NOWOŚĆ Pokrowiec podróżny Oxford Umbratex CV1

NOWOŚĆ IXON BULL Vented

NOWOŚĆ Brubeck Cooler New

NOWOŚĆ Shima Edge WP

NOWOŚĆ Course Roadster

NOWOŚĆ Ixon Orion
10
OPINIA Kawasaki VN 800 Vulcan Classic
9
OPINIA Victory Octane
9
OPINIA Kawasaki Versys 1000
9
OPINIA Benelli TNT 125
3
OPINIA Suzuki GSX 1250 FA
Mamy już 20846 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Pirelli Angel City



Zdjęcia przedmiotu

1  

Pirelli Angel City

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.62 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


9
Pirelli Angel Citiy
01.11.2017 19:18:12

Mam pytanie czy będą się nadawały do Suzuki GS 500 , a może ktoś latał na takich oponkach na suzannie Pozdrawiam :)

Gość
Kolega z forum GS 500 kupił i przelatał 5tyś.km ja zakładam na wiosnę 2017 oponki kupiłem miesiąc temu , opona bardzo dobra do 180 km/h Polecam

BlackRider
Zobacz sobie Pirelli angel ST,mam je w suzuki GSR 600,bardzo dobrze się trzymają i nie są zbyt drogie.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Zaskakująco dobre opony. (Kawasaki Ninja 250R)
03.02.2017 14:13:23

Przejechałem na nich około 2000 km głównie w kiepskich warunkach.
Przyczepność na mokrym jest wręcz fenomenalna, opona daje poczucie pewności w zakrętach i przy mocniejszym hamowaniu. Na suchym równym asfalcie prawie niemożliwe jest zablokowanie przedniego koła - wiadomo, hamulce w Ninji nie są zbyt potężne. Tylko raz zdarzył mi się mały uślizg tylnego koła, na mokrym i zapiaszczonym zakręcie dodałem za dużo gazu. Na szczęście po odjęciu gazu opona momentalnie złapała przyczepność i skończyło się na strachu :) Jeździłem również w około zimowych warunkach - temperatura w okolicach zera i mokra, posolona droga. Tutaj również opony spisały się na medal. Z moich spostrzeżeń, oponki kleją dobrze nawet na zimno, co świetnie sprawdza się na krótkich miejskich trasach. W porównaniu do fabrycznych IRC... Pirelka jest ZNACZNIE lepsza pod każdym względem:
1. Lepiej tłumi drobne nierówności
2. Motocykl chętniej pochyla się w zakręty
3. Wreszcie mogę jeździć na mokrym!! (IRC na mokrym asfalcie było jak na lodzie)
4. Dużo większy komfort przy hamowaniu, tylny hebel przestał służyć wyłącznie do zarzucania tyłeczkiem ;)

Co do trwałości to jak na razie bieżnik zarówno no przodzie, jak i na tyle, ma fabryczną grubość (mierzone suwmiarką)
Moim zdaniem, jak za około 400zł za komplet, te opony są doskonałe.
Oczywiście porównanie mam tylko z tragicznymi IRC więc nie jestem w stanie powiedzieć czy to najlepsze oponki do 250R.
Gorąco polecam!

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Pirelli Angel CiTy
05.05.2017 11:56:24

Zamontowałem je do swojego YBR 250, poprzednio miałem jakieś tragiczne Duro, na których dwukrotnie się wyglebiłem. Ogółem po założeniu gum od Pirelli różnica fenomenalna - na suchym ani razu nie straciłem przyczepności, obojętnie czy na prostej czy na zakręcie ( no może poza zablokowaniem tyłu przez tylny hamulec, no ale w ten sposób pokonacie każdą oponę ;d, chociaż przy tamtych gumach motocyklem rzucało wtedy na boki na wszystkie strony, a tu tego nie ma ).

W czasie silnego deszczu nie testowałem, jednak podczas jazdy po mokrej jezdni zaraz po opadach również nie miałem z nimi żadnego problemu. Przy swojej przyczepności mają stosunkowo mały opór toczenia - według licznika po wymianie miałem prędkość maksymalną większą o jakieś 5 km/h :). Wydają się całkiem trwałe, aczkolwiek tu mam za mało danych, żeby to potwierdzić - przejechałem nimi jakieś 2kkm i nie widać w ogóle śladu zużycia bieżnika.

Co do tłumienia nierówności to potwierdzam opinię przedmówców, są całkiem niezłe.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Dobre i tanie
09.29.2017 21:44:17

Opony założyłem do Kawasaki ER-5, przejechane na nich ok. 1,5k km. Jak dla mnie super, chociaż nie mam porównania do niczego innego, generalnie wydaje mi się, że ocena opon to ciężka sprawa - bardzo dużo zależy od stylu jazdy i motocykla do jakiego je zakładamy. Nie mam żadnych zastrzeżeń do pewności prowadzenia zarówno na suchym jak i na mokrym, dlatego daję maksymalne noty. Opony mnie jeszcze ani razu nie zawiodły ani niczym nie zaskoczyły, jedzie się komfortowo. Są to chyba najtańsze markowe opony do motocykli o mniejszej pojemności i rozmiarach opon, dałem 420pln za komplet 110/70/17 + 130/70/17. Polecam.

KOTLET
Uzupełniam opinię. Nie jeżdżę dużo, do dzisiaj przejechane na oponach około 11k km, dalej uważam, że są super. Na torze (jeździłem po suchym) spokojnie można zamykać i przycierać podnóżki, nie tracą przyczepności. Na przedniej oponie nie widać większych oznak zużycia, na tylnej zużycie w niewielkim stopniu, także żywotność bardzo dobra.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Polecam
10.07.2017 10:36:21

Po 8 tyś w Suzuki GS500 jestem bardzo zadowolony. Opony odwiedziły kilkukrotnie tor, jak na popełniane błędy uważam, że spisały się bardzo dobrze. Na takim moto, jakim jest gs można się już na nich wyszaleć i spokojnie je zamknąć. Przy jako takich umiejętnościach widać już na nich dobre zużycie i nie trzeba przy tym wydawać na nie dużych pieniędzy, bo cena uważam jest przystępna. Zimna opona jest z pewnością bardziej przyczepna od poprzednich Maxxis Promaxx w tej samej temperaturze. Po 8 tyś km nie zauważyłem nadmiernego zużycia, także żywotność również chyba dobra :) Ogólnie polecam!

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Zdecydowanie polecam
10.24.2017 13:09:40

Zgadzam się z prezentowanym tu opiniami. Założyłem je 1000km temu do Hondy cbr 125r. Poprzednio miałem Continental Conti Twist, na których po deszczu zaliczyłem glebę. Różnica w przyczepności jest kolosalna. Opona klei się do suchej jak i mokrej nawierzchni. Dzięki temu motocykl prowadzi się pewnie nawet w kiepskich warunkach. Polecam.


Dołączone zdjęcia
Pirelli Angel City
Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Jest git
12.26.2018 16:07:57

Opony założyłem do motocykla Kawasaki ER5 i spisywały się na nim więcej niż dobrze. Opony po rozgrzaniu spokojnie można zamykać. Przyczepność na suchym bez zastrzeżeń, ale na mokrym trzeba uważać. Tylna opona starła się do ogranicznika po przejechaniu 23 tys km więc uważam, że żywotność jest na przyzwoitym poziomie. Świetny stosunek ceny do jakości

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
D.DOBRA
04.05.2022 14:08:13

JAK ZA TAKA CENE(PRZOD I TYL 500ZL ZA KOMPLET) NIE MA LEPSZCH OPON JEDYNA WADA TO NISKI INDEKS PREDKOSCI 180 KM/H DO GS 500 JEDNE Z LEPSZE W TEJ CENIE PRZYCZEPNOSC D.DOBRA NIE MA SENSU PRZEPLACAC ZA DROGIE MICHELIN DO GS 500 STARCZA W ZUPELNOSCI

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Kawasaki Z900

Posiadam Z900 2020 Zielony bak, czarna rama. Aktualnie 16000km.

Idealny do miasta - przyspieszenie, wyprzedzanie, jazda w korku ze w...

Kawasaki VN 800 Vulcan Classic

Jeżdżę dwa sezony. Ok. 10 tyś przejechałem. Świetny sprzęt. Zwinny, leki, bardzo fajnie się zbiera (VTX 1300 od świateł do świateł zostawa...

Victory Octane

45k kilometrów na tym motocyklu pozwala mi go ocenić 10/10.
Jest mocnym motocyklem w swojej klasie i do tego wybacza wiele błędów.
...

Kawasaki Versys 1000

Motocykl świetny w prowadzeniu kanapa pasażera a raczej jej tył wygodniejsza od przodu co potwierdza zona po ponad 500 km przebiegu
Skrzyni...

Benelli TNT 125

Przygodę zacząłem od rometa 125 FI PRO, po roku prawko i Benelli TRK 502 i vulcan 800 Classic. Ale czegoś brakowało…
Do miasta,na chwilk...

Suzuki GSX 1250 FA

jest to jeden z najgorszych pseudo turystyków na rynku nawet bym powiedział ze nie ma z nią nic wspólnego, bardzo niedopracowana maszyna a ci co j...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność w zakrętach