NOWOŚĆ Honda Pro GN4 10W40

NOWOŚĆ Kawasaki GPZ 550

NOWOŚĆ Shima Edge Vented

NOWOŚĆ Revit Mission
3
OPINIA Schuberth C4
3
OPINIA Schuberth C4
8
OPINIA Suzuki DR350 S/SH (1990-1994)
8
OPINIA Harley-Davidson® Pan America™ 1250
2
OPINIA Adrenaline Orcan - Kombinezon przeciwdeszczowy
5
OPINIA Eazi-Grip Pro Tank Grip
10
OPINIA Kawasaki Z900
Mamy już 20794 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy


 Użytkownik DamianoPantani
   Reputacja:
Podstawowe informacje
Data rejestracji 06.23.2021
Ostatnie logowanie Ukryte
Przydatne opinie(liczba głosów) 0
Nieprzydatne opinie(liczba głosów) 0
Aktualny motocykl: Kawasaki Versys 650 2016
Poprzednie motocykle:
Informacje o mnie...

Użytkownik nie uzupełnił jeszcze informacji o sobie.

Moje motocykle



Zdjęcie profilowe



Opinie dodane przez użytkownika




7
Działają ale nic poza tym
06.23.2021 19:40:40

Mam porównanie z Alpine MotoSafe, są mniej wygodne i mniej skuteczne. Działają ale polecam dorzucić kilka groszy do Alpine


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Robią robotę
06.23.2021 19:50:20

Fenomenalne, można sobie muzyczki posłuchać z interkomu, brać nie zastanawiać się. Wymienię tylko dwie wady:
- po miesiącu zerwały się te cienkie dzyndzelki do wyjmowania, ale i bez nich daje radę wyciągnąć pazurami
- z jednej strony mam wąski kanał uszny i musiałem nieco przyciąć filtr, bo uwierał


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
Sprawuje się
07.10.2021 20:11:47

Miałem Oxforda ale rozleciał się w pył po roku. Ten trzyma się solidnie poza tym że wyblakł w okolicy kufra i kierownicy


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


7
Działają, ale...
07.10.2021 20:14:26

Zachęcony reklamą na Motobandzie spróbowałem. Ogólnie działają ale tylko w najmocniejszej konfiguracji, tj. największe wkładki + dodatkowy filtr (wersja PRO). Z drugiej strony są mało wygodne, tj. uwierają, no i bardzo ciężko je założyć tak, by nie wypadły podczas zakładania kasku. Alpine nie ma tego problemu i zdecydowanie pozostanę przy...


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Polecam
08.08.2021 22:01:13

Jest mniej lepki od Motula, tj. smaruje lepiej, nie syfi łańcucha, jednak krócej się go trzyma. Co kto woli, ja na razie pozostanę przy Bel-Ray.


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
Dla mnie rewelka
08.08.2021 22:07:30

Syf schodzi z łańcucha jak mydło z rąk. Miałem też cleaner Mannola, ale na szczęście szybko się skończył, bo w ogóle nie działał. Ten mogę polecić z czystym sumieniem


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


4
Taki se
08.08.2021 22:10:14

Czyści łańcuch ale tylko powierzchownie. Nie zmywa wszystkiego choćby wypsikać całą puszkę. Obecnie używam Ipone, różnica jest kolosalna.


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store