NOWOŚĆ Revit ARC Air

NOWOŚĆ Honda CT 125

NOWOŚĆ RST S-1 Mesh

NOWOŚĆ GIVI GRT722
7
OPINIA Hyosung Karion 125 (2002-)
7
OPINIA Schuberth C5
10
OPINIA Honda CR 125R (1990-1997)
4
OPINIA Motul E10 Shine & Go Spray
9
OPINIA Airoh Commander

NOWOŚĆ SHIMA Rush Lady

NOWOŚĆ Seca Ghost
Mamy już 20603 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Akumulatory M.Line



Zdjęcia przedmiotu

1   2  

Akumulatory M.Line

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
6.23 / 10

(Na podstawie 22 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Ogólnie na temat akumulatorów M.Line



Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 50%
Neutralne: 9%
Negatywne: 41%


Gość


10
Gość
02.23.2012 23:27:32

Przelatałem na takim już dwa sezony. Zero kłopotów z odpaleniem motocykla. Wiadmo, że to nie Yuasa, ale i nie kosztuje tyle co on. Przy tej cenie mogę śmiało polecić.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
03.03.2012 19:05:46

Też polecam. Kupiłem, bo nie miałem wtedy więcej kasy na lepszy akum - był środek sezonu. Pełne zaskoczenie - ten skurczybyk działa już trzeci sezon :)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Drzewo
03.30.2012 19:24:58

Mam ten model. Był w mojej Hornetce 900 jak ją kupiłem. Trzeci rok już w niej działa - po zimie moto odpaliło bez zająknięcia od pierwszego strzała.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Gość
12.03.2012 10:17:10

Ja nie polecam. Kupiłem nówke zapakowaną jeszcze w folie. Podłączam do moto, kontrolki ledwo się jarzą. Przekręcam kluczyk i cisza. Podłączam go do ładowania - ładowarka nie wykrywa. Oddałem do sklepu - wzięli bez zająknięcia i wymienili na exide. Przyjechałem, włożyłem i odpaliłem moto bez problemu. Może miałem pecha i trafiła mi się wadliwa sztuka, ale niesmak pozostał.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
01.21.2013 10:38:38

No to mój żelowy M.Line dzisiaj wyzionął ducha :) Poszedłem dziś do garażu odpalić moją 954 i kręcił ledwo ledwo - trzeba będzie wymienić dla spokoju, ale i tak nie spodziewałem się że przelatam na nim 3 lata. Obstawiałem że wytrzyma rok, góra dwa. Jak na Chińczyka to dobry wybór, prawdopodobnie znowu kupuje mline'a.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Gość
04.05.2013 18:41:17

Nie wiem czy miałem pecha i trafiłem na felerny egzemplarz, ale akumulator nie chciał się ładować w motocyklu. Tzn. przy jeździe bez świateł było ok, a po włączeniu przerywał mi silnik. Zmieniłem na varte i "efekty" zniknęły. Może to odosobniony przypadek, ale raczej nie kupie już akumulatora z tej firmy. Pozdrawiam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
dobry akum
05.28.2013 19:50:16

Polecam. Przelatałem na mline 2 lata w hornetce 600. Jak na tą cene nie ma co narzekać, zwłaszcza że jest żelowy a konkurencja w podobnej cenie to zwykłe akumulatory zalewane kwasem.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
nie polecam
06.26.2013 14:09:37

Nie polecam. W R1 z 2005 roku padł mi po niecałym roku. Po naładowaniu można było jeździć przez pare godzin, a potem gasł moto i nie dało się go odpalić. Kolejne naładowanie ok, potem znowu ładowanie. Teraz mam 4ride i jak na razie wytrzymał sezon bez żadnych zgrzytów.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.05.2013 23:31:11

Akumulator w 100% ok... jestem bardzo zadowolony-wytrzymał 3 sezony. znowu go zakupiłem i zapakowałem do swojego sprzętu, mam nadzieję że teraz też tyle wytrzyma... dobra jakość za nie wielką cenę.... polecam:)

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Straszne gówno
10.29.2013 22:59:12

Kupiłem nówkę i zonk .... 2 dni po ładowaniu i pusty. Znowu 2 dni po ładowaniu i pusty. Znowu 2 dni po ładowaniu i pusty. Kur......a wy......łem go i kupiłem Exide - skończyły się kłopoty :) z moim dragiem 1100. Nie polecam to straszny sztrucel !!!

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
w porządku
11.07.2013 10:28:57

Wytrzymał 2 sezony w bladym 929. Jak za tą cene nie oczekiwałem nic więcej, zwłaszcza że żelowe konkurencji są sporo droższe. Moim zdaniem warto.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
Chiński syf
01.18.2014 16:24:41

Akumulatory na góra jeden rok. W cztero cylindrowym motocyklu jeszcze jako tako kręca. Natomiast w dużym singlu lub twinie już nie bardzo. Prowadzę warsztat zamontowałem ich kilka teraz wszystkim odradzam. Z tanich bateri polecam Nitro lub Landport.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Aku m line
05.20.2014 14:14:31

Ocena wielce negatywna!!! Akumulator po kilku miesiącach padł a hat odrzuca reklamacje. Sprawa idzie d sądu.

Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Brak zastrzeżeń
02.15.2015 15:28:16

5 sezonów, bez wyjmowania z motocykla na zimę, zawsze pewny start.

Gość
tu 5 sezonow i pod spodem to samo logo i tez cudowny akumulator 5 sezonów.pachnie reklama!

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Nie polecam
07.13.2015 10:17:57

M.line nie polecam straszny złom padł po 12 miesiącach nie trzymał napięcia i wymagał co dwa dni ładowania. Najgorszy akumulator jaki miałem ledwo kręcił rozrusznikiem.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Dobry
01.20.2016 18:35:41

Mam ten akumulator w zx10r 07 około 10 miesięcy odpala bez żadnego problemu nawet w chłodne dni polecam :)

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
M.Line
02.18.2016 18:56:32

Akumulator wytrzymał 5 lat użytkowania motocykla bez najmniejszych oznak zużycia, czy utraty prądu. Po zimie motocykl odpalał bez najmniejszego wysiłku. Aktualnie w motocyklu mam akumulator innego producenta i widzę różnice na korzyść M.Line. Polecam

Gość
dokładnie reklama

Gość
reklama!

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
M.Line- nie polecam
03.10.2016 21:40:55

Akumulator był w motocyklu Yamaha XVS 1300 Midnight Star.
Całe półtora roku i wymiana. Moto ledwo odpala.
Po zmierzeniu pojemności wyszło 6Ah z deklarowanych 18Ah.
Regeneracja (odsiarczanie) nie przynosi żadnej poprawy ..

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
średni
08.23.2016 16:32:55

to jest akumulator tylko na jeden sezon pali na dotyk w drugim sezonie zaczęły się problemy ale jeszcze mam go w moto

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
zly
04.07.2018 16:48:58

Jeden tzn zeszły sezon,zimowany w ogrzewanym pomieszczeniu. Marzec tego roku i trup.ZDECYDOWANIE NIE POLECAM

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
11.26.2019 20:26:15

Mam taki w fz6 kreci jak głupi trzeci sezon.
Do fz6 jak najbardziej polecam.Jak sie sprawuje w innych nie wiem.

Gość
Mi udało się pojeździć 2 sezony i padł a mam 125cm³. Nie polecam.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
CB
01.29.2021 12:40:12

W CB1000r aku YTZ 10S wytrzymał pół roku i do kosza.Z domu wyjechałem , i po dotarciu na miejsce i ok.1h postoju nie odpalił(nie nie,na światłach nie zostawiłem ;-). Musiałem pożyczać prąd na rozruch i powrót.
Uszczęśliwił mnie tym cudem mechanik. Wymieniony na Yuasę.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Aprilia RS 660

Posiadam RS660 od jesieni. Odniosę się do komentarza kolegi Rafaello: Wcześniej jeździłem trochę na MT07, a przedtem robiłem na MT07 prawko. Op...

ARAI Renegade-V

Sporo wad, które nie powinny mieć miejsca w produkcie za taką cenę!
WADY:
- kiepskiej jakości szyba, wygina się, zacina; otwierani...

Crash pady CSP

Kupowane kilka lat temu na Alledrogo, były bardzo tanie ale niesyty idzie za tym jakość. Lepiej dołożyć......

Sakwy Komine

Super Skawy, posiadam w kawasaki z1000. Jakość wykonana na bardzo dobrym poziomie, mega pojemne, po rozpięciu mieści się spokojnie kask. Polecam....

Szyby motocyklowe Loster

Jeżeli szyba pęka jest to normalna plexa a powinien być poliwęglan.
Czyli produkują szyby które mogą cię pokaleczyć, ...

Hyosung Karion 125 (2002-)

Motocykl z szerokimi oponami i kostkowym bieżnikiem do jazdy po asfalcie i drogach gruntowych. Nadaje się w lekki teren. Spalanie przy spokojnej je...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA