10
OPINIA Yamaha TDM 900
10
OPINIA Honda CB 500 1993-2003
9
OPINIA Honda CB 500 1993-2003

NOWOŚĆ Honda MSX 125 Grom 2021-

NOWOŚĆ Interkom BT G6

NOWOŚĆ Harley-Davidson® FXBB - Softail® Street Bob®
9
OPINIA HJC RPHA 90

NOWOŚĆ Adrenaline Draco Sport PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Hercules

NOWOŚĆ Adrenaline Orion PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Spirit Lady PPE
Mamy już 18178 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy


 Użytkownik macjus6
   Reputacja:
Podstawowe informacje
Data rejestracji 08.26.2015
Ostatnie logowanie Ukryte
Przydatne opinie(liczba głosów) 0
Nieprzydatne opinie(liczba głosów) 0
Aktualny motocykl:
Poprzednie motocykle:
Informacje o mnie...

Użytkownik nie uzupełnił jeszcze informacji o sobie.

Moje motocykle



Zdjęcie profilowe



Opinie dodane przez użytkownika




9
Gość
10.25.2015 17:36:47

Dobry produkt motula. Wystarczy kilka razy prysnąć poczekać chwilę i przetrzeć szmatką, a kask i wizjer jest już czysty.


Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


5
Gość
10.25.2015 17:38:56

Zgadzam się z przedmówcą. Brud bardzo ładnie usuwa, natomiast ze smarem jest spory problem. Poszło mi pół opakowania na tylną felgę...lepiej poszukać czegoś innego.


Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
Gość
10.25.2015 17:41:07

Fajny specyfik. Wystarczy kilka pryśnięć, polerka szmatka i moto lśni. Usuwa także insekty z lampy. Polecam.


Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


3
Gość
10.25.2015 17:42:33

Nie warto kupować tego produktu. O ile mnie pamięć nie myli jest tylko do plastików, lepiej zainwestować w MOTUL E10 SHINE & GO SPRAY, który nadaje się również do powierzchni metalowych.


Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
10.25.2015 17:46:17

Miałem problem ze ślizgającym się siedzeniem w moim motocyklu. Produkt motula go rozwiązał. Po użyciu siedzenie robi się "tępe" i nie mam już problemów ze ślizganiem się.


Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


8
Gość
10.25.2015 17:51:22

Blokada wydaje się solidna. W zestawie dodatkowe baterie, imbus do wykręcania zaślepki od baterii, a także futerał. Syrena daje radę, każdy zwróci uwagę, na prawdę czuła blokada :)
Jedyny minus to: Próbowałem kiedyś otworzyć blokadę i miałem z tym problem, kluczyk źle się ustawił w zamku( 2 razy mi...


Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
Gość
10.25.2015 17:52:57

Jedyny smar jakiego używałem. Nie wiem jak inne się sprawują, ale ten wg mnie zasługuje na pochwałę chociażby za to, że nie chlapie felgi. Do tego wielki plus za biały kolor, zawsze widać kiedy trzeba znowu nasmarować.


Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
10.25.2015 18:00:07

Zrobiłem w nich do tej pory ledwie 3000km, ale są warte swojej ceny. W lato fajnie wentylują dzięki perforowanej skórze. Idealnie leżą,nic nie boli po dłuższych trasach. Nadają się do krótkich wycieczek. Cały but jest certyfikowany. Posiadają także wymienne slidery. Najbardziej zaskoczyło mnie to, że podczas lekkiego deszczu i ulewy...


Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


7
Gość
10.25.2015 18:04:16

Plusy:
-Bardzo wygodne spodnie
-Po podpięciu podpinki przeciwdeszczowej w środku suchutko(podczas ulewy)
_Przy lekkim deszczyku bez podpinki także sucho

Minusy:
-Brak protektorów udowych, ale można za 40zł dokupić
-szkoda, że nie ma podpinki ocieplającej
-po praniu spodnie na kolanach odbarwiło na jaśniejszy kolor


Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
Gość
10.25.2015 18:07:12

Wycisza wnętrze kasku. Bardzo dobry materiał. Sprawdza się w lato i jesień. Dobra ochrona szyi.Warta swojej ceny.


Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
10.25.2015 18:16:21

Bardzo dobra kurtka, fajny krój. Dużo otworów wlotów powietrza(2 na klatce, 2 na rękawach przy nadgarstkach i 2 wyloty z tyłu). Kurtka do 28 stopni w lato daję radę, ale powyżej jest w niej trochę ciepło. Co do gorszych warunków pogodowych, w dużej ulewie z podpinką przeciwdeszczową jest w niej...


Głosy: 30   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
05.15.2016 20:12:57

Rękawice są okej jak na swoją cenę. Natomiast czasami zdarzy się, że farbują. Wielkim plusem na pewno jest perforacja.


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
05.15.2016 20:20:05

Przez dłuższy czas poszukiwałem jakiś rękawic z goretexem na jazdę w deszczu i drugiej pary do jazdy w lecie. Przypadkiem trafiłem na test tych rękawic w internecie. Znalazłem to wszystko w jednym produkcie. Rękawice sporo kosztują, ale wg mnie warto wydać tyle, bo ma się produkt na lata. Komora air...


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
Gość
06.06.2016 19:01:19

Bardzo łatwy montaż, fajnie się prezentuje i poprawia komfort jazdy. Założona w Kawasaki Z750. Polecam


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
06.06.2016 19:08:45

Ogólnie cały produkt na duży plus, ale ostatnio pokrowiec stopił mi się przy kolektorze....może temperatura była za wysoka.


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
06.06.2016 19:11:35

Bardzo fajne klamki. Mam je już założone od kilku sezonów i kolory w ogóle nie wypłowiały. Solidne, a przede wszystkim ładnie się prezentują.


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
Gość
06.06.2016 19:13:10

Bardzo fajny produkt. Wystarczy nałożyć na szmatkę wypolerować dany element i gotowe.Kolektor i wydech wyglądają jak nowe.


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
Gość
06.06.2016 19:15:07

Mam taki założony w kawie Z750, do tego filtr K&N. Dźwięk wydechu po prostu poezja. Szczególnie jak schodzi z obrotów. Kupiłbym bez zastanowienia po raz drugi.


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
06.06.2016 19:18:54

Mam identyczny tankpad który może spełniać funkcję również tailbaga. W zestawie pokrowiec, kolorowe wkładki, które można dopasować do koloru naszego sprzętu, a także pasek za pomocą, którego zamieniamy tankpada w torbę na ramię. Raz złapał mnie deszcz, a jechałem bez pokrowca....tankpad nawet nie przemókł. Polecam.


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
Gość
06.06.2016 19:19:54

Ładowarka chyba jedna z lepszych. Cena jest wysoka, ale jest to produkt na długie lata, więc myślę, że warto zainwestować.


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


7
Gość
06.06.2016 19:22:06

Wcześniej używałem bel raya, po pozytywnych opiniach stwierdziłem, że wypróbuję to cudo. Smar bardzo długo trzyma się łańcucha, ale brudzi strasznie felgę. Z tego powodu już go nie kupię.


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
06.06.2016 19:25:59

Wcześniej używałem bel raya, który był bardzo dobry. Próbowałem następnie S100, ale strasznie chlapał po felgach. Valvoline nie chlapie po niczym, dobrze się trzyma łańcucha, ale częściej trzeba smarować niż jak to było w przypadku belray i S100.


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
06.06.2016 19:27:43

W swojej Kawie Z750 mam je założone już od około 18000 kilometrów. Jak na razie nie widać zużycia!!!


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


3
Gość
06.06.2016 19:30:00

Miałem dokładnie taki sam przypadek jak kolega powyżej, a filtr był dokręcany ręką. Strasznie ciężko było go odkręcić....za pomocą śrubokręta jednak dało radę, ale trochę się namęczyłem. Już więcej go nie kupię.


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


6
Gość
06.06.2016 19:31:45

Mam założone zwykłe EBC z przodu w kawie Z750. Jakiś piorunujących efektów nie robią. Następne kupię Vesrahy.


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
06.06.2016 19:33:24

Miałem wcześnie założone zwykłe NGK. na irydówkach moto lepiej odpala i równiej chodzi.Serdecznie polecam.


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


10
Gość
06.06.2016 19:34:32

Skrzynia ładnie pracuję. Biegi wchodzą bez żadnych zgrzytów. Bardzo dobry olej. Serdecznie polecam..


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
07.08.2017 13:09:01

Co prawda nie posiadam kombinezonu jednoczęściowego, ale dwuczęściowy. W całym zestawie przelatałem do tej pory 4000 km. W spodniach rzep przy pasku puścił i się urwał( spodnie poszły do reklamacji). Natomiast przy kurtce rzepy przy pasie już coraz słabiej "łapią". Poza tym cały zestaw polecam.


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store