10
OPINIA Yamaha TDM 900
10
OPINIA Honda CB 500 1993-2003
9
OPINIA Honda CB 500 1993-2003

NOWOŚĆ Honda MSX 125 Grom 2021-

NOWOŚĆ Interkom BT G6

NOWOŚĆ Harley-Davidson® FXBB - Softail® Street Bob®
9
OPINIA HJC RPHA 90

NOWOŚĆ Adrenaline Draco Sport PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Hercules

NOWOŚĆ Adrenaline Orion PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Spirit Lady PPE
Mamy już 18178 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy


 Użytkownik e4ror
   Reputacja:
Podstawowe informacje
Data rejestracji 11.16.2015
Ostatnie logowanie Ukryte
Przydatne opinie(liczba głosów) 0
Nieprzydatne opinie(liczba głosów) 0
Aktualny motocykl: yzf 1000 thunderace
Poprzednie motocykle: fzs 600
Informacje o mnie...

Użytkownik nie uzupełnił jeszcze informacji o sobie.

Moje motocykle

yamaha yzf 1000 thunderace 2000



Zdjęcie profilowe



Opinie dodane przez użytkownika




4
s900
11.18.2015 16:25:12

Po 2 sezonach mogę stwierdzić że był to pierwszy i ostatni kask z tej firmy. Wtedy kosztował coś kolo 800zl.

Minusy:
- głośny chyba że jezdzisz do 100 max - bez stoperów cieżko wytrzymać cały dzień
- rano i póznym wieczorem parowanie to norma
- 3 i chyba...


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
yzf 1000 thunderace
11.18.2015 16:40:15

Bardzo fajna maszyna która mimo upływu lat cały czas daje radę :). Przy moim wzroście 190cm / wadze 110 pozycja na moto idealna spokojnie chowasz się za potężnymi owiewkami;p, bardzo wygodny i spalanie jak na litra jest super. Jedynie mogę sie przyczepić do hamulców moim zdaniem oplot bedzie konieczny. Zobacze...


Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
fzs 600
11.18.2015 16:52:42

Spoko maszyna kupiłem na 1 moto i nie żałuję. Spełniła wszystkie oczekiwania. Nie zużywa mocno opon. Jedyny problem był przy jeżdzie z max predkością trzeba było strasznie dociążać przód zeby byl stabilny.


Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
sidi
11.18.2015 16:55:43

Świetne buty mam je od 2 sezonów (ok 16 tyś km) i nie widać po nich prawie zużycia. Lekkie, bardzo dobra wentylacja i dopasowanie. Polecam.


Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
fzs 600
11.18.2015 16:58:37

Bardzo dobre opony w fzs 600 przejechaly ok 10tysi i nie bylo widac wiekszego zuzycia. Na suchym i mokrym nic sie nie działo nawet latajac bardzo szybko.


Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


5
trw
11.18.2015 17:02:47

Tak jak w aucie wywaliłem je po ok 3 miesiacach tak samo i w moto nie spełniaja mich oczekiwań. W fzs 600 piszczały strasznie ( seria hh) tak w thunderacie po kilku hamowaniach moto czuc wyrażnie ze hamulec słabnie. Nigdy wiecej trw.


Głosy: 36   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
vgood
12.02.2015 19:18:17

Bardzo fajne rekawice za nieduże pieniadze. Miękka skóra, szwy na zewnatrz, wentylacja ok i do tego fajnie wygladaja.


Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
r1
01.18.2016 19:38:30

Polatałem trochę rn12 brata w tym sezonie. Jak dla mnie motocykl bardzo fajny, sam idzie na koło. Prowadzenie bardzo dobre, hamulce super, mocy nie brakuje. Jednak dla siebie bym jej nie kupił z tego względu że moto dla mnie za małe gabarytowo :)


Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store