1
OPINIA Romet ZXT 125

NOWOŚĆ Shima STX 2.0

NOWOŚĆ Voge SR1 125
9
OPINIA Barton GT 125
10
OPINIA Airoh GP 550 S
10
OPINIA Airoh GP 550 S

NOWOŚĆ HUSAR Noru
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Pirelli Angel City CT


9.62 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Pirelli Angel City CT


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Pirelli Angel Citiy
01.11.2017 19:18:12

Mam pytanie czy będą się nadawały do Suzuki GS 500 , a może ktoś latał na takich oponkach na suzannie Pozdrawiam :)

Gość
Kolega z forum GS 500 kupił i przelatał 5tyś.km ja zakładam na wiosnę 2017 oponki kupiłem miesiąc temu , opona bardzo dobra do 180 km/h Polecam

BlackRider
Zobacz sobie Pirelli angel ST,mam je w suzuki GSR 600,bardzo dobrze się trzymają i nie są zbyt drogie.


Profil użytkownika



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Zaskakująco dobre opony. (Kawasaki Ninja 250R)
03.02.2017 14:13:23

Przejechałem na nich około 2000 km głównie w kiepskich warunkach.
Przyczepność na mokrym jest wręcz fenomenalna, opona daje poczucie pewności w zakrętach i przy mocniejszym hamowaniu. Na suchym równym asfalcie prawie niemożliwe jest zablokowanie przedniego koła - wiadomo, hamulce w Ninji nie są zbyt potężne. Tylko raz zdarzył mi się mały uślizg tylnego koła, na mokrym i zapiaszczonym zakręcie dodałem za dużo gazu. Na szczęście po odjęciu gazu opona momentalnie złapała przyczepność i skończyło się na strachu :) Jeździłem również w około zimowych warunkach - temperatura w okolicach zera i mokra, posolona droga. Tutaj również opony spisały się na medal. Z moich spostrzeżeń, oponki kleją dobrze nawet na zimno, co świetnie sprawdza się na krótkich miejskich trasach. W porównaniu do fabrycznych IRC... Pirelka jest ZNACZNIE lepsza pod każdym względem:
1. Lepiej tłumi drobne nierówności
2. Motocykl chętniej pochyla się w zakręty
3. Wreszcie mogę jeździć na mokrym!! (IRC na mokrym asfalcie było jak na lodzie)
4. Dużo większy komfort przy hamowaniu, tylny hebel przestał służyć wyłącznie do zarzucania tyłeczkiem ;)

Co do trwałości to jak na razie bieżnik zarówno no przodzie, jak i na tyle, ma fabryczną grubość (mierzone suwmiarką)
Moim zdaniem, jak za około 400zł za komplet, te opony są doskonałe.
Oczywiście porównanie mam tylko z tragicznymi IRC więc nie jestem w stanie powiedzieć czy to najlepsze oponki do 250R.
Gorąco polecam!


Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Pirelli Angel CiTy
05.05.2017 11:56:24

Zamontowałem je do swojego YBR 250, poprzednio miałem jakieś tragiczne Duro, na których dwukrotnie się wyglebiłem. Ogółem po założeniu gum od Pirelli różnica fenomenalna - na suchym ani razu nie straciłem przyczepności, obojętnie czy na prostej czy na zakręcie ( no może poza zablokowaniem tyłu przez tylny hamulec, no ale w ten sposób pokonacie każdą oponę ;d, chociaż przy tamtych gumach motocyklem rzucało wtedy na boki na wszystkie strony, a tu tego nie ma ).

W czasie silnego deszczu nie testowałem, jednak podczas jazdy po mokrej jezdni zaraz po opadach również nie miałem z nimi żadnego problemu. Przy swojej przyczepności mają stosunkowo mały opór toczenia - według licznika po wymianie miałem prędkość maksymalną większą o jakieś 5 km/h :). Wydają się całkiem trwałe, aczkolwiek tu mam za mało danych, żeby to potwierdzić - przejechałem nimi jakieś 2kkm i nie widać w ogóle śladu zużycia bieżnika.

Co do tłumienia nierówności to potwierdzam opinię przedmówców, są całkiem niezłe.




Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Dobre i tanie
09.29.2017 21:44:17

Opony założyłem do Kawasaki ER-5, przejechane na nich ok. 1,5k km. Jak dla mnie super, chociaż nie mam porównania do niczego innego, generalnie wydaje mi się, że ocena opon to ciężka sprawa - bardzo dużo zależy od stylu jazdy i motocykla do jakiego je zakładamy. Nie mam żadnych zastrzeżeń do pewności prowadzenia zarówno na suchym jak i na mokrym, dlatego daję maksymalne noty. Opony mnie jeszcze ani razu nie zawiodły ani niczym nie zaskoczyły, jedzie się komfortowo. Są to chyba najtańsze markowe opony do motocykli o mniejszej pojemności i rozmiarach opon, dałem 420pln za komplet 110/70/17 + 130/70/17. Polecam.

KOTLET
Uzupełniam opinię. Nie jeżdżę dużo, do dzisiaj przejechane na oponach około 11k km, dalej uważam, że są super. Na torze (jeździłem po suchym) spokojnie można zamykać i przycierać podnóżki, nie tracą przyczepności. Na przedniej oponie nie widać większych oznak zużycia, na tylnej zużycie w niewielkim stopniu, także żywotność bardzo dobra.


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Polecam
10.07.2017 10:36:21

Po 8 tyś w Suzuki GS500 jestem bardzo zadowolony. Opony odwiedziły kilkukrotnie tor, jak na popełniane błędy uważam, że spisały się bardzo dobrze. Na takim moto, jakim jest gs można się już na nich wyszaleć i spokojnie je zamknąć. Przy jako takich umiejętnościach widać już na nich dobre zużycie i nie trzeba przy tym wydawać na nie dużych pieniędzy, bo cena uważam jest przystępna. Zimna opona jest z pewnością bardziej przyczepna od poprzednich Maxxis Promaxx w tej samej temperaturze. Po 8 tyś km nie zauważyłem nadmiernego zużycia, także żywotność również chyba dobra :) Ogólnie polecam!


Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Zdecydowanie polecam
10.24.2017 13:09:40

Zgadzam się z prezentowanym tu opiniami. Założyłem je 1000km temu do Hondy cbr 125r. Poprzednio miałem Continental Conti Twist, na których po deszczu zaliczyłem glebę. Różnica w przyczepności jest kolosalna. Opona klei się do suchej jak i mokrej nawierzchni. Dzięki temu motocykl prowadzi się pewnie nawet w kiepskich warunkach. Polecam.


Dołączone zdjęcia
Pirelli Angel City CT

Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Jest git
12.26.2018 16:07:57

Opony założyłem do motocykla Kawasaki ER5 i spisywały się na nim więcej niż dobrze. Opony po rozgrzaniu spokojnie można zamykać. Przyczepność na suchym bez zastrzeżeń, ale na mokrym trzeba uważać. Tylna opona starła się do ogranicznika po przejechaniu 23 tys km więc uważam, że żywotność jest na przyzwoitym poziomie. Świetny stosunek ceny do jakości


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
D.DOBRA
04.05.2022 14:08:13

JAK ZA TAKA CENE(PRZOD I TYL 500ZL ZA KOMPLET) NIE MA LEPSZCH OPON JEDYNA WADA TO NISKI INDEKS PREDKOSCI 180 KM/H DO GS 500 JEDNE Z LEPSZE W TEJ CENIE PRZYCZEPNOSC D.DOBRA NIE MA SENSU PRZEPLACAC ZA DROGIE MICHELIN DO GS 500 STARCZA W ZUPELNOSCI



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA