 19:13:29

Po 10 miesiącach i przejechaniu tylko 2 tysiecy km na wierzchu stopy na zgięciu buty popękały. Oddałem na reklamacje i czekam na rozpatrzenie. Wentylacja tragiczna-noga latem się gotuje.
Nie polecam.
Tani but niskiej jakości.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
5
slidery
05.19.2018 19:28:47

slidery to kpina(sa plastikowe w dodatku mi 1 pekl zamiennikow chyba nie ma) odpadala srubka dalem na gwarancje po tygodniu znowu to samo

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
super
06.16.2020 21:56:24

Dla mnie zajebiste, wygodne, tanie, niemal niezniszczalne. Skóra z systemem wentylacji -nie czuć dyskomfortu nawet w upały
Zdecydowanie polecam .

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Suzuki M1800 / VZR1800 Intruder

vzr 1800 motor potwór. solo wygląda bajecznie mam kapcia na tyle 280/35 i odnoszę wrażenie że lepiej sklada zakręty niż na 260 oczywiscie nie s...

Husqvarna TR 650 Strada

Nie dysponuję dużym doświadczeniem,ale miałem kilka motocykli,głównie 650tki.Z dotychczas posiadanych,huska jest najwygodniejsza.Pozycja jest wr...

Nolan N-Com B5

Ogólnie co można powiedzieć za takie pieniądze można mieć lepszy sprzęt.
Tak jak u przedmowcow często traci kontakt z telefonem. A obe...

Rebelhorn Piston II

Cena co do jakości rewelacja, komfort średni, ale z naciskiem na pozytywny. Miałem poważny wypadek w tym kombinezonie i świetnie dał sobie rady ...

Suzuki GSX-600F / GSXF 600 (1998-2004)

Od zawsze byłem zakochany w tym motocyklu od roku posiadam gsx600f z 94r który został rozebrany i złożony od podstaw jestem zadowolony z tej masz...

Millers Oils ZFS 10W40

Prze wiele lat moją Yamahą FZ6 jeździłem na Castrolu Power 1 Racing 10W50. Oczywiście nie mam zastrzeżeń do Castrola, jednak przy wymianie zu...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania