NOWOŚĆ REVIT Pulse H2O

NOWOŚĆ REVIT Pulse H2O

NOWOŚĆ SHIMA Solid 2.0
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Szyby motocyklowe Loster


4.66 / 10

(Na podstawie 29 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Szyby motocyklowe Loster


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 38%
Neutralne: 0%
Negatywne: 62%



Gość


Głosy: 58   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Polecam w 100%
09.11.2014 23:54:00

Posiadam "racingową" szybę Lostera w zx6r i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra jakość w stosunku do ceny, wykonanie i wykończenie na bardzo wysokim poziome.

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!


Gość


Głosy: 40   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
09.13.2014 12:03:54

Witam. Również kupiłem taką szybę do zx6r z 2006 bo na bo fabrycznej nie da się jeździć. Nie było problemów z dopasowaniem, jakość bardzo dobra, cena również. Szczerze polecam :)

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!


Gość


Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
NIE polecam
07.10.2015 22:04:22

Szyba miała być turystyczna, a do turystyki nie nadaje sie wogole, zaczelo sie juz na poczatku, otowry montazowe nie pasowały, trzeba bylo przerabiac, po zamonotaniu dawało konkretnie powietrze w kask, wibracje, szum, zero przyjemnosci z jazdy, dolozylem deflektor, postawiłem szybe bardziej do pionu, przy 120 pękła i malo mi glowy nie odcieła, zdecydowanie odradzam.

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

Gość
widocznie panowie trzej nie maja zielonego pojecia o czym mowia,mam wlasnie szybe turystyczna i nie da sie tego zamontowac,zle otwory powiercone,same otwory sa nieodksztalcone odpowiednio do montarzu,kpina z klieta.

Gość
Idiota nic dodać nic ująć


Gość


Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Gość
08.25.2016 19:08:14

NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM!!!

Kupiłem od nich szybę i deflektor, podczas jazdy z normalnymi prędkościami autostradowymi SZYBA PĘKŁA, gdyż mocowanie (2 stalowe cienkie blaszki) jest tak tandetne, że się wyginało i szyba latała w górę i w dół. Producent tłumaczy się, że na szybce była naklejka "130" i że ponadto to moja wina, że zwiększyłem powierzchnię oporu poprzez założenie kupionego od nich deflektora.

Także jeżeli ktoś potrzebuje wydawać pieniądze na akcesoryjną owiewkę po to, by jeździć z prędkościami, przy których owiewka nie jest nawet potrzebna bo wiatr przy nich nie doskwiera, to śmiało - poniżej 130 km/h nie powinna pęknąć ;D

Ale jeżeli ktoś chce kupić owiewkę do tego, do czego taka owiewka faktycznie służy - ochrona przed wiatrem przy konkretnych prędkościach - to niech nawet nie myśli o LOSTERZE tylko dołoży do markowego, renomowanego producenta dającego szyby na porządnym mocowaniu, które tkwią stabilnie grubo powyżej 200 km/h.

Gość
A czytałeś opinie o puig ludzie mają dokładnie te same odczucia jeśli im szyba nie podejdzie 😂 Oni robią to dokładnie z tych samych materiałòw i moim zdaniem jakość w losterze jest bardzo dobra i z roku na rok jakość i precyzja jest coraz lepsza zresztą podobnie jak obsługa klienta , wiem bo się u nich stałe zaopatruje😁

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!


Dołączone zdjęcia
Szyby motocyklowe Loster

Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Polecam
09.26.2016 20:38:45

Z lostera miałem przyjemność korzystać klika razy, ani razu się zawiodłem, wszystkie szyby były montowane w sportach, ostatnia nawet ze względu na brak dostępności była dorabiana do zdemontowanej czaszy, która do nich wysłałem, wszystko bez problemu, nie ma żadnego porównania do serii.

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!


Gość


Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
SZYBA FREEWIND
03.28.2017 15:26:33

Kupiłem szybę do Freewinda rok 2002.
Założyłem ją po wielu perturbacjach ale udało się.
Jazda z tą szybą to szok pow. 90 jakby ktoś pałą lał po kasku takie zawirowania powietrza. Dokupiłem deflektor 15 cm praktycznie żadnej poprawy. Nie mam pojęcia czy to wina kształtu tej szyby ale ogólnie masakra i przekładam oryginał bo wolę szum wiatru w kasku niż napierdzielanie młotkiem

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
badziew
06.22.2017 14:41:56

Deflektory Lostera to niestety badziew i podroba innych deflektorow dostepnych na rynku
wykonane z najtanszego materialu ktor y jest bardzo kruchy i moze wyrzadzic krzywde
jednym slowem badziew

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Nie polecam
04.18.2018 9:01:54

Kupiłem szybę,otwory musiałem wymierzyć sam Bo nie dało się tego skasować. Lepszej jakości jest chiński zamiennik,który zakupiłem.

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!


Gość


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
4
Idealne do 125tek
04.29.2018 21:27:43

Szyba w wersji turystycznej do CBF 600 SA zupełnie się nie sprawdza przy prędkościach powyżej 130km/h. Zawirowania powietrza miotają kaskiem na boki bardziej, niż przy szybie oryginalnej hondy! Kupiłem deflektor ale po przeczytaniu kilku opinii nawet nie będę próbować go zakładać.
Na targach motoryzacyjnych pracownik firmy potwierdził, że producent nie opracowuje swoich szyb na podstawie testów w tunelu aerodynamicznym, a ich kształt to widzimisie grafika.

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!


Gość


Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
02.10.2019 1:49:22

Kupiłem używkę za śmieszne pieniądze i jestem bardzo zadowolony. Z 4 zaczepów które wchodzą w owiewkę został się tylko jeden( taką kupiłem) a i tak dobrze siedzi. Szyba tyrystyczna. W porównaniu z ori o niebo lepiej pęd powietrza nie wali prosto w kask i szyja może troszkę odpocząć. Przy większych prędkościach nie zauważyłem żadnych drgań ani żadnych innych niepokojących objawów.

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!




Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
2
TDM 900
04.21.2019 6:36:24

Kupiłem szybę turystyczną do Yamaha TDM 900, mam 183 cm, więc szukałem wysokiej szyby. Niestety przy prędkościach powyżej 90 na kask trafiają strugi wywołujące okropne turbulencje, dokupiłem deflektor mając nadzieję, że to coś poprawi. Niestety mimo tego turbulencje są nadal tylko powyżej 120. Nie da się z tym jeździć, w ramach prób zakleilem otwory w szybie, jest odrobinę lepiej. Ale nie nadaje się to na autostradę. I prędkości powyżej 130 chce urwać mi głowę, szarpiąc na boki. Bardzo ciekawe muszą być ich testy w tunelu aero. Wydałem łączne 250 zł, pomyśleć że za 600 mogłem od razu kupić coś porzadnego. Może ktoś znajdzie odpowiadającą mu szybę tej firmy, ale jesli chodzi o TDM szczerze odradzam. Chyba że lubisz jak ktoś szarpie ci kaskiem.

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!


Gość


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Tandeta
04.24.2019 23:13:12

Szyba przyjechała porysowana na środku. Stwierdziłem, że to delikatna rysa i nie będę sprawiał problemów. Podczas montażu okazało się, że szyba jednak w żaden sposób nie pasuje do mocowań, które zostały wykonane z dwóch różnych rodzajów metalu najprawdopodobniej z odzysku. Podczas mojego zwrotu i zaznaczeniu, że szyba przyjechała porysowana producent stwierdza, że szybę porysowałem ja i oferuje mi 75% ceny. Ogólnie nie polecam

Cezar
Mam podobny problem. Szyba źle wykonana i przez to otwory montażowe nie wypadają we właściwych miejscach. Chcę odesłać, ale przy punktach mocowania trochę się porysowała. Po przeczytaniu tej opinii boję się kłopotów ze zwrotem.

Gość
Loster to totalne oszustwo. Sprzedali mi inną wersję windwshilda dla mojego roweru, nawet jeśli zadzwoniłem do nich przed zakupem i zapewnili mnie, że mają właściwą wersję i poprosili mnie o zignorowanie zdjęć, na których wyświetlana była poprzednia wersja. Nazajutrz po otrzymaniu niewłaściwej wersji poprosili mnie o odesłanie mnie z powrotem do wydatków, ponieważ udają, że jest to właściwa wersja, gdy nie jest. Trzymaj się z dala od tego oszusta!


Profil użytkownika


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Szyba turystyczna BMW K1200GT
08.21.2019 8:58:02

Założyłem turystyczną szybę do BMW K1200GT. Motocykl ma co prawda elektrycznie regulowaną wysokość szyby, ale to nie wystarczało w trasę we dwie osoby. Teraz najniższe ustawienie szyby akcesoryjnej jest takie, jak najwyższe ustawienie szyby oryginalnej. Przy szybie uniesionej do samej góry można jechać nawet z otwartą szybą powyżej 140 km/h. Pojawia się wtedy takie śmieszne wrażenie, że podsysa mi kask do przodu (wymaga sporo przyzwyczajenia, bo po walce z wiatrem na poprzednich motocyklach kark rozrósł się tylko w jedną stronę :) ). Odpowiednie ustawienie przyciskiem załatwia sprawę, a poza tym jest to zawsze jakaś zabawa na nudnej autostradzie.
Oczywiście wiąże się to z osłabieniem wentylacji i pogorszeniem widoczności w deszczu, ale po nałożeniu niewidzialnej wycieraczki da się jechać nawet w ulewie i prawie się nie moknie.
Przy manewrowaniu na parkingu muszę pamiętać o obniżeniu szyby do samego dołu, bo dolne boczne krawędzie trochę zniekształcają obraz.
Wygląda na to, jakby były same wady :), ale w trasie szyba jest fenomenalna. Robimy teraz znacznie większe przebiegi bez większego zmęczenia, a właśnie o to chodziło.
Szyba pasowała pod mocowania (obawiałem się po poprzednich opiniach, że będzie inaczej), a w zestawie były jeszcze adaptery do szyn montażowych w motocyklu. Przy prędkości powyżej 160 km/h pojawia się lekkie drżenie ale tylko przy najwyższej pozycji szyby.
Wszystko to przy cenie, która wynosi jakieś 40% ceny szyby ZTechnik dedykowanej do tego modelu, więc w ogóle nie mam żadnych zastrzeżeń.


Gość


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
3
Ogólnie nie polecam.
08.22.2019 19:52:36

Jak napisałem w komentarzu do wcześniejszej opinii. Szyba źle wykonana - na "oko". Mam VFR rc36 II. Sprzedawca przez telefon zapewniał mnie, że szyba jest idealną kopią MRA. Niestety okazało się to kłamstwem. Szyba nie pasowała, ale porysowałem punkty montażowe. Niestety jak się próbuje, to tak się czasem zdarza. Pojechałem do serwisu. Gość od custom workshopu spędził z przerwami na pomiary i przymiarki 1,5 godziny na doszlifowanie szyby i rozwiercenie dziur montażowych, żeby tylko wszystko jako tako spasować. To znajomy, więc zapłaciłem tylko 50zł
Razem jednak 190 za szybę z przesyłką i 50, to 240. Za 320 jest oryginalna MRA. Warto się dwa razy zastanowić. Loster to akryl i ciekawe jak będzie z trwałością. MRA - policarbon. Żałuję, że zajrzałem tu dopiero po zakupie. Oszczędziłbym sobie czasu, nerwów i kłopotu. Ps. Szyba jest długa, ale za nisko wyprofilowana. Podczas jazdy zasłania mi zegarek i górny rząd kontrolek. Muszę się pochylać, żeby sprawdzić godzinę, czy zobaczyć np. czy jestem na biegu jałowym.


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Nie polecam
11.14.2019 1:36:06

Kupiłem szybe tej firmy . Otwory musiałem sobie sam dorobić. Aby szybę dopasować należało ja nagiąć,niestety pękła. Nie polecam


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Szyby motocyklowe Loster
12.16.2019 19:34:20

witam serdecznie zakupiłem szybę turystyczną loster do triumph tiger sport 2014r i z szybą wszystko gra jak należy otwory idealnie pasowały nie mam ani jednego zastrzeżenia do tych szyb ! a jazda to sama przyjemność serdecznie polecam (kolor lekko przyciemniany )


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Deflektor
05.20.2020 22:43:04

Piszą bzdury na swojej stronie. Wymiary z danych nie zgadzają się z rzeczywistymi i to dużo. Przysłali porysowany deflektor i nie mieli zamiaru dogadać się w tej sprawie.
Olewajace podejście do klienta.
NIE POLECAM.


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
totana porażka
06.03.2020 17:16:05

Zamówiłem szybę typu Double Bubble do R1 RN12 - kolor ok, malowanie ok.
i to już koniec plusów: szyba jest źle wyprofilowana i nie da się jej poprawnie zamontować. Otwory montażowe są w złych miejscach i nie da się przykręcić szybki tak, aby nie powyginało oryginalnej czaszy.
Dodatkowo materiał, z którego zrobiona jest szybka ma taką strukturę, że po zamontowaniu szybki - nic przez nią nie widać, bo obraz jest "pofalowany".
Generalnie lepiej dopłacić do PUIG`a albo MRA. Lubię wspierać POLSKIE produkty, ale niestety tutaj jakoś jest totalnie szmirowata. nigdy więcej.


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Loster do Bandita 1250
06.30.2020 9:19:49

Nie wiem skąd tyle słabych ocen, ale w moim przypadku wszystko było super. Cena 200zł a jakość mogę powiedzieć, że podobna do hiszpańskiej Puig. Wszystko pasowało idealnie.


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
2
Nie jestem zadowolony
09.07.2020 19:46:50

Kupiłem turystyczną szybę do pierwszej generacji dużego v-stroma, rocznik 2002 więc z szybą montowaną jak w sportach. Szyba bardzo ładna, wygląda sto razy lepiej niż na zdjęciach, pasuje jak trzeba ALE: nie da się z nią jeździć, już przy 90km/h kask telepie się tak że droga zaczyna się zamazywać, skończyło się tak że na dole szyby nawierciłem 3 duże otwory które służą wyrównywaniu ciśnienia za szybą, sytuacja trochę się poprawiła, dalej obciąłem szybę o 5cm i dopiero od tego momentu da się jeździć z tą szybą. Wcześniej wibracje przenosiły się na całe ciało, nie dało się utrzymać autostradowej prędkości 140km/h po niedzielnym wypadzie skutki w postaci bólu głowy i rozkojarzenia odczuwałem jeszcze w środę z rana. A jak zamknąłem oczy to tak jak helikopter po wieczorze przy wódeczce, tylko tutaj wszystko mi wibrowało na lewo i prawo....
Tragedia...


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Jednak szyba dupa
09.22.2020 9:09:56

Wcześniej po kilku jazdach dałem wysoką ocenę, ale po dłuższych przelotach z dużymi prędkościami jest po prostu tragedia. Nie da się dłużej jechać z prędkościami powyżej 160km/h. Szyba się wygina, a po długiej jeździe z taką prędkością nawet się odkształciła w jednym miejscu. NIE POLECAM NIKOMU tego szajsu, szkoda kasy i nerwów


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
4
Niby fajna
12.18.2020 22:59:25

Kupiłem szybę double buble do fajera 929 garba jako tako nie ma choć jest wyprofilowana wyżej niż standard wygląd zadowalający ale spasowanie masakra z 6 otworów pasowały 2 dolne reszta do frezowania jak za 200 zł to dupy nie urywa choć finalnie wygląda nieźle.


Gość


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Nie polecam
03.27.2021 16:28:58

Nie polecam. Szyba przyszła z kompletnie nie pasującymi uchwytami. Sam musiałem sobie poprawiać i gimnastykować. Po telefonie otrzymałem informacje żeby "sobie powyginać"


Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
szyba turystyczna Loster Honda CBF
04.17.2021 16:02:12

Odradzam. Nie pasuję ani do otworów montażowych, ani do oryginalnego systemu mocowań. Gruba, ciężka, słabo wykonana (folia naklejona). Za tą kasę są dużo lepiej wykonane produkty renomowanych marek testowane aerodynamicznie.


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
zadowolony
06.02.2021 7:20:53

Witam wszystkich maludzińskich, zakupiłem szybę i deflektor wszystko pasuje idealnie .Jazda teraz to cisza i wsłuchiwanie się w gang v4 .


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
GSXR 1000 K6 inna szyba
08.10.2021 16:51:35

Szyba od GSXR 1000 K6 dostarczona kompletnie inna niz na zdjeciu: bez wystapien z otworami na lusterka i bez garba. Odpowiedz: "nie zaktualizowalismy zdjecia", co oznacza, ze nigdy nie mieli takiej szyby, wiec to naciagniecie.


Dołączone zdjęcia
Szyby motocyklowe Loster

Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Kawasaki z 1000sx
12.22.2021 19:33:22

Tragedia. Szyba pękła po przekroczeniu 170km/h.Motocykl Kawasaki z 1000sx z 2011r. Próbowałem reklamować, bez rezultatu. Róbcie dalej buble Panowie .Piug nie pęka i przy 240 km./h Nie polecam ich szyb.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
szyba
05.14.2022 16:53:09

Jeżeli szyba pęka jest to normalna plexa a powinien być poliwęglan.
Czyli produkują szyby które mogą cię pokaleczyć,


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Z750 nie polecam
09.25.2022 15:29:56

Nie polecam szyb tej firmy. W moim motocyklu od samego jeżdżenia szyba pękła przy dolnym otworze. Reklamacja nic nie przyniosła. Banda oszustów, którzy nie biorą odpowiedzialności za chłam jaki wciskają ludziom. Lepiej dopłacić do zagranicznych produktów niż wspierać tych januszy biznesu...



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA