NOWOŚĆ Honda MSX 125 Grom 2021-

NOWOŚĆ Interkom BT G6

NOWOŚĆ Harley-Davidson® FXBB - Softail® Street Bob®
9
OPINIA HJC RPHA 90

NOWOŚĆ Adrenaline Draco Sport PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Hercules

NOWOŚĆ Adrenaline Orion PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Spirit Lady PPE
8
OPINIA LEXIN LX-B4FM 4 Way BT Interphone
9
OPINIA Honda NC750X DCT

NOWOŚĆ Ducati Supersport
Mamy już 18173 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Szyby motocyklowe Loster



Zdjęcia przedmiotu

1  

Szyby motocyklowe Loster

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
5.10 / 10

(Na podstawie 21 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje



    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE


    Opinie motocyklistów
    Pozytywne: 43%
    Neutralne: 0%
    Negatywne: 57%


    Gość


    10
    Polecam w 100%
    09.11.2014 23:54:00

    Posiadam "racingową" szybę Lostera w zx6r i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra jakość w stosunku do ceny, wykonanie i wykończenie na bardzo wysokim poziome.

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Głosy: 59   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    10
    Gość
    09.13.2014 12:03:54

    Witam. Również kupiłem taką szybę do zx6r z 2006 bo na bo fabrycznej nie da się jeździć. Nie było problemów z dopasowaniem, jakość bardzo dobra, cena również. Szczerze polecam :)

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Głosy: 40   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    1
    NIE polecam
    07.10.2015 22:04:22

    Szyba miała być turystyczna, a do turystyki nie nadaje sie wogole, zaczelo sie juz na poczatku, otowry montazowe nie pasowały, trzeba bylo przerabiac, po zamonotaniu dawało konkretnie powietrze w kask, wibracje, szum, zero przyjemnosci z jazdy, dolozylem deflektor, postawiłem szybe bardziej do pionu, przy 120 pękła i malo mi glowy nie odcieła, zdecydowanie odradzam.


    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Gość
    widocznie panowie trzej nie maja zielonego pojecia o czym mowia,mam wlasnie szybe turystyczna i nie da sie tego zamontowac,zle otwory powiercone,same otwory sa nieodksztalcone odpowiednio do montarzu,kpina z klieta.

    Gość
    Idiota nic dodać nic ująć

    Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    1
    Gość
    08.25.2016 19:08:14

    NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM!!!

    Kupiłem od nich szybę i deflektor, podczas jazdy z normalnymi prędkościami autostradowymi SZYBA PĘKŁA, gdyż mocowanie (2 stalowe cienkie blaszki) jest tak tandetne, że się wyginało i szyba latała w górę i w dół. Producent tłumaczy się, że na szybce była naklejka "130" i że ponadto to moja wina, że zwiększyłem powierzchnię oporu poprzez założenie kupionego od nich deflektora.

    Także jeżeli ktoś potrzebuje wydawać pieniądze na akcesoryjną owiewkę po to, by jeździć z prędkościami, przy których owiewka nie jest nawet potrzebna bo wiatr przy nich nie doskwiera, to śmiało - poniżej 130 km/h nie powinna pęknąć ;D

    Ale jeżeli ktoś chce kupić owiewkę do tego, do czego taka owiewka faktycznie służy - ochrona przed wiatrem przy konkretnych prędkościach - to niech nawet nie myśli o LOSTERZE tylko dołoży do markowego, renomowanego producenta dającego szyby na porządnym mocowaniu, które tkwią stabilnie grubo powyżej 200 km/h.


    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Gość
    Szyba do prędkości max 130km heh. Co za szajs a liczą sobie jak za markowego Puiga.


    Dołączone zdjęcia
    Szyby motocyklowe Loster
    Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    10
    Polecam
    09.26.2016 20:38:45

    Z lostera miałem przyjemność korzystać klika razy, ani razu się zawiodłem, wszystkie szyby były montowane w sportach, ostatnia nawet ze względu na brak dostępności była dorabiana do zdemontowanej czaszy, która do nich wysłałem, wszystko bez problemu, nie ma żadnego porównania do serii.

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    1
    SZYBA FREEWIND
    03.28.2017 15:26:33

    Kupiłem szybę do Freewinda rok 2002.
    Założyłem ją po wielu perturbacjach ale udało się.
    Jazda z tą szybą to szok pow. 90 jakby ktoś pałą lał po kasku takie zawirowania powietrza. Dokupiłem deflektor 15 cm praktycznie żadnej poprawy. Nie mam pojęcia czy to wina kształtu tej szyby ale ogólnie masakra i przekładam oryginał bo wolę szum wiatru w kasku niż napierdzielanie młotkiem

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    1
    badziew
    06.22.2017 14:41:56

    Deflektory Lostera to niestety badziew i podroba innych deflektorow dostepnych na rynku
    wykonane z najtanszego materialu ktor y jest bardzo kruchy i moze wyrzadzic krzywde
    jednym slowem badziew

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    9
    Nie polecam
    04.18.2018 9:01:54

    Kupiłem szybę,otwory musiałem wymierzyć sam Bo nie dało się tego skasować. Lepszej jakości jest chiński zamiennik,który zakupiłem.

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    4
    Idealne do 125tek
    04.29.2018 21:27:43

    Szyba w wersji turystycznej do CBF 600 SA zupełnie się nie sprawdza przy prędkościach powyżej 130km/h. Zawirowania powietrza miotają kaskiem na boki bardziej, niż przy szybie oryginalnej hondy! Kupiłem deflektor ale po przeczytaniu kilku opinii nawet nie będę próbować go zakładać.
    Na targach motoryzacyjnych pracownik firmy potwierdził, że producent nie opracowuje swoich szyb na podstawie testów w tunelu aerodynamicznym, a ich kształt to widzimisie grafika.

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    10
    Gość
    02.10.2019 1:49:22

    Kupiłem używkę za śmieszne pieniądze i jestem bardzo zadowolony. Z 4 zaczepów które wchodzą w owiewkę został się tylko jeden( taką kupiłem) a i tak dobrze siedzi. Szyba tyrystyczna. W porównaniu z ori o niebo lepiej pęd powietrza nie wali prosto w kask i szyja może troszkę odpocząć. Przy większych prędkościach nie zauważyłem żadnych drgań ani żadnych innych niepokojących objawów.

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    2
    TDM 900
    04.21.2019 6:36:24

    Kupiłem szybę turystyczną do Yamaha TDM 900, mam 183 cm, więc szukałem wysokiej szyby. Niestety przy prędkościach powyżej 90 na kask trafiają strugi wywołujące okropne turbulencje, dokupiłem deflektor mając nadzieję, że to coś poprawi. Niestety mimo tego turbulencje są nadal tylko powyżej 120. Nie da się z tym jeździć, w ramach prób zakleilem otwory w szybie, jest odrobinę lepiej. Ale nie nadaje się to na autostradę. I prędkości powyżej 130 chce urwać mi głowę, szarpiąc na boki. Bardzo ciekawe muszą być ich testy w tunelu aero. Wydałem łączne 250 zł, pomyśleć że za 600 mogłem od razu kupić coś porzadnego. Może ktoś znajdzie odpowiadającą mu szybę tej firmy, ale jesli chodzi o TDM szczerze odradzam. Chyba że lubisz jak ktoś szarpie ci kaskiem.

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    1
    Tandeta
    04.24.2019 23:13:12

    Szyba przyjechała porysowana na środku. Stwierdziłem, że to delikatna rysa i nie będę sprawiał problemów. Podczas montażu okazało się, że szyba jednak w żaden sposób nie pasuje do mocowań, które zostały wykonane z dwóch różnych rodzajów metalu najprawdopodobniej z odzysku. Podczas mojego zwrotu i zaznaczeniu, że szyba przyjechała porysowana producent stwierdza, że szybę porysowałem ja i oferuje mi 75% ceny. Ogólnie nie polecam

    Cezar
    Mam podobny problem. Szyba źle wykonana i przez to otwory montażowe nie wypadają we właściwych miejscach. Chcę odesłać, ale przy punktach mocowania trochę się porysowała. Po przeczytaniu tej opinii boję się kłopotów ze zwrotem.

    Gość
    Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

    Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Profil użytkownika


    10
    Szyba turystyczna BMW K1200GT
    08.21.2019 8:58:02

    Założyłem turystyczną szybę do BMW K1200GT. Motocykl ma co prawda elektrycznie regulowaną wysokość szyby, ale to nie wystarczało w trasę we dwie osoby. Teraz najniższe ustawienie szyby akcesoryjnej jest takie, jak najwyższe ustawienie szyby oryginalnej. Przy szybie uniesionej do samej góry można jechać nawet z otwartą szybą powyżej 140 km/h. Pojawia się wtedy takie śmieszne wrażenie, że podsysa mi kask do przodu (wymaga sporo przyzwyczajenia, bo po walce z wiatrem na poprzednich motocyklach kark rozrósł się tylko w jedną stronę :) ). Odpowiednie ustawienie przyciskiem załatwia sprawę, a poza tym jest to zawsze jakaś zabawa na nudnej autostradzie.
    Oczywiście wiąże się to z osłabieniem wentylacji i pogorszeniem widoczności w deszczu, ale po nałożeniu niewidzialnej wycieraczki da się jechać nawet w ulewie i prawie się nie moknie.
    Przy manewrowaniu na parkingu muszę pamiętać o obniżeniu szyby do samego dołu, bo dolne boczne krawędzie trochę zniekształcają obraz.
    Wygląda na to, jakby były same wady :), ale w trasie szyba jest fenomenalna. Robimy teraz znacznie większe przebiegi bez większego zmęczenia, a właśnie o to chodziło.
    Szyba pasowała pod mocowania (obawiałem się po poprzednich opiniach, że będzie inaczej), a w zestawie były jeszcze adaptery do szyn montażowych w motocyklu. Przy prędkości powyżej 160 km/h pojawia się lekkie drżenie ale tylko przy najwyższej pozycji szyby.
    Wszystko to przy cenie, która wynosi jakieś 40% ceny szyby ZTechnik dedykowanej do tego modelu, więc w ogóle nie mam żadnych zastrzeżeń.

    Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    3
    Ogólnie nie polecam.
    08.22.2019 19:52:36

    Jak napisałem w komentarzu do wcześniejszej opinii. Szyba źle wykonana - na "oko". Mam VFR rc36 II. Sprzedawca przez telefon zapewniał mnie, że szyba jest idealną kopią MRA. Niestety okazało się to kłamstwem. Szyba nie pasowała, ale porysowałem punkty montażowe. Niestety jak się próbuje, to tak się czasem zdarza. Pojechałem do serwisu. Gość od custom workshopu spędził z przerwami na pomiary i przymiarki 1,5 godziny na doszlifowanie szyby i rozwiercenie dziur montażowych, żeby tylko wszystko jako tako spasować. To znajomy, więc zapłaciłem tylko 50zł
    Razem jednak 190 za szybę z przesyłką i 50, to 240. Za 320 jest oryginalna MRA. Warto się dwa razy zastanowić. Loster to akryl i ciekawe jak będzie z trwałością. MRA - policarbon. Żałuję, że zajrzałem tu dopiero po zakupie. Oszczędziłbym sobie czasu, nerwów i kłopotu. Ps. Szyba jest długa, ale za nisko wyprofilowana. Podczas jazdy zasłania mi zegarek i górny rząd kontrolek. Muszę się pochylać, żeby sprawdzić godzinę, czy zobaczyć np. czy jestem na biegu jałowym.

    Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    9
    Nie polecam
    11.14.2019 1:36:06

    Kupiłem szybe tej firmy . Otwory musiałem sobie sam dorobić. Aby szybę dopasować należało ja nagiąć,niestety pękła. Nie polecam

    Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    10
    Szyby motocyklowe Loster
    12.16.2019 19:34:20

    witam serdecznie zakupiłem szybę turystyczną loster do triumph tiger sport 2014r i z szybą wszystko gra jak należy otwory idealnie pasowały nie mam ani jednego zastrzeżenia do tych szyb ! a jazda to sama przyjemność serdecznie polecam (kolor lekko przyciemniany )

    Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    1
    Deflektor
    05.20.2020 22:43:04

    Piszą bzdury na swojej stronie. Wymiary z danych nie zgadzają się z rzeczywistymi i to dużo. Przysłali porysowany deflektor i nie mieli zamiaru dogadać się w tej sprawie.
    Olewajace podejście do klienta.
    NIE POLECAM.

    Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    1
    totana porażka
    06.03.2020 17:16:05

    Zamówiłem szybę typu Double Bubble do R1 RN12 - kolor ok, malowanie ok.
    i to już koniec plusów: szyba jest źle wyprofilowana i nie da się jej poprawnie zamontować. Otwory montażowe są w złych miejscach i nie da się przykręcić szybki tak, aby nie powyginało oryginalnej czaszy.
    Dodatkowo materiał, z którego zrobiona jest szybka ma taką strukturę, że po zamontowaniu szybki - nic przez nią nie widać, bo obraz jest "pofalowany".
    Generalnie lepiej dopłacić do PUIG`a albo MRA. Lubię wspierać POLSKIE produkty, ale niestety tutaj jakoś jest totalnie szmirowata. nigdy więcej.

    Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    10
    Loster do Bandita 1250
    06.30.2020 9:19:49

    Nie wiem skąd tyle słabych ocen, ale w moim przypadku wszystko było super. Cena 200zł a jakość mogę powiedzieć, że podobna do hiszpańskiej Puig. Wszystko pasowało idealnie.

    Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    2
    Nie jestem zadowolony
    09.07.2020 19:46:50

    Kupiłem turystyczną szybę do pierwszej generacji dużego v-stroma, rocznik 2002 więc z szybą montowaną jak w sportach. Szyba bardzo ładna, wygląda sto razy lepiej niż na zdjęciach, pasuje jak trzeba ALE: nie da się z nią jeździć, już przy 90km/h kask telepie się tak że droga zaczyna się zamazywać, skończyło się tak że na dole szyby nawierciłem 3 duże otwory które służą wyrównywaniu ciśnienia za szybą, sytuacja trochę się poprawiła, dalej obciąłem szybę o 5cm i dopiero od tego momentu da się jeździć z tą szybą. Wcześniej wibracje przenosiły się na całe ciało, nie dało się utrzymać autostradowej prędkości 140km/h po niedzielnym wypadzie skutki w postaci bólu głowy i rozkojarzenia odczuwałem jeszcze w środę z rana. A jak zamknąłem oczy to tak jak helikopter po wieczorze przy wódeczce, tylko tutaj wszystko mi wibrowało na lewo i prawo....
    Tragedia...

    Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
    Gość


    1
    Jednak szyba dupa
    09.22.2020 9:09:56

    Wcześniej po kilku jazdach dałem wysoką ocenę, ale po dłuższych przelotach z dużymi prędkościami jest po prostu tragedia. Nie da się dłużej jechać z prędkościami powyżej 160km/h. Szyba się wygina, a po długiej jeździe z taką prędkością nawet się odkształciła w jednym miejscu. NIE POLECAM NIKOMU tego szajsu, szkoda kasy i nerwów

    Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




    OSTATNIO DODANE OPINIE


    HJC RPHA 90

    Witam grupę,
    w zeszłym roku czyli w połowie czerwca 2019 r. zakupiłem swój wymarzony kask HJC RPHA 90 piękny czarno zielony. Problem si...

    LEXIN LX-B4FM 4 Way BT Interphone

    Rozpakowałem, wszystko ładne, solidne podzespoły głośniczki ciężkie, porządne.
    Podłączyłem całość do kasku w jakieś 10min banaln...

    Honda NC750X DCT

    Kupiłem nowy (2020) na początku sezonu.
    Jeździ mi się nim tak cudownie że zrobiłem od maja do września 8700 km.
    Wspaniała, cudow...

    Suzuki DR 650 (1996-2012)

    Nie do zajechania, szybko się rozpędza jak na swoją pojemność oraz moc, siodełko jest bardzo miękkie, zawieszenie się sprawdza w każdych waru...

    Shima Apex RS

    Kombiak w sklepie leżał najlepiej, nawet lepiej niż alpna czy dainese. Wygodny, nie krępuje ruchów, wygląda porządnie. Do tej pory 2 wyjazdy na...

    MotoSafe ALPINE

    Daje 10 - najlepsza rzecz jaką MUSICIE KUPIĆ NA MOTO. Nie wiem czy akurat Alpine to najlepsze zatyczki na rynku i czy tańsze spisują się równie ...


    WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

    Wysyłasz jako

    Twoje imię/nick

    Tytuł opinii

    Ocena Ogólna

    Twój komentarz

    Przepisz kod
    kod  

    ZAŁĄCZ ZDJĘCIA