1
OPINIA Romet ZXT 125

NOWOŚĆ Shima STX 2.0

NOWOŚĆ Voge SR1 125
9
OPINIA Barton GT 125
10
OPINIA Airoh GP 550 S
10
OPINIA Airoh GP 550 S

NOWOŚĆ HUSAR Noru
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Adrenaline CITY PRO


8.12 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Adrenaline CITY PRO


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 50%
Neutralne: 50%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
weczi
09.14.2012 12:27:13

za ta kase sa ok
skora dosc twarda
protektory udajace cos pozadnego, naszczescie nie musialem testowac jak chronia przy upadku...
dlugie i cieple wiec mozna pojezdzic wiosna i jesienia +5 do +15 a nawet i wiecej


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
tant
03.17.2013 17:52:15

Rękawice nawet ok, po 2 sezonach jeszcze się nie rozpadły. Komfortowo się jeździ przy +15*C. Protektory sprawiają wrażenie solidnych. Niestety moje rękawice są nie równo uszyte i jedna jest lekko za duża.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
nie jest źle al
09.08.2013 1:02:32

Rękawice fajne, jest w nich ciepło, ale rzep jaki jest zastosowany jest tragicznej jakości. Za to gigantyczny minus




Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
Gość
09.13.2013 11:06:33

Rękawice przyzwoite chociaż w tej półce cenowej występują lepsze.Bardzo ciepłe i komfortowe w zimne i chłodne dni. Trochę nierówno zszyte ;/


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
:)
04.10.2014 19:11:21

Napisze ciekawą opinię :). Rękawice te mam od początku - czytaj już 6 sezon, przejechały ze mną Polskę, później Rumunię. Ogólnie około 40k km :) Co ciekawe nic się nie pruje, żadnej dziury - jedynie wyblakły od słońca :). Pogratulować.


Gość


Głosy: 31   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
POLECAM
01.06.2015 10:15:43

POLECAM bo:
-tanie (kosztowały mnie wtedy ok 150zł)
-solidne ochraniacze
-idealne na dni z temp +5 - +20 st (powyżej już lepiej kupić letnie ręce)
-dobrze uszyte (szwy sie nie wżynają w palce itp)
-skóra dość gruna z początku twarda (warto użyć preparatu do impregn. skóry) potem jest super
-wytrzymały u mnie 5lat i jedyne co wymagał poprawy to wymiana rzepów


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Dobre ręce nie są złe
04.08.2015 20:44:39

Dość tanie, 140zł płaciłem za nowe, są bardzo komfortowe, wygodne, jest w nich dobre wyczucie manetek i klamek, bardzo solidne, wytrzymały 4 sezony i nie widać zbytnio zmęczenia czy zniszczeń oprócz ledwo trzymających już rzepów. Ochraniacze twarde i choć nie były testowane widać że spełnią swoją role w 100%, dość ciepłe ale za to dobrze wentylowane, co robi z nich rękawice wielosezonowe, w chłodne dni można śmiało latać, a i w upały ręka się ledwo co poci. Nie farbują jak sie często zdarza w innych znanych markach.
Rękawice naprawde solidne i dobre, polecam nawet używki kupić bo już nich nie robią. Swoje sprzedałem i kupiłem też adrenaline ale model Laguna - rewelacja, choć drogie 300zł


Gość


Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Bdb w tej cenie
09.26.2016 21:29:04

Pierwsze rękawice jakie miałem, ogólnie polecam, na plus jakość wykonania oraz cena, słaba wentylacja, ręka się poci zwłaszcza w cieplejsze dni, wytrzymałe, wcześniej zdążyły zmienić barwę od słońca niż się rozpaść.
Polecam



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA


Ostatnio dodane opinie