NOWOŚĆ Shima Joggster

NOWOŚĆ FOX Bomber CE

NOWOŚĆ Arai XD-5

NOWOŚĆ RUROC EOX

NOWOŚĆ Revit Restless
9
OPINIA HONDA NC750X

NOWOŚĆ WOLF GALE TW37
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Akumulatory Unibat


5.82 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Opinie o akumulatorach motocyklowych marku Unibat.

Forum Akumulatory Unibat


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 36%
Neutralne: 27%
Negatywne: 36%



Gość


Głosy: 65   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
bardzo dobry akumulator
01.11.2015 18:08:11

mam go już 3 lata w swoim moto a poprzedni właściciel miał go rok czyli aku ma już 4 lata i ciągle działa. podładowuje go w zime co 3 tygodnie i trzymam w cieple i jest OK. w dodatku kosztuje ok. 100 zł więc jak dla mnie cena/jakość w skali 1 do 10 daje 10.


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
unibat
04.07.2018 22:15:33

Po niespelna roku wyjeciu na zime i trzymaniu w pokoju padl i nie da sie naladowac wiecej jak 13.44 i niestety nie ma sily obrócić padaka juz drugi a myslalem po pierwszym ze to przypadek nie polecam teraz kupie zelowy albo japonca

Gość
ja miałem 3 takiwe unibaty po zimie nawet nie zachrzakał padaka po mojemu


Gość


Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Najgorsze na rynku
03.25.2019 12:42:55

Popytajcie znajomych. To są bardzo słabe aku. Mi wytrzymał 2 msc. Kumplowi tydzień. A każdy kogo znam i miał tego unibata to miał z nim problem.

Mirek
Pytałem znajomych i każdy chwali Unibata. Sam jeżdżę 3 lata i nie mam żadnych problemów. To powiedz kolego jakie Twoim zdaniem są najlepsze aku do motocykla. Po Twoim wpisie widać że jesteś trollem.


Gość


Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
6
UNIBAT nie polecam
05.26.2020 22:45:03

UNIBAT -- suchy. Już po zakupie i zalaniu, po dwóch dniach słabiej kręcił. Początkowo było podejrzenie niedoładowania, później rozładowania przez instalację motocykla. Akumulator wyjęty, naładowany, samorozładowuje się po kilku dniach. Szrot praktycznie po dwóch tygodniach. Zobaczymy jak pójdzie z reklamacją.




Gość


Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Dobre aku
10.29.2020 20:40:52

Mój pierwszy Unibat wytrzymal 4 lata, a teraz mam 3 kolejne sztuki, w bieżących sprzętach i nie mam z nimi żadnych problemów. Kosztowały rozsądne pieniądze i robią, co trzeba.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
3
Akumulator unibat
04.03.2022 19:54:15

Wprawdzie motocykl wymagający dla akumulatora, KTM 1190, ale 2 sezony tylko dla akumulatora to mało, mimo, że był obsługiwany i doładowywany.


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Unibat 12
09.04.2022 14:01:58

Co jakiś czas go doładowuje ładowarka, na zimę do domu... Już ma... Jest 10.04.2018...
Jeździł w:
18, 19, 20, 21 i teraz 22, piąty sezon...
Czego chcieć...
Kręci 750tkę w Apriliai Shiver


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
3
unibat
10.19.2022 22:28:59

Do mniejszych pojemności , gdzie nie potrzeba super trwałości i mocy ok. Montowałem w skuterze 50ccm i motocyklu Yamaha MT-01
zakupiłem też do Aprilia tuono v4. Totalna porażka!!! Nowy, naładowany aku z trudem potrafił zakręcić silnikiem. A czasami nie potrafił niestety.A Aprili na pych nie weźmiesz. Sprawdziłem ładowanie motocykla itd, w końcu reklamowałem. Dali inny i to samo! Nie daje rady czasami zakręcić.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
12.13.2022 20:09:16

Niesamowite dziadostwo, co pół roku trzeba reklamować. Nie trzymie wogóle prądu po kilku dniach postoju, nie idzie naładować.

Gość
Widocznie nie znosi śląskiego klimatu


Gość


Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
6
Good
01.20.2024 20:30:24

St1100 Unibat w Hondzie wytrzymał 4 lata brak alarmów i innych pożeraczy pradu moto w zimę przepalane co 3-4 tygodnie w tej cenie to kozak następny będzie ten sam.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
6
Trafiłem na dobry
01.27.2024 8:01:07

Kupiłem st1100 z tym aku poddał się czwartej zimy .Nie dbany jakoś specjalnie moto stoi w blaszaku przepalane raz na miesiąc poza sezonem.


Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA