6
OPINIA MT Atom SV

NOWOŚĆ Junak RSL 125

NOWOŚĆ HJC F71

NOWOŚĆ Horn H929
9
OPINIA TCX Hero WP
Wypożyczenie zakuwarki do łańcucha motocyklowego
R E K L A M A

moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Alpinestars SP-1 (model 2009)


9.38 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Alpinestars SP-1 (model 2009)


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
07.26.2012 9:47:46

Polecam te rękawice. Świetnie się w nich jeździ - bardzo dobre czucie w palcach, wygodne, ręce się nie pocą. Wykonanie jak na A* przystało bardzo dobre - nie ma mowy o odstających szwach itp. Przy 5 st. na zewnątrz jest już troche zimno i dobrze jest założyć cienkie rękawiczki bawełniane pod spód.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
alpinestars sp1
08.02.2013 14:30:46

Wykonane bardzo starannie, wygodna skóra, porządne karbonowe ochraniacze na kostki. W gorące dni sprawują się świetnie i dobrze odprowadzają ciepło, natomiast poniżej 12-14 st. jest w nich za zimno. Minus że farbują w deszczu. Innych wad nie znalazłem. Naprawde solidne i dobre łapki. Polecam.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
sp-1
12.08.2013 10:47:25

Witam
Rękawice te mam od 3-4 lat i jestem z nich jak dotąd zadowolony. Ręcę nawet w gorące dni mogą się spocić ale nie ma bagna zresztą wiadomo że każdy inaczej sie poci. Wykonanie bardzo dobre poza gumowymi napisami które z czasem się odklejają. Rękawice zaliczyły szlifa i zniosły to dość dobrze. W niektórych miejscach na środręczy przetarly się nitki ale dalej wszystko trzyma się kupy więc jest ok.
Rękawice farbowaly mi jak zmokły ale tylko troche.
Oczywiście do niższych temp się nie nadają bo to rękawice letnie:) Aha i do ręki są fajnie dopasowane kwestia dobrze dobrać rozmiar




Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
02.22.2014 20:36:01


Profil użytkownika



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 89   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Bardzo dobre
12.05.2014 17:34:38

Bardzo dobre rękawice, miałem je trzy sezony. Przeżyły 25 tys km. Pewnie by jeszcze dłużej służyły gdyby nie wypadek. Dzięki temu mogę powiedzieć, że są bezpieczne. Góra rękawic porysowana, carbon starty dosyć mocno, puściły lekko szwy przez przetarcie. Jedyny problem - przetarła się skóra na palcu serdecznym prawej ręki i została mi pamiątka w postaci blizny. Biorąc pod uwagę, że było to przy 120 km/h - zdecydowanie są bezpieczne.





Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 43   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
12.19.2014 23:17:23

Rękawice rewelacja. Jeżdżę już w nich 4-5 sezon i dalej są jak nowe. Dłonie się nie pocą i dają dobre czucie. Wykonanie również na wysokim poziomie.
Przeżyły ślizg i poza przetarciami nic się nie stało. Ochraniacze zdały egzamin.
Polecam


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Polecam
07.24.2016 23:30:43

Przelatałem w tych rękawicach 1,5 sezonu i trzymają się kupy nic się nie rozlatuje, żadne nitki nie pękają. Super wygodne w środku, porządne ochraniacze na kostki, fajny wygląd.


Gość


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Dobre ale...
09.08.2016 16:38:08

Rękawice są bardzo wygodne. Mierzyłem kilka innych modeli i te były najlepsze. Miękko się w nich porusza palcami. Minus i to duży za to że farbują. Rękawice za 650 zł powinny mieć lepszą skórę. Mam też inne rękawice które kosztowały 250 zł i tego efektu nie ma. Ale sa twardsze


Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA