NOWOŚĆ Held Hamada

NOWOŚĆ Macna Velocity

NOWOŚĆ Honda SH125i

NOWOŚĆ Alpinestars Stella AST-1
4
OPINIA Shima Giro
8
OPINIA Honda CB125R Neo Sports Cafe 2018-

NOWOŚĆ Sakwy sztywne GIVI 3D600 Easylock

NOWOŚĆ Spidi Bolide

NOWOŚĆ Ogio All Elements 3.0
9
OPINIA HJC I70
1
OPINIA Midland Bike Guardian
Mamy już 18874 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Nawigacja motocyklowa Lark Freebird 35 AT Moto



Zdjęcia przedmiotu

1  

Nawigacja motocyklowa Lark Freebird 35 AT Moto

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
6.00 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Bardzo czuły odbiornik GPS zapewnia dokładną nawigację nawetwtrudnychwarunkach środowiska.

Niezawodnie ustali Twoje położenie, szybciej odbiera sygnały satelitarne i lepiej je podtrzymuje, a nowy procesor przyspiesza obliczanie tras - co oznacza, żemożesz szybciej rozpocząć podróż.



Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 63%
Neutralne: 0%
Negatywne: 38%


Gość


9
Koks
02.07.2012 15:57:25

Bardzo sympatyczne urządzenie firmy Lark, sprawdzone w drodze i deszczu. Czasami pojawiał się error w wyznaczeniu trasy ale niezbyt często. Solidna budowa, toporna obudowa, która jest ogromną zaletą. Plusy: obudowa, wodoodporna, cena, uchwyt do auta i drugi do mocowania na motocyklu (na calową kierownicę trzeba zwiększyć uchwyt) z ładowaniem przez piny 5V, zapasowa bateria (na spacery i rower), miejsce na kartę micro SD. Minusy: Oprogramowanie larkmap nie jest najwygodniejsze dla motocyklisty - małe literki (słabo widać dystans km, godzinę itp). Za mały wskaźnik kompasu. Brak opcji wprowadzania celu ze współrzędnych geograficznych.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Gość
02.16.2012 15:37:43

Super nawigacja, która nie ustępuje znacznie droższym urządzeniom. Możliwość instalacji Automapy. Przy obecnej cenie nie ma konkurencji. Ja dałem za nią 370 PLN.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Gość
04.04.2012 11:38:36

Dobra nawigacja za niewielkie pieniądze. Ma przyjazne menu i jest łatwa w obsłudze Odbiornik GPS wbudowany w Larka jest naprawdę dokładny - nigdy nie zgubił sygnału.

Gość
Nawigacja nie najgorsza, ale ja mam ciągle problemy z ekranem. Trochę pojeździłem w lepszej i gorszej pogodzie. Ekran nie zawsze reaguje na dotyk, jak się zgubisz jest to wkurzające

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Bardzo dobry sprzęt za te pieniądze
06.22.2012 8:56:43

Używam jej drugi na enduro i niejedno już razem przeszliśmy :)
Minusem jest ekran o niskiej rozdzielczości, ale za tą cenę jest bezkonkurencyjna. Można bez problemu uruchomić Automapę i OziExplorer.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Lark 35 At
11.27.2012 11:28:16

Doskonała nawigacja za małą kase. Bardzo szybko znajduje satelity, można bez problemu zainstalować automape i cieszyć się super dokładnymi mapami polski :) Oryginalna mapa też nie jest zła, ale odstaje od automapy.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
w miare
04.03.2014 13:09:26

Największą zaletą tej nawigacji była cena. Niestety szybkość automapy pozostawia troche do życzenia w dodatku widoczność w słońcu to porażka. Drugi raz bym jej nie kupił.

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Lark totalna porażka
11.18.2014 22:40:05

Moje doświadczenia są niestety nieciekawe. Po zakupie urządzenie 8 miesięcy funkcjonowało bez zarzutu. Następnie padło bez najmniejszego ostrzeżenia. Reklamacja, wymiana na nowy i tutaj porażka. Trzy razy uruchomione i kolejna klapa, po prostu nie włącza się i tyle. Odesłane do Larka (Serwis RMA) 1 miesiąc czekania na decyzję i wreszcie decyzja o zwrocie kasy, ale serwis zatrzymał dowód zakupu razem z gwarancją inie mam zwrotu kasy, ani nie mam działającego, ani żadnego urządzenia i już tak dwa miesiące usiłuje wydobyć od przedstawiciela Larka dowód zakupu, który pozwoli na odzysk kasy. Lark ignoruje moje telefony i e-maile. Szczerze odradzam!!!

Głosy: 65   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Jak Lark załatwia reklamacje !
12.27.2014 16:06:33


19.03.2014 - zakup nawigacji i radość z nowego urządzenia.
połowa sierpnia 2014 - urządzenie przestało działać
21.08.2014 - wysyłka nawigacji firmą kurierską do siedziby firmy Lark
29.08.2014 - przyjęcie zgłoszenia i nawigacji przez firmę Lark (czemu aż tydzień ?)
04.11.2014 - po wielu monitach telefonicznych, prośbach i groźbach wysyłanych na e-mail i pocztą tradycyjną, otrzymałem od firmy Lark pismo. Według jego treści powinienem to pismo przesłać do sklepu w którym kupiłem nawigację i od nich oczekiwać zwrotu pieniędzy.
07.11.2014 - wysyłam otrzymany dokument wraz z oryginalnym paragonem do sprzedawcy, czyli firmy Tomsoft, ul. Nowolipki 21, 01-006 Warszawa
05.12.2014 - po miesiącu oczekiwania dzwonię do firmy Tomsoft, gdzie od miłego pana słyszę, że otrzymam zwrot pieniędzy dopiero wtedy, gdy oni otrzymają od firmy Lark fakturę korygującą.
27.12.2014 - po 4 miesiącach oczekiwania postanawiam opisać tą historię ku przestrodze innych. W moim przypadku produkt firmy Lark był na takim samym poziomie jak traktowanie przez nią swoich klientów, czyli poniżej dna. Odradzam wszystkim zakupu tych niskiej jakości produktów. Są z pewnością firmy oferujące produkty w podobnej cenie, za to może reklamacje są załatwiane w cywilizowany sposób.
Temat na wykopie http://www.wykop.pl/link/2308342/jak-firma-lark-przez-4-miesiace-leci-w-kulki/

Swistak
Ja jestem podobnie potraktowany zarówno przez Larka jak i sprzedawcę. Zamierzam sprawę skierować do UOKiK.

Głosy: 42   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Shima Giro

Spodnie produkowane tylko w jednej długości nogawki: L32, bez względy na szerokość W32–W38 - ciekawe dla kogo?...

Shima Giro

Plus tych spodni to ilość kieszeni.
W ciepłe dni jeździ się dosyć dobrze.
Shima z rozmiarówkami ma jakiś problem - w każdym mod...

Honda CB125R Neo Sports Cafe 2018-

Zacznę od Takiej uwagi w papierach jak kupujemy motocykl Motocykl Honda Cb125r a nazwa w papierach cbf125 nam . Już tutaj zakłopotanie bo jeśli b...

HJC I70

Kask dużo cichszy niż poprzednik is17 w is17 intercom słabo było słychać już przy 100 km/h. W i70 swobodnie rozmawiam do 140km/m czyli dużo ci...

Midland Bike Guardian

Kupilem i żałuje , nagrywanie Ok ale przy odtwarzaniu wifi strasznie zacina i nie można oglądać , rejestracja produktu jakiś koszmar , po zakoń...

Dainese Tempest D-Dry

Trochę na wyrost pisałem poprzednią opinię :( kto chce niech poczyta pod nickiem Piotr
Teraz po przejechaniu ciut dłuższego dystansu w ty...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA